Hae
Outi Karita

Kesä yllätti ulkoilijat!

Talvi yllätti autoilijat on joka vuotinen otsikko jossain lehdessä ja tämä on hyvin kummallista mun mielestä, mutta ei pureuduta nyt tuohon autoilijoiden talvikeleihin varautumiseen vaan tähän yllättävään kesään. Nimittäin kesä yllätti ainakin meidät niin ihanasti yllätti jo toukokuussa, ettei ehditty varustautumaankaan. Mä niin nautin lämpimistä keleistä ja auringosta, mutta en olisi uskonut, että niistä saadaan nauttia lähes koko toukokuu ja oikeasti ihan hellekeleistä!

Tää aikainen kesä kyllä yllätti meidät vähän niinkuin talvi toiset autoilijat. Meillä ei ollutkaan kauhean hyvin varustauduttu kesän tuloon vielä nimittäin. Vaatteet on pienen lapsen ihon paras suoja, mutta kyllä sitä olisi silti kiva olla vähän kesävaatettakin, shortsia ja lyhkähihaista bodya ym. Näitä meillä on aikas vähäisesti, onneksi jokunen kuitenkin ja saatiinpa myös juuri ystäviltä Miamin tuliaisina ihania kesävaatteita parit. Pian pääsenkin törsäämään Name It:lle saamani lahjakortin ja taitaapa tarttua mukaan kesävaatteita ja hellehattua suojaamaan poitsua. Nimittäin ei ollut oikein sopivia kesähattujakaan meillä vielä. Kesävaatteista täytyy varmaan tehdä omaa postausta jossain vaiheessa (?)

Kävin ostamassa myös apteekista ACOn fysikaalisen suojan sisältävän aurinkovoiteen poitsua varten. Edelleen paras suoja on varjo ja vaatteet, mutta joskus voi tarvita vähän aurinkosuojaa purkistakin iholle ja tuo acon rasva oli sellainen vauvoille sopiva, joka tosiaan sisältää fysikaalisen suojan 50 kertoimella. Meillä on myös iltapäivästä iltaan piha ihanasti aurinkoinen, mutta haasteen tämä tuo juuri siinä, että olisi kiva mennä poitsun kanssa ihan kotipihaan, mutta kun olisi hyvä päästä hieman varjoon. Tilasin sitten meille pienen uv-teltan, jossa yksi sivu on auki. Ajatuksissa on myös hommata ulkokylpyhetkiä varten sellainen täytettävä amme….

Meilläkin poitsu näyttäisi äidin kanssa tahtovan aurinkoon!

Yllättikö kesä ketään muuta?

Tsekkaa myös!

Toukokuun kesäillassa roseeta ja treffejä

Kurkistus Lukan vaatekaappiin

IG

@outikarita

2 kommenttia

  1. Tinde kirjoitti:

    Hei Outi. Voitko postata sormiruokailusta? Esim 3 parasta reseptiä. Mitä kaikkea voikaan syödä? Mitä tulee ottaa huomioon yms. Omia kokemuksia. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *