Hae
Outi Karita

Viikonloppujen parhautta!

Arjestakin on tärkeä nauttia, mutta mäpä kerron mikä just nyt on viikonlopuissa parhautta!

Viikonloppusin on perheen yhteistä aikaa paljon enemmän. Arkena se yhteinen ilta-aika hurahtaa nopeasti ja siitä suuri osa kuluu arkisiin juttuihin ja siihen, että vuorotellaan vähän pojan kanssa olossakin. Toki arki-iltaisinkin tehdään koko perhe yhdessä juttuja, mutta pienemmissä määrin eikä ihan joka ilta. Välillä on viikonloppuisin enemmän ohjelmaa, välillä vähemmän, välillä ollaan kotosalla ja välillä reissun päällä. Kuitenkin useimmiten koko perhe koolla ja vaikka vähän olisi jotain omia menoja jommallakummalla niin silti sitä yhteistä perheaikaa on paljon enemmän ja se vaan on erilaista, kun on koko päivä aikaa eikä vain illasta muutamaa tuntia.

Viime viikonloppuna oltiin kotosalla tai siis ihan Porissa. Lauantaina käytiin yhdessä Leo´s leikkimaassa touhottamassa ja muutoin kotoiltiin. Riku vetäisi pojan kanssa päikkyjä aamupäivästä itseasiassa ennekuin oltiin ees Leosissa remuttu, keräsivät pojat virtaa touhuihin, heh. Vietettiin melko rauhaisa päivä, mutta jotain aktiviteettia on kiva olla ja poikakin pääsee kuluttamaan energiaansa kun on aika touhuttaja kuitenkin. Väsyttää poikaakin ihan eri tavoin kun on vähän eri ympäristöä ja eri puuhia kuin kotona.


Sunnuntaina saapui sitten ihana ”intiaanikesä”. Kaunis ruska ja mittari kipusi jopa +20 asteeseen, lokakuun puolessa välissä, wau! Pakkohan tästä oli päästä ulos nauttimaan! Kaunis ruska, niin halusin päästä vähän kuvailemaan ja käytiinkin ensin Keski-Porin kirkon puistossa, jossa oli ihanan paljon lehtiä. Saatiinkin aivan mielettömän ihania kuvia järkkärillä ja muutama kännykkäräpsykin otettiin. Laiskana laitan tähän nyt vaan noita kännykkäräpsyjä.

Tuo puisto lehtineen olisi varmasti jo Lukalle riittänyt, mutta suunnattiin vielä Kirjurinluodon leikkipuistoille. Oli niin lämmin ja jätskikioskikin oli auki, että päätettiin repäistä. Eipä ole taidettu kumpikaan syödä jädeä ulkona lokakuussa aiemmin, heh. Puistoluista Pancho Villaan vielä syömään ennen kotiin menoa. Tällä kertaa mä otin pitkät päikyt pojan kanssa kun päästiin kotiin! Oli kyllä ihana olo touhotusten, ulkoilujen ja vieläpä kunnon päikkyjen päätteeksi. Vähän aktiivisempi päivä siis oli tämä.


Tänä viikonloppuna onkin tiedossa hyvin erilaista menoa. Autossa istumista kumpanakin päivänä kun suuntana on Helsinki, messuilua I love me -messuilla ja hotelliyötä. Koko perhe suunnataan reissun päälle yhdessä ja koitetaan kehitellä Lukallekin touhotettavaa, ettei ihan tylsisty aikuisten menoista, mutta mäpä luulen, että uudet maisematkin on taas hyvää aktiviteettia 😀

Ihanaa viikonloppua just sulle!

Kuten alussa sanoin, arjestakin on tärkeää nauttia ja tehdä siitä itse sellainen, mistä tykkää. Voisinkin ensi viikolla vaikka rustailla arjen parhaudesta 😉

Mutta kun nyt viikonlopuista on puhetta, niin; Mikä sun mielestä viikonlopuista tekee kivoja just nyt?

Lue myös
Lukan nimipäivä
35 asiaa minusta vuosien varrelta
IG
@outikarita

3 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Yhdessäolo perheen kanssa ?

  2. Susan kirjoitti:

    Viikonloppuisin tosiaan perheen kanssa yhdessä olo on ihanaa kun saa tehdä juttuja yhdessä koossa! ❤️. Arkisin tykkään Auran kanssa harrastamisesta. Vai harrastukset maanantaina kerho, keskiviikkona muskari ja myllypäivä sekä torstaina aamu- ja iltajumppa ovat ihan parhautta. Se on niin hauska, kun Aura puhuu jo paljon ja aamu alkaa hänen huoneestaan kuuluvalla kiekaisulla ”Annen kerhoon!” eli selkeästi hänkin aina odottaa päivän ohjelmaa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.