Hae
Outi Karita

OK Treenit, nyt mennään hyvinvointi edellä

Avasin facebookkiin OK Treenit -hyvinvointisivuston. En tiedä tarkkaan mitä tuleman pitää, ajatuksia, ideoita ja haaveita asian suhteen on paljon. Mä tiedän, että mä haluan liikuttaa ihmisiä ja tukea ihmisten hyvinvointia, tällaisia palveluja mä haluaisin tarjota. Tää kaikki alkaa nyt äideistä, mutta tarkoitus on vielä tähän syksyyn kehittää muutakin. Treeniä kaikille! Hyvinvointia kaikille! Sivuilla ei ainoastaan mainosteta tulevia tapahtumia vaan jaetaan hyvinvointiin liittyviä ajatuksia, kirjoituksia, inspiraatiota yms.

OK Treenit on hyvinvointisivusto. Täältä näkee missä ja milloin liikutan ihmisiä.
Haluan jakaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja palvelut alkavat laajeta pikkuhiljaa.
Nyt mennään hyvinvointi edellä ja positiivisella otteella!

OK Treenit

Tämän kaiken alkuunpano juuri nyt sai alkupotkauksen siitä, kun mua pyydettiin Naisten Hyvinvointikeskus Olennaiseen ohjaamaan äideille tarkoitettuja kehonhuoltotunteja. Tää oli tarjous mistä en voinut kieltäytyä! Tää on sitä mitä haluankin tehdä ja olin todella otettu siitä, että mua sinne pyydettiin. Nyt on ensimmäisten tuntien ilmoittautumiset pistetty tulille, että jos asut täälläpäin niin tuu ihmeessä kokeilemaan ja ihastumaan näihin tunteihin.

OK Treenit

Äiti, odottaja tai synnyttänyt, kaipaisiko kehosi huoltoa ja pysähtymistä? Mikäli vastaus on kyllä, niin tää on hei just sulle! Huolletaan kehoa yhdessä ja lempeästi. Mikä parasta, voit ottaa vauvan mukaan tai tulla yksin! Keskitytään avaamaan kehoa, hakemaan lempeää liikettä, syvää tukea ja rentoutusta.

Elokuussa yksittäinen tunti 28.8. klo 11. Hinta 10 € ja early bird hinta 20-21.8. aikana ilmoittautuvilta 8 €.

Syyskuussa kurssimuotoisena äiti-vauvakehonhuoltoa ajalla 18.9.-23.10. 6 kertaa yhteensä tiistaisin klo 11. Hinta 55€ ja early bird hinta elokuun aikana ilmoittautuville 50€.

Lähde siis kokeilemaan ensin yksittäiselle tunnille, rentoudu ja ihastu! Paikkoja on rajoitetusti, joten älä aikaile!

Varaa paikkasi laittamalla sähköpostia outi.s83@hotmail.com
Tunnit ohjaa Naisten Hyvinvointikeskus Olennaisessa Outi ja lisätietoa OK Treenit fb sivustolla

Mä aloitin 2 vuotta sitten PT koulutus putken Trainer Lab:lla, mutta se keskeytyi Liikunnaohjauksen Basic kurssin jälkeen, kun lapsettomuushoidot alkoivat. Nyt elättelen toiveita, että jossain vaiheessa voisin jatkaa noita koulutuksia. Kouluttautua Hyvinvointivalmentajaksi ja kenties myös PT:ksi. Onhan mulla myös jo useamman vuoden ajalta kokemusta ryhmäliikunnan ohjauksesta sekä paljon olen pyrkinyt itseopiskelemaan aihetta.

Luon itse itselleni tietä ja tartun mahdollisuuksiin.
Katsotaan mitä tästä kaikesta kehittyy ja millaisia mahdollisuuksia matkan varrella tarjoutuu.
Nyt oon ainakin innoissani tästä alusta!

OK Treenit

Tsekkaa!

OK Treenit

Äiti-vauva kehonhuolto

Naisten Hyvivointikeskus Olennainen

2 kommenttia

  1. taijku kirjoitti:

    <3 ihana <3 mahtava juttu sulle päästä tekeen tälläistä,just oot blogisi perusteella niin passeli hommaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.