Hae
Outi Karita

Treffit kotona ja Rikun synttärit

Mennääs välillä hyppäys kevyempiin aiheisiin viime postauksen jäljiltä.
Syyskuussa oli mun vuki järkätä treffit mulle ja Rikulle ja sittenpä vielä mies meni ja vanheni.

Treffit kotona

Tiistaina oli meidän treffipäivä ja treffailtiin kotona. Luka vietiin mamman ja pappan luo hoitoon ja suunnattiin siitä treffeille. Rikun veikkaus oli, että mennään syömään Puuvillan sushipaikkaan, joka oli vielä testaamatta. Noh, alunperin mulla oli ollut ajatus hakea meille Nepalilaista ruokaa take awayna, mutta kun Riku tällaisen veikkauksen heitti, niin mähän  hoksasin, että vois totta tosiaan testata Kuma Sushin ja hain sieltä etukäteen sushisetin ja vähän muutakin. Samalla ostin Arnoldsista jälkkärit. Luka kun oltiin jätetty hoitoon niin sapuskat oli auton kyydissä ja auton nokka laitettiinkin kotia kohti.

Kotona pari tuikkua palamaan, ruuat olkkarin pöydälle ja Netflixistä leffa pyörimään! Ei juurkaan leffoja tule kotona katsottua, Netflixiä kylläkin. Yleensä iltaisin Lukan mentyä nukkumaan katsotaan jotain sarjaa puolikas jakso tai kokonainen jos ehditään ajoissa sohvan nurkkaan. Kauhean myöhään ei olla viitsitty valvoa, kun heräilyjä on ollut öisin sen verran muutenkin…. Noh, nyt meillä oli rauhaisaa aikaa katsoa kaksin leffaa ja syöpötellä samalla siinä olkkarissa Justice League -leffan äärellä.

Jotenkin tosi rentoa!
Treffit kotona, suosittelen!
Riku 35-vuotta

Treffeistä seuraavana päivänä, keskiviikkona Riku sitten vanheni, vanheni kertaheitolla vuoden, heh. Täytyy myöntää, että ajatuksia ja ideoita oli, mutta viimeaikaiselta väsymykseltä en niihin oikein toimeentunut. Piti tehdä siis Lukan kanssa jotain iskälle, mutta onhan se isänpäivä tulossa niin silloin sitten toimeennutaan! Eipä silti Riku tällaista odottanut, ei odottanut ihmeempiä. Meillä on tarkoitus pirskettää yhdessä viikon päästä, kun mäkin oon vanhenemassa piakkoin…

Mä kuitenkin loppumetreillä sain sunniteltua vähän ohjelmaa meille synttäripäiväksi ja löysinpä myös Rikulle kivan lahjan! Käytiin koko perhe yhdessä synttäriaamiaisella ja syötiin Hesalainen aamupala Petra´s Cafessa. Siellä siis oli vaihtoehtoina Porilainen, Helsinkiläinen ja Pariisilainen aamupala. Vatsat täynnä suunnattiin Puuvillaan, josta olin Stadiumista varannut yhden takin, jota sitten Riksa testasi ja hyväksi todettiin, joten siitäpä sai tyytyväinen miekkonen synttärilahjansa.Nää kummatkin päivät oli kyllä kivoja arjen piristyksiä ja just sopivan rentoja tähän hetkeen!
Tekivät hyvää ja antoivat enemmän kuin ottivat!

Aiemmat treffit!

Dates Of The Year

Tammikuun treffit

Helmikuun treffit Rikun tyyliin

Maaliskuun treffit – Gastropubia ja pikkutuhmaa

Sunnuntaiaamun treffit

Toukokuun kesäillassa roseeta ja treffejä

Kesäkuun treffeillä tuuliajoa ja naimakauppoja

Heinä- ja elokuun treffeillä liikuntaa ja hyvää ruokaa

Ps. Kiitos kaikista viime postauksen kommenteista. Olen nyt ainakin lähes kaikkiin vastaillut, tän illan aikana vielä loppuihinkin tulossa vastaukset! Pikakuulumisina kerrottakoon, että homma on edennyt Gordonin menetelmällä todella hyvin ja palaanpa näihin menetelmän eri vaiheisiin ja siihen, miten ne meillä sujunut viimeistään ensi viikolla alkavassa postaussarjassa. Sen kerron, että ollaan nukuttu jo paljon paremmin muutama yö! Kiitoskaikesta kannustuksesta ja tsempeistä!

Lue myös!

Väsymyksen edessä…

IG

@outikarita

8 kommenttia

 1. ida ihana kirjoitti:

  Kuulostaa ihanalta!<3 Tää teidän treffiperinne on muuten ihana ? Ehkäpä voitais kehitellä myös jotain samansuuntaista meille…
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 2. sara kirjoitti:

  Näistä teidän treffeistä on aina yhtä ihana lukea. Tulee itsekin hyvälle mielelle 🙂 Meillä ei poikaystävän kanssa ole valitettavasti mahdollisuutta nähdä edes joka kuukausi, mutta aina kun nähdään, niin koitetaan järjestää jotain kivaa tekemistä.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Ihana kuulla ❤
   Ja varmadti jos näkee noin harvoin, niin jo sen toisen näkeminen on spessua, mutta silti varmasti kiva tehdäkin jotain silloin yhdessä, siis muutakin kuin olla vain ?

 3. Amalia kirjoitti:

  Teidän parisuhde on kadehdittavan ihanan kuuloinen! <3

 4. Nina kirjoitti:

  Ihanan kuulosta! ? ja synttärisankari on komea! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.