Hae
Outi Karita

VKO 33 liikunnat ja maukkaimmat palat

Viime viikosta pikkukoostetta siis. Nyt kun oon liikuntaa vähentänyt ja kehonhuoltoa ja jalan lepoa lisännyt, niin suunta on ollut jalan suhteen parempaanpäin. Nyt kuitenkin olen ottanut opikseni ja kun suunta on parempaan päin, en ala lisäämään sitä jalan rasitusta vaan jatkan tällä samalla linjalla jottei takapakkeja tulisi ja jalka saataisi ihan loppuun asti kuntoon! Tälläkin viikolla pelkäsin, että rasittuuko jalka viikonlopun menoista liikaa, mutta ei ole ottanut nokkiinsa. Mietinnässä on, josko tuota pyöräilyä uskaltaisi alkaa ottamaan taas enemmän takaisin viikkoihin lenkkien korvaajaksi. Nyt senkin suhteen himmailtu, kun vaiva on kuitenkin vähän laajempi, oireilu pahimpana jalkapohjassa ja sen rasitus on pahin, mutta ongelmana koko lihasketju. Myös uimista olen miettinyt, että josko kävisi testaamassa. Riku jää pian isyysvapaille kun mulla alkaa vuosilomat, niin olisi paremmin aikaa. Askeleita kyllä vaan tulee päiviin, vaikka pyrkii paljon jalkaa lepuuttamaan ja minimoimaan askeeleet, nyt Rikun ollessa töissä niitä tulee selvästi enemmän. Tokikaan nuo askeleet ei ole ihan ultimaattinen totuus kun mittari on ranteessa.

Jotain uutta liikuntaa oli viime viikossakin, vaikkakin sekin keskittyi kehonhuoltoon, nimittäin yin & yang jooga. Kehonhuoltoa on joka päivä harrastettu ja niinpä muu liikunta jää senkin takia välillä välistä, että kun on löytyy päivästä se väli itsekseen tehdä jotain liikuntaa, niin se on sitten se kehonhuoltoa, ja joskus ne välit ja mahdollisuudet tehdä itsekeen jotain tulee käytettyä muihin itselle tärkeisiin ja hyvää oloa tuoviin juttuihin. Harmi nyt kun tuo lenkkeily ja tanssi on pannassa, sitä kun on niin hyvä tehdä pojan kanssa. Joitain yksittäisiä liikkeitä tulee tehtyä pojan kanssa touhutessa esim. vatsalle tai punnertaen, mutta niitä en nyt tähän ole merkkaillut kun en niistä kirjaa pidä 😀 Muttat ässä myös hyvä vinkki, jos tuntuu ettei treenilleole aikaa, niin tekee vaikka vaan 10 vatsarutistusta taikyykkäystä tai punnerruksia setin touhujen ja leikkien lomassa, niin mä teen tällä hetkellä, mutta ei niistä kirjaa jaksa pitää. Koosteisiin siis kirjattu aina sellaiset pidemmät treenit 😉

Tämmöisiä alkupohdintoja nyt tähän koosteeseen…

MAANANTAI

Aktiivinen aika 5 h 13 min
Askeleet 5257
Kulutus 2051 kcal (+imetys)

Yin & Yang jooga

Maanantaina lounassalaattia kotona

TIISTAI

Aktiivinen aika 7 h 39 min
Seuranta pois 2 h
Askeleet 6751
Kulutus 2446 kcal (+imetys)

Tiistaina lounassalaattia Cafe Solossa

KESKIVIIKKO

Aktiivinen aika 8 h 35 min
Askeleet 11 104
Kulutus 2415 kcal (+imetys)

Pyöräilyä hyötyliikuntana kyläilemään ja kotiin Luka kyydissä,
yht. 30 min, 200 kcal

Marraskuisten treffit meillä

TORSTAI

Aktiivinen aika 6 h 3 min
Askeleet 5496
Kulutus 2079 kcal (+imetys)

Kotitreeniä koko kropalle 30 min

Burgeripäivä

PERJANTAI

Matkustuspäivä autolla
Aktiivinen aika 6 h 29 min
Askeleet 4538
Kulutus 2196 kcal (+imetys)

Toinen burgeripäivä reissun päällä, Mierolan Silta Cafe Hattulassa

LAUANTAI

Polari oli käytöstä pois lähes 9 h, kun oltiin häissä….

Todella maittavaa ruokaa häissä ja pihviä suoraan grillistä millä kypsyydellä itse halusi, ihan 5/5!

SUNNUNTAI

Matkustuspäivä autolla kotiin, myös visiitti Porvossa ja siellä pientä käppäilyä
Aktiivinen aika 7 h 53 min
Askeleet 9886
Kulutus 2349 kcal (+imetys)

Porvoossa pizzalla!

Että kippis vaan, sellainen viikko oli viime viikko!

Lue myös!

Heinä- ja elokuun vaihteen ruokapäiväkirja (koko viikon tarkempi ruokapäiväkirja)

Kantakalvontulehdus – Olisko aika sille pakkolevolle

9 kuukautta synnytyksestä, pitäskö tehdä jo jotain?

Kuulumisia viikonlopusta arkeen

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.