Hae
Outi Karita

Miten sujui kun olin illan pois kotoa?

Viikko sitten torstaina oli mun ystävän pienet synttärikemut, joihin menin ilman poitsua ja jopa kaksi sidukkaa pakattuna saunakamppeiden sekaan. Oltiin suppailemassa, jonka jälkeen vähän saunomista ja joessa pulahtamista. Suppailemassa olin ensimmäistä kertaa ja oli kyllä kivaa, kivaa myös tällaiset toiminnalliset synttärit. Ensin oli vaikea päästä laudalle seisomaan, varmasti osittain jännittikin jokeen pulahtamisen mahdollisuus ja ei tuo keskivartalon tukilihaksisto ole ihan niin tikissä kuin joskus ja olo oli hieman huojuva varsinkin alkuun, mutta laudalle ilman pulahtamista päästiin seisomaan. Ilta oli muutenkin tosi kiva ja rentouttava!Ajattelin, että lähtisin ysiltä kotiin ja sovittiin, että Riku hoitaa ilman mua iltatoimet ja nukutukset. Hieman jännitti kyllä. Riku on nämä kyllä hoitanut ennenkin, ei siinä mitään, mutta koskaan ei ole poitsu mennyt nukkumaan niin että olen ollut koko illan pois kotoa ja ilman iltamaitoja tissistä suoraan. Mietein mahtaakohan poika suostua unille, kun olen ollut puoli viidestä asti pois kotoa eikä saa noita iltatissejäkään vai haluaako nähdä mut ennen unille menoa. Siinä illan myötä näytti siltä etten ihan ysiltä vielä lähde kaverin kyydillä kotiin. Vielä oli kakkukahvia tiedossa. Pirautin kotiin ja Luka kuulemma nukkui jo. Olin vähän ennen kymmentä kotona, poika hyvin syöneenä ja nukkumassa. Yökin meni kivasti. Olin tosi iloinen ja tyytyväinen, että ilta nukkumaanmenoa myöden oli sujunut niin hyvin vaikkei ollut poitsu koko iltana mua nähnyt.

Yöllä kun poitsu heräili syömään niin pääsi taas äidin kainaloon ❤Lue myös:
Perhepeti vs. Pinnis
Heinäkuun ensimmäisen viikon ruoka- ja liikuntapäiväkirja
Instagram:
@outikarita

4 kommenttia

 1. M kirjoitti:

  Yleensä nuo ekat pidemmät poissaolot ja ilman äitiä nukkumaanmenemiset on vaikeimpia äidille, eikä lapselle! 🙂
  Kemut ja irtiotto arjesta teki varmaan hyvää!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Teki kyllä hyvää jameni loppujen lopuksi kaikkien puolelta melko kivuttomasti. Outoa vaan oli tulla kotiin kun poika nukkui 😀

 2. Nina kirjoitti:

  Jee kiva! Nyt vaan lisää aikaa uskallat ottaa itsellesi! ?? miten yöt menee? Voitko laittaa ihan esimerkki yön? Kauan annat esim apinanevöstä? Monta pvää siis? ? mitkä on lukan lempiruuat?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kyllähän se helpottaa kun tietää, ettei välttis tarvi olal aina nukuttamassa jos haluaa olla iltaa jossain istumassa pidempään. Mitään kovia menohaluja ei tässä kohtaa mulal ole, muttaonhan sitä kiva välillä irroittautua ystävien kanssa 🙂
   Laitetaan jossain vaiheessa taas öistä tulemaan postausta ja pian tulossa taas syömisistäkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *