Hae
Outi Karita

10 x MINKÄ LUULIN OLEVAN NORMAALIA, MUTTEI OLEKAAN

Hiusten harjaus – En tiennyt ennen, ettei kaikki pitkätukkaiset harjaa hiuksiaan joka päivä. No siis, jos mulla on letit ja ne pysyy yön hyvinä niin saattaa jäädä multakin hiustenharjaus. Kuitenkin pääsääntöisesti harjaan hiukset aamuin illoin, mutta olen oppinut, että toiset kiertävät vaan nutturalle aamusti tai tekevät sellaisen ”sekaisen” ponnarin, mitä oon aina miettinyt että miten sellaisen hieman sotkuisen mutta silti siistin ponnarin saisi. Jos hiukset on auki niin kyllä mä ne harjaan ennen ponnareiden tai nutturoiden tekoa, siks en ehkä onnistu noissa, heh. Kaikki eivät siis harjaa hiuksiaan joka päivä vaikkane olisi auki.
Sääri- ja kainalokarvojen ajelu – Toisten säärien kyttääjä täällä hei! 😀 Oon pitänyt tuikitavallisena juttuna erinäisten ihokarvojen ajelua lähinnä naisilla, mutta viime vuosina silmiini on osunut karvaisia sääriä. Se on ihan hienoa, että toiset pystyy olemaan sinut karvojensa kanssa, mutta mä haluan haituvatkin pois jaloista, kainaloista ja myös käsivarsista. No tää, käsivarsien ajelu on vielä harvinaisempaa, mutta mä en vaan diggaa itelläni karvoista, olkoon ne sitten kuinka vaaleita ja ohuita tahansa, mutta eimua toisten karvat sinäänsä haittaa.

Pyörällä liikkuminen ja ylipäätänsä polkupyörän omistaminen – Kyllähän nyt kaikilla pyörä on, polkupyörä vai eikö? Ystäväpiirin laajennuttua tuonne pääkaupunkiseudulle, oon huomannut, että kaikilla ei tosiaan ole pyörää. Täällä kun se on niin tavallinen kulkuväline ja oikeastaan vain tuolla pk-seudulla oon törmännyt tähän tuttujen ja ystävien pyörättömyyteen. Onko sulla pyörä?
Meikkien huolellinen poistaminen – No mä tiedän, että teini-iässä jäi tosilla, mullakin joskus meikit nassuun, mutta onko vielä aikuisiälläkin joillakin tapana nukkua meikit naamassa? Siis  muillakin kuin saippuaoopperoiden aina meikit kasvoilla nukkuvien kauniiden ja rohkeiden, joilla ei ne meikit edes suttaannu?
Kasvojen hoito aamuin illoin – Menee vähän samaan kastiin edellisen kanssa. Kyllä mä hoidan kasvojen ihoa aamuin illoin, kasvovedellä, puhdistustuotteilla ja rasvoilla. Tökötitriippuen onko meikkiävai ei  ja ihon kosteuden tarpeesta.

Banaanin avaaminen – Itseasiassa fitnessvuosina, paljon muiden nähden banaaneita syödessäni mulle selvisi, että mä avaan kuulemma banaanin aivan väärästä päästä. Sain välillä hölmistyneitä kysymyksiä, että mitenoikein avaan banaanin. Ai kui niin? Mä en tiennyt, että mun banaanin avaamisessa on jotain outoa, mutta avaan sen siis siitä pienestä nököpäästä, en siis sieltä mistä se on tertussa kiinni ja roikkuu puussa kiinni 😀 Onks muita banaanin väärästä päästä avaavia kuulolla?
Lakanoiden silittäminen – Okei, tän oon tiennyt jo kauan, tää on harvinaista! Mut löytyyks hei sieltä muita, jotka silittää lakanat?
Sängyn petaus päiväpeitettä myöden – En tykkää yhtään, jos sänky on vielä päivällä petaamatta ja yök, jos se on sitä vielä illallaki. Tulee semmonen olo, et se on pölynen ja tunkkanen. Eikä mulle riitä, että peitot on nätisti laitettu, sänky tarvii päiväpeiton 😀

Alusvaatteiden päivittäinen vaihto – Jep, kaikki ei vaihda sukkia ja alushousuja päivittäin. Itse en voisi olla vaihtamatta.
Siivousrättien peseminen – Taanoin kun ostin sellaisia pienä kestoliinoja/kestotalouspapereita pojan kasvojen ja käsien pyyhkimistä varten ruokapöydässä, niin eräs ystäväni totesi, että heillähän on muutenkin pitkään käytetty siivousrätteinäkin kestorättejä. Mulle oli siis ihan newsflash, että toiset ei pese siivousrättejä, siis niitä ihan kaupasta ostettavia tavallisia siivousrättejä. Mä oon aina pessyt ne ja käyttänyt uudelleen ja uudelleen ja…. Kuulemma ne on joillekin kertakäyttökamaa.

HUOM! Tää oli sitten pilke silmäkulmassa tehty, enkä suinkaan arvostele toisin toimivia.
Löytyikö mitään yhtäläisyyksiä tai ihmettelyn aiheita?

Alkuperäinen postausidea Piia Pajusen blogista postauksesta 8 x MINKÄ LUULIN OLEVAN NORMAALIA, MUTTEI OLEKAAN

LUE MYÖS

Asuntomessujen kuvapoimintoja ja ideoita

Treffeillä liikuntaa ja hyvää ruokaa

OK Treenit, nyt mennään hyvinvointi edellä

IG

@outikarita

8 kommenttia

 1. andra kirjoitti:

  Mä avaan myös banaanin sieltä nököpäästä, samoin silitän lakanat ja petaan sängyn päiväpeitettä myöden joka päivä. 😀

  • Outi Karita kirjoitti:

   Oi, samisjuttuja löytyi ja vielpä näistä harvinaisuuksista 😀

 2. ida ihana kirjoitti:

  Toi sängyn petaaminen!!! Mut on opetettu lapsesta asti petaamaan joka aamu sänky (päiväpeitolla), ja joskus teininä järkytyin, että kaikki ei teekään aina niin! heh!
  Matkoillakaan en hotellissa kestä, jos siellä ei ole erikseen päiväpeittoa, vaan pitää huilia päivälläkin lakanoiden päällä vaatteissa 😀
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Outi Karita kirjoitti:

   Eikös ookin ollut outoa huomata, ettäa siat joita pitää itsestäänselvyytenä, ei olekaan kaikille sitä. Semmoisia asioita löytyy usein parisuhteessakin ja tää sängyn petaus just oli meilläkin tällainen juttu, heh 😀
   Siis, joo. Päivävaatteet päälläon jotenkin ällöälojua sängyssä peittojen päällä joiden alla nukkuu, i feel you!

 3. Annemari kirjoitti:

  Kiitos Outi vastauksestasi edellisessä postauksessa. Täytyy kokeilla antaa maitoa tuosta smoothie pussista. Yritin tänään vielä kokeilla pullosta antaa maitoa, mutta työnsi vaan kieltä sivuille. Kysyisin vielä, kun olit illan pois ja miehesi laittoi Lukan nukkumaan, niin joiko iltamaidon silloinkin pussista? Vielä ei ole ajatuksena olla iltaa pois, mutta jossain vaiheessa olisi ystävien kanssa kiva käydä syömässä illallista. Ehkä se on vain niin, että silloin kun sitä rintaa vaan ei ole tarjolla, niin maistuu maito muualtakin. 😀

  • Outi Karita kirjoitti:

   Oleppa hyvä! 🙂
   Luka on mun poissaollessa iltamaidon juonut juurikin smoothiepussista ja eilen testattiin nokkamuki, jossa on sellainen silikooninen pehmeä se nokka eli vähän tuttipullon ja nokkamukin välimuoto ja siitäkin kelpasi.
   Kannattaa testailla jo etukäteen, niin me on tehty 🙂

 4. Sun isoveli kirjoitti:

  Sisko hyvä, se on niin, että me molemmat tiedämme miten päin banaani kuuluu syödä ja ne on kaikki mut jotka on väärässä.
  Sehän on ilmiselvä kahva, mistä pitää kiinni, mutta toiset luulee et siitä kuuluu avata se! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.