Hae
Outi Karita

Marraskuussa ihminen pystyy mihin vaan!

Oon nyt jokusen kuukauden tehnyt kuun alussa listan ajatuksista, mietteistä, tavoitteista tms. kyseiselle kuukaudelle. Listan kohtien määrä on tullut kuukauden numerosta ja nyt olisi siis aika marraskuun yhdentoista kohdan. Kuitenkin tätä listaa ennen pieni miete Positiivareiden kalenteristani kopioituna. Kuinka sopiva ajatus taas!

”Ihminen pystyy mihin vain, jos hän on innostunut. Se näkyy kipinänä silmissä, käynnin joustavuutena, otteen lujuutena ja voimana toteuttaa ideat. Innokkaat ihmiset ovat taistelijoita. He ovat vankkumattomia ja heidän luonteensa on vakaa. Innokkuus on kaiken kehityksen perusta. Kun on intoa, saavutetaan tuloksia. Ilman sitä vain selitellään.”

Voi, kuinka mun innostuksen määrä onkaan ruvennut taas kasvamaan, kun väsymys on alkanut helpottamaan. Tietyt asiat ei ole enää täytyis tehdä juttuja vaan ne on asioita, joita haluan tehdä innosta!


1. Kohti elinvoimaisempaa arkea jälleen. Väsymys on alkanut helpottamaan ja sen huomaa niin monessa asiassa. Tästä tulen lähiaikoina rustailemaan omaa postaustaan!
2. Kiinnittäminen ihon kuntoon. Parempi ulkoinen öljyäminen ja rasvaaminen, sisäinen öljyäminen onkin kunnossa, mutta miten muuten voisin ruokavaliolla vaikuttaa asiaan. Kenties hitusen vähemmän sokeria, maitoa ja gluteenia, mutta ei mitään täyslakkoa!
3. Monena kuukautena mainitut valokuvien järkkäilyt on päässeet vihdoin oikeasti käyntiin ja tää projekti on saanut nyt tulta alleen ja aikaakin on paremmin järkkääntynyt tälle!
4. Lukan huoneeseen tapetin, maalin ja verhojen metsästys käyntiin!
5. Jos nyt ees kerran kuussa sinne uimaan pääsis perheen kesken!
Ja tämähän on ihan kiinni meistä! Tosin, en tiedä kestääkö mun iho…. Joten se ensin saatava parempaan kuntoon!
6. Ja jos nyt ees kerran kuussa kahvilaan yksikseen istuskelemaan, lueskelemaan ja kirjoittelemaan pääsis!
Ja kyllä täähän on kiinni ihan musta itsestäni!

7. Treenin makuun päästy taas paremmin, kiitos väsymyksen helpottamisen. Liikunnasta nyt myös sitä hyvää oloa ja energiaa!
8. Treenaamiseen liittyen, vuorostaan toiseen jalkaan iski tämä ”jalkapohja” vaiva, josta jo kärsein useamman kuukauden toisessa jalassa… Tämän kuntouttamista siis myös!
Jalkapohjan kipu ja koko takaketjun jumitus!
9. Verikokeilla käynti! Kunnon katsastus, rauta, ferritiini, kilppari ym. jutut!
10.  Blogihan muuttaa ensi viikolla osoitettaan. Tää viikko vielä kirjoitellaan täällä tutussa osoitteessa, mutta ensi viikolla on uudet kuviot. Niihin palaan vielä tällä viikolla, mutta tämä tarkoittaa myös blogin uudistumista ainakin ulkoasultaan ja osoitteeltaan!
11. Miettiä ennen susostumista mihinkään, onko mulla oikeasti aikaa ja voimavaroja! Tehden just sitä mikä tuntuu hyvältä ja oikealta.

Lue myös

Väsymyksen edessä…

Lempeä unikoulu part 1, Älä anna nukahtaa tissille

Lempeä unikoulu part 2, Tissit nukkuu

Lempeä unikoulu part 3, parempien unien puolesta!

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.