Hae
Outi Karita

Blogini historia ja tulevaisuus

Teidän lukijoiden korviin on jo varmaan kantautunut, että FitFashion porttaali loppuu. Näin on nyt asian laita, että tämä portaali sulkeutuu lokakuun viimeinen päivä ja viimeistään 1.11. meillä jokaisella bloggaajalla puhaltaa uudet tuulet.

Mitkä on sitten ne mun uudet blogituulet? Bloggaaminen jatkuu edelleen ja A-lehdiltä tuli pyyntö jatkaa terve.fi sivustolla, johon on pyydetty n. puolet FF:n blogeista jatkamaan. FitFashion on siis A-lehtien portaali myös. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja tartun siihen. Uskon, että tää on mun blogille ainoastaan hyvä askel.

Pienesti tämä myös nosti mun blooggajan itsetuntoa. Aikoinaan aloitin bloggaamisen blogspotissa ja lukijoita oli hyvin vähän, lähinnä tuttuja. Pikkuhiljaa löysin itse seurattavia blogeja ja niin alkoi myös mun lukijakunta kasvamaan niin, ettei kaikki olleetkaan enää tuttuja. Mulla oli parikin blogia. Pääasiassa kirjoitin blogeja Outin elämästä ja Outin fitnesselämä. Kun FitFashion aukesi tänne siirtyi muutamia blogeja, joita luin ja kiinnostuin portaalista. Noista blogeista täällä on edelleen Jonnan ja Monnan blogit. Mietein, voisikohan munkin pieni fitnessblogi päästä tänne. Mua ei siis pyydetty tänne alunperin, pienenpienenä bloggaajana otin itse yhteyttä ja kysyin mahdollisuutta. Sain myöntävän vastauksen ja niin munkin blogi siirtyi tänne. Tuntuihan se mukavalta, kun nyt mua pyydettiin seuraavalle blogialustalle. Palatakseni FF:lle tulooni, en halunnut enää kirjoittaa kahta blogia, mutta vain toisen kirjoitukset sai siirrettyä järkevästi. Niinpä Outin fitnesselämä -blogi siirtyi tänne ja Outin elämsätä -blogi sulautui siihen. En enää kirjoittanut kahta blogia, mutta tuo mun ihka eka blogikin vielä löytyy bloggerista, heh. Paljon on kyllä bloggaaminen tuosta muuttunut ja kehittynyt.

Outin fitnesselämän eka postaus

Blogin aloitus

Eka postaus FitFashionilla

Blogin uusikoti

Tuolloin elettiin fitnesstä täysillä, koska kisoihin valmistuminen oli täysillä päällä. Blogi käsitteli muitakin juttuja, kaikkea elämästä oikeastaan. Fitness oli iso osa tuolloin mun elämää, mutta pikkuhiljaa, pala palalta fitness kisamielessä alkoi vähentyä mun elämästä. Rakkaus treeniin, liikuntaan, terveyteen ja ennenkaikkea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin säilyi. Yksi kantava juttu blogissa on ollut myös positiivisuus ja sitä olen halunnut blogin välityksellä jakaa aina.

Tuli aika vaihtaa blogin nimi ja nimeksi valikoitui kaiken sisältävä ja elämänmuutokset sekä sen myötä blogin muutokset kestävä Outi Karita. Kirjoitan, koska pidän siitä. Alkuun tämä oli harrastus ja nyt tämä on kasvanut jo harrastukseksi, joka on myös työtä mulle. Kuitenkin haluan pitää kiinni siitä, että tää on mun näköinen ja teen tätä itselleni luontevalla tavalla. Saan teiltä palautetta paljon juuri niistä asioista, joita haluankin jakaa, jakaa positiivisuuuta, inspiraatiota, ideoita ja tavallista meidän näköistä elämää.

Blogi elää mun elämässä mukana ja vaikka mulla on edelleen palava halu liikkua ja rakastan liikuntaa ja sen tuomaa hyvää oloa, niin tässä elämäntilanteessa sen osuus on vähentynyt. Tosin sitä olisi enempi jos jalan vaiva, takaketjun ongelmat ei sanelisi niin paljoa sitä, mitä voin tehdä. Blogin sisältöön vaikuttaa paljon se, mitä mun elämässä tapahtuu. Tiedän, että siellä on lukijoita, jotka on pysyneet kaikissa muutoksissa mukana ja lukeneet alusta asti, muutokset myös vievät pois lukijoita ja tuovat uusia lukijoita ja kaikki tämä on ymmärrettävää. Toivon, että tässä tulevassa muutoksessa tulette pysymään mukana!

Mutta nyt juttu lähtee lentoon… Palataanpa tähän tulevaan muutokseen.

Tässä osoitteessa kirjoitellaan siis vielä lokakuun loppuun asti ja hyvissä ajoin infotaan uudet osoitteet sun muut oleelliset infot teille. Blogiin pääsee jatkossakin mun blogin fb sivujen kautta ja mun instan kautta ja mitä tapaa sitten käytättekin.

IG: @outikarita
FB: Outi Karita

Tiedän osan harmitelleen, ettei enää tulevaisuudessa FF:n etusivua selaamalla löydä kaikkia blogeja, joita täällä on seurannut. Käteväähän se on, kun monia suosikkeja löytyy saman portaalin sivuilta, mutta kyllä te lukijat varmasti löydätte jatkossakin suosikkienne pariin. Terve.fi sivustolta löytyy myös kivasti blogit ja sieltähän voi löytää myös uutta luettavaa. Itse luen siellä jo olevista blogeista Mona´s Daily Style ja Family Life by Mungo-Anna -blogeja.

Haluankin kysyä, että mitä kanavaa te käytätte suosikkiblogienne kirjoituksiin tullessanne? 
Bloggajan instaa tai facea? Portaalin etusivua? Bloglovinia tms?
Mun blogi ei taida löytyä tällä hetkellä bloglovinista tai vastaavista palveluista, olisiko hyvä löytyä?

Itselläni on selaimessa joidenkin blogien sivu aina auki, osaa taas luen portaalin etusivua selaamalla. Osaan tupsahdan välillä instan tai facen kautta tai jonkun toisen blogin linkkauksen kautta. Suosikit kuitenkin löytyvät useinkin juuri oman portaalin etusivulta tai omalta välilehdeltään kännykän selaimesta.

Miten te ootte löytäneet mun blogin alunperin? Kauanko ootte lukeneet mun juttuja?

Ainiin, tuosta sivubannerista tai postausten alta, riippuen millä laitteella sitten luetkin blogia, löytyy kohta Arkistot. Sieltähän voi palata ihan mun Outin fitnesselämä -blogin alkuaikoihin.

Terkuin Outi Karita

8 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  On totta että portaalin kautta on löytynyt luettavaa. Varmaan oon sunkin blogiin eksynyt koska olen lukenut jotain toista ff:n blogia. Mulle tää ff:ssä käyminen on ollut vaan ajankulua (myös ajamhukkaa..) ja en oo enää aikoihin seurannut ketää tiettyä vaan aina lukenut niitä juttuja jotka otsikko tasolla vaikuttaaneet kiinnostavilta. Saa nähdä miten tällainen tapaklikkari löytää uuden portaalin jos löytää.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Ehkä löydät itsesi joskus terve.fi sivulle selailemaan, ehkä jollekin toiselle porttaalille ?

 2. Aurora kirjoitti:

  Mä tuun instagramin kautta lukemaan itseä eniten kiinnostavat (useat) postaukset.
  Hauska että blogisi jatkuu, jännä nähdä mitä uutta uusi portaali tuo ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiva kuulla ?
   Ja mielenkiinnolla itsekin odotan uusia tuulia ?

 3. Nina kirjoitti:

  Jee kivaa että siirryt terve.fi. ? itse etsin blogin aina Googlen kautta nimellä tai fifan etusivulta otsikoiden perusteella. ? Kerro muuten Pääsitkö reissussa yhtään treenaamaan? Koska olet viimeksi urheillut? Ja miten jalalle sopisi uinti? Entä kuntosali yläkropan treeninä?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiva kuulla ?
   Kreetan aktiivisuuksista tulossa postaus ?
   Yläkroppaa voisi salilla treenata, mutta jotenkaan se ei vaan houkuta, tarttis vaan joku kerta mennä niin ehkä se kipinä löytyisi. Kotona treenailen kyllä jonkun verran.
   Uiminen olis ajatus ottaa viikottaiseksi ?

 4. Pv kirjoitti:

  Löysin blogin noin 3kk. Sitten. Sormiruokailun kautta instasta. Oma tyttöni täytti juuri vuoden ja meillä ollut paljon sormiruokailua. Seuraan tiiviisti blogia sekä instaa. Monet lemppari blogit lopettaneet ja pitkään oli ettei mieleistä löytynyt. Vauva-aika. Iloisuus ja positiivisuus sekä liikunta on miksi koukutuin. Itselläni on 4 lasta ja ikää 31v. Mutta paljon yhteistäkin löytyy miksi helppo samaistua moneen asiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *