Hae
Outi Karita

Terkuin Luka 7 kk

Moikka!

Äiti sanoo, että aika menee vauhdilla, mutta must tuntuu et on kulunut ihan toooosi kauan siitä kun viimeks täällä äidin blogissa kertoilin kuulumisia. Välillä kuulen äidin toivovan, että aika pysähtyis ja etten niin vauhdilla kokoajan oppis uutta. Samalla se kuitenkin intoilee ja iloitsee iskän kanssa mun uusista taidoista ihan hirmuisesti. Vähän hassuja aikuiset siis mun mielestä, et pitäskö hidastaa tahtia vai ei? No, mullahan ei tahti hidastu!

Mä päätin oppia konttaamaan. Mä aloin pysyä konttausasennossa vähän alle puolivuotiaana, mut en ensin tajunnut, että miten siitä pääsis etennpäin. Sit mä opettelin ite nousee siihen asentoon ja huomasin, että tästä vois johonkin päästä. Siinä mä usein keinuttelin itseeni ja keräsin rohkeutta alkaa liikuttaa käsiä ja jalkoja. Opeinnostaa itteeni karhukävelyasentoon ja sit uskallauduin pikkuhiljaa nostaa kättä ilmaan. Nyt ihan vähän ennen kun täytin 7 kuukautta niin mä sen hoksasin ja nyt mä osaan kontata. Jos mä haluun nopeesti johonkin niin sit mä ryömin, mutta kuulemma kontatenkin vois päästä nopeesti ja siks mä treenaankin nyt joka päivä sitä!


Mä oon oppinut myös nousee istumaan ite, mut en mä malta siinä kauaa olla. Äiti sanookin että oon oikein ikiliikkuja, mut on niin kivaa kun pääsee tutkimaan paikkoja! Kotonakin tutkin kyllä kaikkipaikat mihin vaan pääsen! Johdot on kivoja, samoin kaikkien varpaat ja oi että, jos joku on jättänyt vaiks jotain papereita lattialle. Mä tykkään myös vähän kolisutella leluja ja läpsiä pöydän pintaa. Äidin ja isin kasvojakin on muuten kiva läpsiä ainakin aamuisin sängyssä.

Mä oon nyt myös syönyt kuukauden ajan jo muutakin kun äidinmaitoa, vaiks se onkin ihan parasta edelleen! Mun suosikkeja muuten on vesimeloni, kurkku, tomaatti, naksut, avokado, banaani… Äiti on tehnyt paljon myös hyviä ruokia ja välipalaherkkuja ja niist suosikeista onkin äiti tekemässä oman postauksensa. Syöminen on ihan kivaa puuhaa ja oon kyl tykännyt ainakin melkein kaikesta.


 

On muuten ihanaa kun on lämmin ulkonakin. Ei tarvi olla niin paljoa puettavana, kun se on vähän tylsää. Mä kun en malttais olla ees vaipanvaihtoa paikallani! Näiden kuvien ajan olin tällee auringossa, mutta muuten oon kyl usein varjossa. Meil on semmonen kiva telttakin pihassa jossa on kiva touhuta! Aurinko on kiva, mut se kyl vähän häikiikin, enkä tykkää kun se paistaa kasvoihin ja kuulemma iho on siltä hyvä suojata. Välillä tekis silti mieli ryömiä sinne aurinkoon ja äiti viihtyykin hyvin auringossa. Kato vaikka Kesä yllätti ulkoilijat -postauksen kuvat!

Mitäs teille kuuluu? Onko siellä muita vauvoja kuulolla?
Kuullaan taas!

Terkuin Luka!

Lue myös mun suuri vauvanruokapostaus

Lukan suuri vauvanruokapostaus

Äiti lisäskin sinne kaksi tärkeetä linkkiä sormiruokailun ja laitetaan ne tähänkin vielä!

Sormiruokailun ABC

Sormiruokailijan ensiapu

Äidin instagram
(johon äiti ei saa ladattua tällä hetkellä mitään ja sitä harmittaa se)

@outikarita

2 kommenttia

  1. M kirjoitti:

    On kyllä totista totta, että vauvavuosi hurahtaa nopeasti! Seuraavaksi onkin Lukalla sitten suunta ylöspäin. Muistan , että se oli tuskainen vaihe, kun noustaan innolla ylös muttei muisteta pitää kiinni. ?Onneksi se kesti vain hetken.

    • Outi Karita kirjoitti:

      Monen oon kuullu sanoneen et tuo just on paha vaihe, kun kaikkea vasten noustaan ja sit sitä hallintaa ei ookkaan vielä niin hyvin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.