Hae
Outi Karita

Pizzaleipä – paljon kyselty resepti

Pizzaleipä on vilahdellut muutamia kertoja ruokakoosteessa ja instassakin. Tätä reseptiä on kyselty sekä instassa että täällä blogissa. Pizzaleipä on helppo ja nopea tehdä ja meillä nää on maistunut välillä iltapalaksi. Tässäpä resepti millä me ollaan viime aikoina näitä pizzaleipiätehty, tätähän voi tuunata helposti mieluisakseen.

pizzaleipä

PIZZALEIPÄ

Ruisleipää
Paseerattua tomaatti, (chilimaustettua)
Salamia, pepperonia, proscittoa tms…
Oliiveja
Mozzarellaa
Pippuria
Tuoretta basilikaa
Tummaa balsamicokastiketta

Ruisleivän päälle levitetään ensin paseerattua tomaattia ja sitten muut päälliset, mitä haluaa. Mozzarellaa revitään päälle mozzarellapallosta, jos ei olla sitten ostettu valmiiksi siivutettua, mutta ei mitään raastetta. Rouhaisu pippuria päälle ja hetkeksi uuniin, niin, että mozzarella vähän sulaa. Uunista pois otettua vielä basilikaa ja balsamicoa päälle ja NAM! Leivät on valmiita ja eikun ääntä kohden!

LUE MYÖS

VKO 29 aika rötväilyä, liikunnat ja parhaat palat

IG

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.