Hae
Outi Karita

Viimeisen lomapäivän rentous

Tänään on suunta jo kotisuomeen. Tää reissu meni nopsaan, mutta silti on ehtinyt vaikka mitä ja on todella ehtinyt rentoutumaan! Eilinen oli lomareissumme viimeinen kokonainen päivä ja rentous oli huipussaan!

Säätiedotukset povasi torstaille sadetta ja ukkosta. Heräsinkin päivään kunnon säikähdyksellä kun jyrisi todella lujaa varmastikin aika lähellä. Riku heräsi myös, mutta poitsu ei sentään. Se oli kuuden aikaan aamulla ja ei siinä mennyt enää kuin puolisen tuntia niin poikakin heräsi. Sateet ei meidän aamua ja lomatunnelmia haitanneet. Oltiin valmiiksi päätetty, että tänään sit vaan rentoillaan hotlalla ja mä ja anoppi käydään spa hoidoissa. Ollaan sisällä jos säät niin sanelee.

Kuinkas kävikään. Eihän niitä sateita ollut kuin aamupäivästä. Käveltiin anopin kanssa pienen matkan päähän Eden spalle puoliltapäivin ja meen hoitojen aikana vielä vähän ripautti. Mä olin kuumakivihieronnassa ja voi sitä rentoutta hoidon jälkeen. Autokyydillä sitten takaisi  hotlalle. Koko kroppa ja mieli oli rentona.

Mä ja Riku, Luka tietty mukana syötiin allasbaarilla ja sitten löhöömään aurinkoon altaalle pojan ottaessa päikkyjä. Niin tosiaan, aurinko paistoikin loppupäivän täydeltä terältä ja sateet oli rauhoittaneet kuumuutta, oli just sopivan lämmin. Pojan herättyä pulikoitiin taas koko perhe altaassa. Tulikin paljon parempi sää tälle päivälle, mitä odotettiin, oikeastaan reissun paras sää kun vähän se kuumin helle rauhoittui.


 

Illalla pakkailtiin jo suurin osa valmiiksi ja nautittiin hyvä dinner hotlalla. Luka nukahti jo illallisen aikana rattaisiin. Vähän havahtui huoneella sänkyyn siirrettäessä, mutta jatkoi untaan päästyään hetkeksi rinnalle. Noh, se hetki kesti ainakin 20 min ja siinä pojan silmät ummessa syödessä mä näpyttelin tän postauksen. Päästiinpä sitten Rikun kanssa vielä omalle partsille hetkeksi istumaan kaksin iltaa ja juomaan lasilliset roseeta.

Ihan täydellinen vika päivä ja vika ilta. Sori hehkutus, mutta ollaan kaikki niin nautittu ja rentouduttu. Ollaan saatu viettää paljon aikaa koko perhe koossa. Arki on iso osa elämää ja sen sujuvuus ja siitä nauttimisen taito tärkeää, mutta kyllä tällaiset lomat ja matkat tuovat myös omat vibansa elämään.

Onko jotain, mistä haluaisitte postausta vielä meen reissuun liittyen tai onko mielessä joitain kysymyksiä?

Insta myös täynnä kuvia ja höpinöitä

@outikarita

Lue myös

Aktiivinen perhepäivä Kreetalla

Lapsen kanssa matkoille, mitä mukaan?

Miten sujui lentomatka lapsen kanssa?

Save the camera, honey. Enjoy the view.

 

2 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Oih ihanaa! Loma on tehnyt tehtävänsä. Mitä kaikkea luka söi buffasta? Ollaan kans lähössä reissuun ja mietin siksi tuota. Mitä oli turhakkeet pakkailun suhteen? Olisiko jotain pitänyt olla viel mukana?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Todellakin loma teki tehtävänsä ?
   Osaan kysymyksistäsi olenkin jo vastannut postauksessa, mitä oli turhaa/ hyödyllistä pakattuna.
   Ruokajuttuihinkin tarkoitus palata vielä, mutta monenmoista löytyi ja kun tuollapäin ei juuri suolaa käytetä ? Mm. leipää, hedelmiä, tuoreita ja grillattuja kasviksia, munaa, kanaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *