Hae
Outi Karita

Perheenä häätunnelmissa

Oltiin eilen koko perhe häävieraina aivan ihanissa häissä!
Miten meni ensimmäiset hääjuhlat vauvan kanssa?

Meille tarjottiin kirkon ajaksi Lukan hoitoapua, mutta ajateltiin kuitenkin, että otetaan nyt poika mukaan kirkkoonkin. Jos alkaa jännittää niin mä lähden sitten Lukan kanssa ulos. Kuitenkin kirkossa sujui tosi hyvin ja yllätyin itsekin, ettei poika pelästynyt urkuja kun alkoivat soimaan. Kovasti vain katseli ympärilleen, mutta aika kävi vähän pitkäksi ja kun Luka tykkää ollaa liikkeessä. Kuitenkin kunnialla selvittiin loppuun asti äidin kaulakorua, isän rusettia ja sedän rannekorua hiplaillen 😀

Päiväunia juhlahumussa ei kunnolla maltettu nukkua ja tissilläkin oli vaikea keskittyä syömään välillä. Omaa sormiruokaakin oli mukana, mutta löytyipä häiden ruokapöydästäkin pientä syötävää myös Lukalle niin täydennettiin sitten omilla eväillä vähän buffan antia Lukalle. Ruokapöydässä maltettiin paremmin syödä kunmuutkin söi tai istui pöydässä samaan aikaan ja oli samalla katseltavaa, tissiltä kun pää heilui aina katsomaan jotain muuta. Löydettiin kyllä välillä rauhaisampaakin soppea syömiselle rinnalla. Lukalla oli paljon ihmeteltävää ja katseltavaa ja hän viihtyi hyvin muidenkin sylissä ja menossa mukana.

Unet jäi vähäisiksi ja yöunetkin venahti myöhäiselle. Oltiin otettu yökkärit ja yövaippa mukaan, kun ajattelin, että kyllä poitsu sitten lyhyellä kotimatkalla sitten autoon simahtaa niin saa siirtää kaukalosta sänkyyn. Taisi kuitenkin olla niin paljon kaikkea hälinää ja ihmisiä ympärillä, että ei nukahdettu autoon, mutta kotona uskallettiin ja maltettiin sitten aika nopsaankin nukahtaa. Kotiin tosin lähdettiin hieman ennen kymppiä kait, kun alkoi melutaso nousta ja muutenkin yöunet alkoi kutsua poikaa. Yöunet alkoivat joskus n. 22.30 vasta, mutta kerrankos sitä hääjuhliin pääsee niin voi vähän valvoakin. Juhlahulina ei vaikuttanut sinäänsä yöuniin vaan ne nukuttiin ihan hyvin, tosin myöhäisemmästä nukkumaanmenosta huolimatta aamu alkoi ihan samaan aikaan kuin muinakin aamuina. Tänään on kyllä sitten päikkäreitä nukuttukin hyvin ja pitkään.

Lue myös!

Vauva(n) kesävaateostoksilla

Vastaukset kysymyksiinne!

Mä oon jo 8 kuukauden ikäinen!

IG:

@outikarita

4 kommenttia

  • Outi Karita kirjoitti:

   Asia oli hyvin töksösti ilmaistu. Itse jos noin haluaisin niin järjestäisin silloin mukavan ja rauhaisian tilan imettämiselle ja sen voisi mainita siinä samassa kun kerrotaan muitakin yleisiä juttuja vieraille, missä on juomat, missä tupakkapaikka, missä imetysnurkkaus. Toivottavasti tämäkin hääpari oli sitten edes miettinyt tilaa tuolle imetykselle. Itseäni tosin ei imetys tuossa määrin häiritsisi ja itsekin imetin ihan ihmisten ”edessä” näissä häissä, en missään piilossa. Hakeuduin mukavalle sohvalle imettämään ja rintakin oli ihan peitossa, loppuillasta kun hälyä oli enemmän niin oman ja pojan mukavuuden vuoksi hakeuduin rauhallisempaan soppeen.
   Julki-imetyksestä voisi rustaillakin ihan postausta 🙂

 1. Kata kirjoitti:

  Ihana perhekuva! ? kiva että kaikki meni hyvin. Voitko kirjoittaa miltä imetys tällä hetkellä tuntuu ja sujuu? Kuinka pitkään aiot imettää? Koska ensimmäinen yö erossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.