Hae
Outi Karita

35+35=70vBileet, vanhemmat vapaalla!

Meillä on Rikun kanssa kolmisen viikkoa ikäeroa ja tänä vuonnahan napsahtaa kummallakin 35 mittariin, Rikulla jo napsahtanut ja mulla huomenna edessä tämä ikänumeroiden muuttuminen. Haluttiin heittää yhdessä hieman vapaalle japuntaroitiin ja mietittiin ollaanko me ja onko poika valmiita yöeroon. Luka meni viikko sitten yöhoitoon mammalle ja pappalle ja me saatiin juhlistaa ystävien kesken vanhenemistamme vähän rennommin.


Ennen illan kemuja oli kuitenkin puoliltapäivin rauhaisemmat kemut kera muutamien sukulaisten. Pidettiin lettukestit! Meiti paistoi varmaan tunnin ensin lettuja, mutta oli ne kyllä hyviäkin! Maistui niin aikuisille kuin lapsillekin ja Lukallekin oli omat letut tehtynä!

Ihan hirmuisesti ei tullut illan aikana kuvailtua, koska oli niin hauskaa ja hyvää seuraa. Meille tuli vieraita viidestä alkaen pikkuhiljaa. Lukan vein seiskalta mammalaan ja sitten tääkin äippä sihautti ja heitti vapaalle. Meillä oli vähän tacoja sapuskana ja tiramisua jälkkärinä, kuohuvalla kilistettiin ja puolenyön jälkeen tanssijalkakin vipatti. Ilta venyi yöhön ja yö pikkutunneille.

Kiitos kaikille ihanille ystäville, jotka olivat mukana menossa ja teillekin, jotka ete tällä erää päässet mukaan kemuihin! Seuralla oli iso vaikutus illan ja yön tunnelmaan, seuransa kannattaa aina valita oikein ja nappiin meni tälläkin kertaa!
Vapaalle vaihtaminen näin yhdessä teki hyvää hyvää ja rentoutti. En voisi silti sanoa, etteikö poitsua olisi ollut ikävä ja ettenkö olisi miettinyt miten hoidossa sujuu. Aamulla malttamattomana odottelinkin poitsua kotiin ja heräsin jo kasilta odottelemaan poitsua kotiin. Yöhoidosta sitten oma postauksensa.

Rikun syndejä tuli vietettyä jo syyskuussa, niistä ja samalla syyskuun treffeistä voi lukea postauksesta

Treffit kotona ja Rikun synttärit

Mitäköhän huomenna tapahtuu?
Noh, oon kyllä itse järkännyt ainakin vähän ohjelmaa jo itselleni ja tänään vietettiin kyllä niin ihanaa perheaikaa plus nämä viikon takaiset kemut, että mitä voisin enää toivoakaan…

IG

@outikarita

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Söpö pariskunta! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *