Hae
Outi Karita

Mun blogikoti on täällä!

Siitä on reilu 4 vuotta kun aloin kirjoittamaan tässä portaalissa blogiani. Oli hienoa päästä osaksi FitFashion portaalia. Mulle blogimaailma oli melkoisen uutta. Olin kyllä itse jo jonkin aikaa kirjoitellut blogejani ja muutamia lueskellut. En tiennyt kuitenkaan mitään bloggaamisesta, en tiennyt portaaleista. Sitten muutamia seuraamiani blogeja alkoi siirtyä tänne FF:lle kirjoittamaan, niistä täällä vieläkin on Jonnan ja Monnan blogit.

Tuolloin blogini kulki nimellä Outin fitnesselämä. Treenasin tuolloin kisoihin ja blogi käsitteli paljon treenejä ja syömistä, mutta myös kaikkea muuta elämässäni. Yhdistin silloin FF:lle tullessani kaksi eri blogiani, tuon Outin fitnesselämää sekä Outin elämää blogit. Halusin kirjoittaa yhtä blogia ja tänne siirtyessäni blogi sisälsi siis monipuolisesti juttuja mun elämästä, treenejä, ruokajuttuja, ajatuksia, kuulumisia, kosmetiikkaa ym. Myöhemmin halusinkin vaihtaa blogini nimen Outi Karita nimelle, koska täällä kirjoitellessani blogi on kokoajan sisältänyt monipuolisesti vähän kaikkea. Tänä päivänä tuo fitnesselämä ei nyt kauhean hyvin enää kuvaisikaan blogiani. Nyt nimi on ajaton ja mun näköinen, mutta banneri vois kaivata uutta ilmettä pikkuhiljaa 😀

Blogi on elänyt mun mukana ja muovautunut ajan saatossa. Edelleen mun blogi sisältää kaikkia noita asioita mitä ennenkin, mutta reilusti vähemmän sitä fitnesstä. On kuitenkin ollut hienoa, että myös tämä portaali on kasvanut ja kehittynyt. Täällä on monenlaisia blogeja ja bloggaajia. Jokainen saa tehdä tätä omalla tyylillään ja musta on tosi hienoa, että yhdestä portaalista löytyy blogeja vähän joka lähtöön. Fit Fashionin top 10 suosituinta blogia blogit kohdassa kertovat, että lukijoita on monenlaiselle blogeille tässäkin portaalissa. Myös portaalin yleiset postauskategoriat, jotak ei ole meidän bloggaajien luomat, näyttävät myös miten laajasti elämää tämän portaalin blogit käsittelevät. Jos kiinnostaa lukea jostain tietystä aihealueesta niin lukija voi klikata tuosta etusivulta tietyn kategorian auki ja vaihtoehtojahan sieltä löytyy.

Mä oon alkanut bloggaamaan puhtaasti harrastusmielessä. Kun aloin bloggaamaan en edes ajatellut sellaista, että tällä voisi jotain tienata. Ajan myötä blogi on kuitenkin kasvanut ja kasvanut. Isoin kasvupyrähdys tapahtuikin raskauden ja äitiyden myötä. Nykyään bloggaan muutenkin kuin harrastusmielessä, tämä on mulle pieni sivutyö. Tästä voi päätellä, että aina on tilaa uusille äitibloggaajillekin, vauvajutut sekä äiti- ja vauvaelämän jutut kiinnostavat, jotkakenties tällä hetkellä painottuvat paljon blogissani. Vuoden päästäpainopisteet voivat blogissani taas olla jotain ihan muuta. On hienoa, että blogi kestää elämän tuomat muutokset ja kulkee niissä mukana. Lukijat saattavat toki osittain vaihtua muutoksien myötä, mutta osa pysyy matkassa muutoksetkin ja uusia kertyy myös matkaan mukaan. On ollut hienoa saada viestejä joissa kerrotaan, että on seurattu mun blogia sen alkuajoista saakka, wow! On myös hienoa saada uusilta lukijoilta innostuneita viestejä miten ovat löytäneet mun blogin pariin ja tykästyneet. Kaikkia ei voi miellyttää eikä se ole tarkoituskaan. Kirjoitan ja bloggaan jutuista mistä itse haluan ja osittain myös teitä lukijoita ajatellen ja toiveita huomioiden. Ei ole varmastikaan bloggaajaa, jonka kaikki tekstit kiinnostaisi aina kaikkia hänen seuraajiaan. En itsekään lue aina kaikkien suosikkibloggaajieni kaikkia kirjoituksia.

Silloin kun tulin tänne FitFashionille ja menin ensimmäistä kertaa bloggajien yhteistapaamiseen, niin kyllä jännitti (alla kuva tuosta tapaamisesta). Jännitti miten mut otetaan vastaan ja kuulunko tähän porukkaan. Mä kuitenkin löysin paikkani ja oon tutustunut tän bloggaamisen kautta moniin ihan huikeisiin ihmisiin. Osan kanssa on tultu ns. somekavereiksi ja joidenkin kanssa ystävystytty isomminkin ja ystävyys on kantanut somen ulkopuolelle.

Jokaisella meistä on oma elämämme blogin ulkopuolella ja jokaisella meistä on omat tunteemme. Tätä postausta mut sai pyörittelemään Pauliinan postaus hänen lähdöstään FitFashionilta ja tuon postauksen aiheuttama kohu ja joidenkin lukijoiden hyvinkin kärkäs, voisi sanoa jopa hyökkäys toisia blogeja kohtaan, josta minäkin sain osani. Pauliina ei varmasti tarkoittanut ja halunnut aiheuttaa tällaista kohua ja ikävävää polemiikkia. Hänen kanssaan olen viestitellytkin asiasta, sillä minullekin tuli harmillinen olo hänen sekä meidän muidenkin puolesta. Hän puhui vastustavansa kiusaamista ja silti jotkut lukijat käyttivät Pauliinan tekstiä kimmokkeena tulla kertomaan toisiin blogeihin hyvin ikävällä sävyllä, miten ne tai niiden jotkut postaukset eivät kuulu FitFashionille. En ota kantaa Pauliinan tunteisiin ja lähtöön sen enempää, se ei ole minun tehtäväni.

Mun on kuitenkin hyvä olla täällä ja tää on tällä hetkellä mun bogini koti!
Suuren suuri kiitos kanssabloggaajille, joilta monilta olen saanut apua ja tukea blogiurani varrella!
Kiiton teille ihanat lukijat, jotka viihdytte mun matkassani!

IG

@outikarita

Tsekkaa myös blogini kuukauden ja all time suosituimmat postaukset sivupalkista
tai mobiililaitteella postauksen perästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.