Hae
Outi Karita

Vauva(n) kesävaateostoksilla

Hiphei ja shoppailuhimoani tyydyttää vauvanvaateostoksetkin.Onneksi oon saanutaina välillä joitain lahjakortteja ja löytänyt myös kirppikset, heh 😀 Lupasin instassa jo jokin aika sitten tehdä postauksen meidän Name It shoppailuista. Sain Baby Showerlahjan yhtenä osana lahjakortin Name It:lle, joten tässä hyvin lahjaan osallistujillekin näkyy mitä tuli hankittua. Ensin mietein jos säästäisin lahjakortin vaikkapa johonkin arvokkaampaan välikausipukuun, mutta kesävaatteillekin oli tarvetta, niin tämäpä lahjakortti tuli niihin sitten törsättyä.

Tuo krokosetti on ihan mun lemppari! Sitten kun Suomen kesä ei ole pelkkää hellettä niin pitkiäkin housuja oli hyvä ostaa, kun aivan ihana löytyi. Farkut onkin olleet jo kovasti käytössä ja aikas hassua on, että nuo farkut ja collarit on samalla koko lapulla. Collareista tuli vähän syksyvibaa ja ostin ne vähän sillä ajatuksella, vielä olisivatkin turhan pitkät. Tuollaisia one piece shortsiasuja olisin enemmän kaipaillut, mutta ei löytynyt kuin yksi sopiva. Tuo teepparibody oli taas ihanan raikas ja sopii itseasiassa näiden kaikkien housjen kanssa tosi hyvin! Myös kesään vähän tuollaista lippalakkia suojaamaan auringolta.

Name It:n vaatteet on ehkä hivenen pienempää koko pääsääntöisesti ja meilläkin kun on käytössä 68 ja 74 koon vaatteita nyt, niin nämä oli melkein kaikki 74 koossa, poikkeuksena nuo collarit, jotka olikin sitten reilua mitoista verrattuna noihin muihin heidän 74 koon vaatteisiin, heh. Krokosetti oli pienempää 68kokoa ja se onkin juuri hyvä nyt. Shortsiasu on taas 74 ja sekin on hyväjuuri nyt.Raidallinen teepparibody taas on 74 ja saa odottaa vielä hetken, vaikka varmaan voisi jo käyttääkin…

Tsekkaa myös postaukset

Mä oon jo 8 kuukauden ikäinen,
jossa Luka kertoo kuulumisiaan ja nuo farkutkin päässeet hyvin kuviin!

sekä

Vastaukset kysymyksiinne!

IG:

@outikarita

Yksi kommentti

  1. Susan kirjoitti:

    Voi miten nättejä vaatteita! Voi kun mäkin uskaltaisin käyttää Auralla lyhythihaisia vaatteita, ovat niin kivoja ❤️. Mutta hän kun painaa aamusta iltaan pihalla niin pakko suojata ihoa vaatteilla kun ei voi kokoajan olla rasvaamassakaan. No mutta jospa ensi kesänä jo voisi ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.