Hae
Outi Karita

Äitienpäiväni ihanat hetket

En sanoisi tämän olleen ensimmäinen äitienpäivä äitinä, koska koin sitä olleeni myös vuosi sitten, kun pieni poikani kasvoi vielä masussani. Vakkei raskaus ollut pitkällä ja mitä vaan olisi voinut tapahtua, koin olevani tuolloin jo äiti. Nyt olen vielä kuitenkin eri tavalla äiti ja tämä äitienpäivä oli ainutlaatuinen. Ensimmäinen äitienpäivä pienen pojan äitinä! Ja heti ekassa kuvassa fiilis on ainakin kohdallaan, mun äitienpäiväfiilis 😀

Me viettettiin ihanan rento äitienpäivä! Sain nukkua aamulla pitkään ja kun heräsin niin muule tuotiin sänkyyn paketti Lukalta. Sain Lukalta Peakin hupparin ja naureskelin, että poikahan on isäänsä nopeampi. Peakin hupparia kun olin jo toivonut muutaman vuoden, heh. Täytyihän hupparia heti sovittaa, mutta ei ihan näihin keleihin jäänyt päälle.

Sängystä kun nousin niin Riku hääri keittiössä ja annoin hääriä siellä menemättä itse sinne vaikkei mua ollut asian suhteen mitenkään ohjeistettu. Menin kaikessa rauhassa omille ja pojan aamutoimille ja pian kävikin aamiaiskutsu. Riku oli väsännyt aamiasta ja kattanut pöytään valmiiksi. Pöydässä odottikin sitten paketti isimieheltä, uutta hajuvettä.Aamupäivä otettiin rauhaisasti ja puhuttiin, että josko lähdettäisi pojan päikkäriaikaan vaikka kaupunkiin koko perhe ja käytäis vaikka jädellä. Niin sitten tehtiinkin ja puolenpäivän jälkeen suunnattiin kohti keskustaa. Jätettiin auto kylläkin pienen matkan päähän ja käveltiin sitten keskustaan, syötiin jädet terassilla ja käppäiltiin kaupungin puistoja pitkin takaisinpäin kaikessa rauhassa. (Niin ja Lukapidettiin kyllä auringolta suojattuna, paria kuvaa varten vähän avattiin kuomua)
Raatihuoneenpuistossa pojalla iskikin jano ja nälkä ja tissiä oli saatava. Siinä puistonpenkillä imettäessäni ajattelin, että kuinka täydellistä kaikki on juuri nyt. Meidän perhe, oma lapsi, täydellinen kesäpäivä, rakkaus… Meinasi ihan tippa tulla silmään ja teki mieli vaan jäädä siihen hetkeen. Pojan syötyä en olisi millään malttanut nousta ja lähteä, hetki siinä vielä istuttiinkin…
Kaupungista suunnattiin Rikun vanhempien luo äitienpäiväkahville ja nautittiin siellä heki kesäpäivästä. Myöhemmin sitten Riku grillaili vielä grillidinnerit meille kotona. Aivan ihana äitienpäivä!!! <3


Mites muilla meni äitienpäivä?

Lue myös postaukset

Hyvä äiti…

Lapsettomien lauantai – Ole tukena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *