Hae
Outi Karita

I love me -messut koettu, mitä jäi käteen?

I love me!

Ainakin pari vuotta olen jo miettinyt, että näille messuille olisi kiva päästä. Tänä vuonna kirjoitinkin messut listaan, kun listasin tänä vuonna tehtäviä/koettavia/nähtäviä asioita. Sain messuille bloggaajapassin Messukeskukselta. Harmi vain, että aikaa messuilla oli yhdelle päivälle ja sillekin vain rajatusti. Tiesin messujen olevan isot, mutta silti messut yllätti suuruudellaan. Näytteilleasettajia oli paljon ja niin oli messuilijoitakin paljon!


 

Käytännön syistä suuntasimme messuille koko perhe, mutta pääasiassa kiertelin itsekseni ja Riku vietti Lukan kanssa aikaa rauhallisemmilla vesillä. Yksin kierrellessä sain myös paljon enemmän irti ja siinä yksin kierrellessä tuli se oma messubudjettikin törsättyä pääasiassa. En ehtinyt kiertää todellakaan koko messualuetta ja olikin hyvä kun messualuetta oltiin jaettu teemoittain eri aluesiin. Mielelläni olisin kierrellyt enemmänkin, mutta siinä tapauksessa messuilla olisi tarvinnut viettää koko päivä tai käydä kahtena päivänä ja tällä kertaa tämä ei ollut mahdollista. Keskityin muoti ja hyvinvointipuoleen, kosmetiikka jäi sitten pienelle vilaukselle. Tosin se oma budjettikin oli kulutettu jo noilla muilla alueilla.

Totesin kyllä, että ensi vuonna tyttöporukalla messuviikonlopun viettoon, paremmalla ajalla ja isommalla budjetilla, heh!

Mitäs löytöjä sitten tuli tehtyä?

Ensimmäinen ostos oli poikaa ajatellen ja mieteinkin, että näinköhän tässä nyt käy, että shoppaillaan vaan pojalle. Lastenvaatteiden pisteitä oli paljon ja paljon ihanuuksia olisi ollutkin shopattavana, Metsolalla ja Blaalla ihastelin vaatteita sekä pojalleettä itselleni. Vaateostokset pysyivät nyt kuitenkin tässä Breden Kids:n merinovillaisessa kalulurissa, aivan ihana ja päässyt jo käyttöönkin kun tällä viikolla on ollut hieman viileämpää ilmaa. Sanoin reissuumme lähtiessä, että Lukalle tarvisi hommata kunnon kauluri ja nyt löytyi aivan ihana kuosiltaan ja matskultaan!

Kirjakustantamo/kirjakauppa Viisas elämän pisteelle jumahdin sitten pidemmäksi toviksi! Rakastankaikkia ns. self help kirjoja ja tässä pisteessä olisi ollut vaikka kuinka monta kirjaa,mitkä olisivat kiinnostaneet. Eri asia sitten, koska näitä ihanuuksia ehtii lukemaan. Heillä oli tarjous3 kirjaa kahden hinnalla ja siihen tartuin ja sainpa myös kassiin lisäksi pari muutakin kirjaa. Elina Kauppilan Huomaa hetki perheessä kiinnosti minua kovasti ja tämän sainkin heiltä kirjakassiini. Käsissäni myös pyöri Mindfulness vanhemmille ja Ihana äiti, ihana nainen. Näiden kahden kirjan nimet puhuttelivat minua kovasti ja sitten jäikin mietittäväksi, että mikäs siihen tarjoukseen kolmanneksi ja päädyin ihanaan lasten kirjaan, jossa käsitellään tunteita. Sanna Vaara oli itse pisteellä ja siinä tovin juteltuamme halusi antaa oman kirjansa myös minulle luettavaksi.

Varmasti kuulette näistä kirjoista lisää, kunhan nämä saan joskus luettua! Mistäköhän vaan aloittaisi? Onko tässä teille tutttuja kirjoja? Tämän syksyn uutuksissa on myös Elina Kauppilan Ihana perhe – Tietoisen vanhemmuuden ABC ja se on varmasti saatava myös lukuun.tulossa olevista viisas Elämäkustantamon kirjoista kiinnostaa Wallace B. Wattlen Rikastumisen tiede.

Mä bongasin Yogi tea:n pisteen myös ja mähän rakastan näitä yrttiteejuomia ja koska näitä tulee jokatapauksessa ostettua niin olihan se pakko tarttua messutarjoukseen. Samaten kultasuklaan pisteellä tuli käytyä! Kai huomaatte, että sekä tee että suklaaostoksissa on joulua ja sen odotusta mukana?

Mun on pitkään pitänyt ostaa pitkästä aikaa kaappiin Foodinin vaniljaheraa, koska se on vaan hyvää ja sopii hyvin smoothieihin protskun lähteeksi. Samalla Foodinin pisteeltä tarttui mukaan herkkuina kristallisoitua inkivääriä, namskis!

Oliko teistä joku messuilla?
Mitä tykkäsit?
Mitä tarttui mukaan?

Lue myös

Viikonloppujen parhautta

35 asiaa minusta vuosien varrelta

IG

@outikarita

2 kommenttia

 1. ida ihana kirjoitti:

  Itse tykkäsin myös kovasti messuista tänä vuonna, ja oli ihana tutkia kirjoja, ja mukaan tarttui myös herkkuja, mm ihanaa lohilo-jätskiä 🙂
  Blogissa kirjoittelin myös hidasta elämää kirjoista, joihin itse olen ihastunut:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Outi Karita kirjoitti:

   Täytyykin käydä lukaisemassa sun postaus ja nuokin kirjat on kyllä ihania ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *