Hae
Outi Karita

Toukokuun kesäillassa roseeta ja treffejä

Toukokuu on kyllä antanut niin parasta ilmoiltaan. Mun vuoro oli järkätä meidän toukokuun treffit. Olin jo joulukuussa päättänyt mitä tehdään ja sisätiloihin oli suunta, mutta täytyihän nää ilmat hyödyntää ja poiketa myös terdellä kun kaksin päästiin liikkeelle (poika Porin kummiensa kanssa meillä kotona). Lasillinen roseeta sopii näihin keleihin niin hyvin! 

Nyt tuli treffien ohjelma Rikulle kyllä ihan puskista ja pääsin yllättämään oikein kunnolla ja kyllä mies oli mielissään näiden treffien ohjelmasta. Täysin häntä ajatellen olin ostanut liput Michael Winslow:ta katsomaan. Riku tykkää Poliisiopistoelokuvista ja kun bongasin tän mulle tuntemattoman nimen tulevan Poriin niin päätin heti, että tonne mä ostan liput meille! Kun mentiin Porin Promenadikeskukseen Riku vaan ihmetteli ja mä kysyin, että ”sanooko sulle Michael Winslowmitään?” Riku totes, että ”no sanoo, onks se täällä?”. Ihan huippu ylläri! Ja vaikkei tuo nimi mulle olis mitään sanonut ja vaikkei Poliisiopistot nyt mulle oo mitenkään kummosia elokuvia, en oo edes varmaan kaikkia katsonut, jonkun kyllä, niin viihdyin kyllä minäkin!


Kotiin mentiin Grilli Porin kautta ja vähän siellä vanhempia kaivattiin vaikka hyvin oli kummienkin kanssa pojalla mennyt tuo n. kolmisen tuntia, mitä oltiin poissa 🙂

Dates Of The Year

Tammikuun treffit

Helmikuun treffit Rikun tyyliin

Maaliskuun treffit – Gastropubia ja pikkutuhmaa

Sunnuntaiaamun treffit

Instagram

@outikarita

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Ihanaa! Mitä Luca syö tuona aikana?

    • Outi Karita kirjoitti:

      Mä oon pumpannut Lukalle maitoa jos oon ite pois ja nyt oli myös iltapuuroa tehtynä pojalle, maisssinaksut oli myös maistuneet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.