Hae
Outi Karita

Yli puolet yhdessäoloajasta naimisissa

Me ollaan Rikun kanssa menty naimisiin 17.7.2010 ja tällä viikolla päästiin juhlistamaan jo 8-vuotis hääpäiväämme. Nyt ollaan oltu naimisissa jo yli puolet yhdessäoloajastamme, kun yhdessä ollaan oltu vajaa 15 vuotta. Onhan tuo pitkä aika!


 

Me ollaan siis jaettu elämänmatkaa melko pitkätaival jo yhdessä. Tähän taipaleeseen on kuulunut monenmoisia elämänvaiheita kun ollaan yhdessä kasvettu sieltä parikymppisistä asti. Suhteessamme ei kuitenkaan ole suurempia kompastuskiviä ollut, lusikoita ei ole edes harkittu pistettävän koskaan jakoon. Vaikka yhdessäelo ja olo on ollut meille selvää, niin onhan meillä ollut ”elämänvaiheita”, jotka on saattaneet toisen tai kummankin hermoja kiristellä, mutta ne on käsitetty myös elämään kuuluviksi vaiheiksi. Eniten taisi hermoja kiristellä talon rakennus ja mun kisadietit, noh myös Rikun wowihurahdus. Toki sitä joskus jostain riidellään, mutta niin myös sitten sovitaan. Riku on mun kallio ja mä oon varmaan välillä pauhaava meri, heh. Elämä on heittänyt monenlaista eteen elämänaikana ja niin tämän 15 vuodenkin aikana. Me ollaan oltu aina näissä jutuissa toistemme tukena ja turvana!

Tänä vuonna hääpäivää vietettiin hieman ennakkoon, sillä hääpäivänä meillä oli ystävät kesäreissulla. Me käytiin siis jo pari päivää ennakkoon kahdenkeskisellä dinnerillä ravintola Torgetissa ja otettiin kokin 6-lajin yllätysmenu. Oli kyllä niin makoisaa ruokaa ja samalla näistä tuli yhdet ihanan rennot treffit heinäkuulle. Hääpäivänä sitten syötiin vielä kakkua kun 8 ruusua koristi pöytäämme. Tänä vuonna hääpäivää ehkä vietettiin pienesti, mutta suurella tunteella. Tunteella, jota on kasvattanut yksi pieni poika rutkasti lisää! Eikä tässä suurellisuuksia tarvitakaan, ripaus romantiikkaa ja vähän arjesta irtautumista,lasi kuohuvaaja hyvää syötävää, hetki kahden… <3
 

Suurin ja ihmeellisin asia mitä meidän rakkaus on saanut aikaan, on meidän poika, meidän perhe ja lämmin koti!
Rakkaus voi tosiaan kasvaa parisuhteessa ja viimeinen vuosi on taas tuonut rakkautta paljolti lisää, myös rakkautta toisiamme kohtaan!


Multa toivottiin postausta meidän häistä ja kaivelin nyt blogiarkistoista alla olevan postauksen,
jota lukiessani nyt mietin, että olenpa kauniisti kirjoittanut…

Se hento kuiskaus, tahdon

Muuten parisuhteeseemme liittyviä postauksia

Riidelläänkö meillä?

Onko enää omaa tai parisuhdeaikaa?

Lapsettomuus ja parisuhde – pala tarinaamme

Tällä viikolla instassa höpöttelin myös ystävyyssuhteista ja höpöttelyn päätteksi sanoinkin, että mulle voi heittää kysymyksiä ystävyys- ja parisuhteista. Nyt teille lukijoille tämä sama viesti, voitte jättää tähän postauksen loppuun tai instaviestein kysymyksiä näistä aiheista. Kysymyksiä voi jättää yleisesti tai sitten ihan meidän parisuhteesta/mun ystävyyssuhteista. Teen sitten kummastkain aiheesta postausta 🙂

3 kommenttia

  1. Milla kirjoitti:

    Millaset teidän häät oli? Tekisitkö jotain toisin, jos häät pidettäisiin nyt?

  2. Jonna kirjoitti:

    Miten lapsen saaminen on vaikuttanut sun ystävyyssuhteisiin? Hävisikö jotkut perheelliset ystävät kuvioista silloin kun teillä ei ollut vielä lapsia? Mä oon huomannut valitettavasti sen, että joillekkin ei enää seura kelpaa paitsi kerran vuodessa kun lapsi menee hoitoon ja pitää päästä tuulettumaan.. ?

  3. Nina kirjoitti:

    Postaus teidän luonteenpiirteistä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.