Hae
Outi Karita

15 ja vuotta ja TOP 5 hetkeä

Johanna teki tällaisen hauskan parisuhteen TOP 5 hetkeä postauksen Johan On Fitness -blogissaan ja aattelin, että tää oliskin hauska toteuttaa tänään omassakin blogissa. Tänään kun meillä tulee Rikun kanssa 15 vuotta yhteistä taivalta. Voisi ajatella, että on vaikea miettiä 15 vuoden ajalta vain 5 hetkeä, mutta ne tulikin nopsaan mieleen, kun keskittyi miettimään sellaisia isompia hetkiä.

Tää oli meillähäissä, mun elämää, Rikun elämää ja sit vielä sitä yhteistä elämää…

Meidän tapaaminen

No tämähän on heti ensimmäiseksi sanottava. Siitä on ensi yönä 15 vuotta kun me tavattiin Porin yössä. Se oli menoa tanssilattialla ensiaskelilta ja kyllä nuo tummat silmät jotka porautui muhun, niin tekivät vaikutuksen tanssimoovien lisäksi. Tästä olen ennenkin kirjoittanut täällä blogissa ja jos tämä meidän tarinamme enemmin kiinnostaa niin lueppa postaus
Ei mun pitänyt tavata ketään

Naimisiinmeno

Muuttaako se naimisiinmeno mitään?
Riippuu ihmisistä varmastikin, mutta kyllä se meille kummallekin oli sellainen sitoutumisen merkki, että kyllä se syvensi meidän suhdettamme tunnetasolla varmastikin ja oi, sitä häähumua, se oli ihanaa ja mukavasti vatsanpohjassa ja varpaitakin myöden kutkuttavaa. Tästäkin voisin linkata postauksen tältä kesältä
Yli puolet yhdessäoloajasta naimisissa

Tähän kotiin muutto

Olihan se meidän ensimmäiseen yhteiseen kotiinkin muutto iso askel, mutta tähän kotiin muutto kuulu ehdottomasti top 5 hetkiin ja siitä on hauska muisto, joten kerrotaan se. Talo oli vielä rakenteilla, täällä oli hyvin keskeneräistä. Haluttiin jouluksi kotiin ja oltiin Rikun porukoilla jo majailtu pari viikkoa, kun oltiin saatu oma rivarikämppämme myytyä ja piti sieltä pois muuttaa, muttei ehdittykään samaan muuttovalmiiksi tätä kotia. Sitten me päätettiin, että tää on päivä kun muutetaan, se oli vähän ennen joulua. Kämppä ei ehtinyt kunnolla lämpeämään ja muistan kun vessassakin kävin ja pytty oli ihan jäätävän kylmä. Mutta voi, se oli ihanaa!

Positiivinen raskaustesti

”Heräsin perjantaina aamuyöstä neljän maissa kun oli vessahätä. Pakkohan se oli sinne vessaan lähteä ja tehdä testi sitten samalla. Siinä testitulosta odotellessa, ensin sitä hetken kädessä pitäen ja lopulta pöydälle laskien, mietein, että jos se olisikin plussa niin herättäisinkö Rikun heti vai antaisinko sen nukkua aamuun. Hassu ajatus ja lopulta ihan turha, nimittäin… Turha se ajatus oli, koska siinä kohtaa kun testiin pamahti teksti ”RASKAANA 1-2 viikkoa”. niin kaksi kertaa näyttöä vilkaisin, pyyhkäisin silmiäni, näenkö oikein ja pinkaisin testi kädessäni juoksuun. Tömistin kovaa vauhtia kohti makkaria ja hoin vaan Rikulle, ”kulta, kulta, mä oon raskaana”. No nyt tätä kirjoittaessa tulikin ihan nuo tunteet pintaan, snif…”

Voi vitsi täähetki, se oli ihan mahtavaa. En uskonut että tulisi positiivista tulosta, mutta niin vain meidän lapsettomuushoidot auttoivatkin nopemapaa kun uskalsin toivoakaan. Aamuyöstä kun heräsin ja tein testin,niin sitten ei meillä enää nukuttukaan… Tästäkin voi lukea lisää postauksesta
Lapsettomuus ja raskautuminen – pala meidän tarinaamme 3/3

Lukan syntymä

29.10.2017
Se oli ihana ja kaunis kokemus. Kipeääkin se teki, mutta oli se vaan upeaa ja kaikenkaikkiaan upein kokemus, jota elämä on meille antanut!
Jo raskaus vaikutti parisuhteeseen, mutta niin vaikutti synnytyski. Sitä rakastui taas lisää omaan puolisoonsa.
Synnytyskertomus löytyy myös täältä blogista
Synnytyskertomus

15 vuoteen mahtuu paljon kaikenlaista ja täytyy sanoa, että parisuhdetta kantava voima löytyy enemmänkin niistä pienistä hetkistä ja yhetisestä arjesta. Kuitenkin tällaiset isommat hetket vaikuttavat suuresti parisuhteeseen ja näidenkin ylläolevien listattujen hetkien kautta on elämämme ja parisuhteemme kokenut ne suurimmat mullistusket, muutokset ja suhteen syventymiset. Tätä kaikkea tapahtuu kokoajan arjessakin, mutta tietyt hetket tuovat sellaisia isompia harppauksia näiden tiimoilta parisuhteessa.

15 vuotta ja matka jatkuu…


Alkuperäinen postausidea:
Johan On Fitness – Top 5 Hetkeä Parisuhteemme Aikana

Lue myös

10 x minkä luulin olevan normaalia, muttei olekaan

Lapsettomuus ja parisuhde – pala tarinaamme

Raskaus ja parisuhde

Onko enää omaa tai parisuhdeaikaa?

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Kiva postaus! Toivotteko lisää lapsia? Ei tarvitse vastata jos liian henkilökohtainen ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *