Hae
Outi Karita

Imetystarinoita Lukan kertomana

Tällä kertaa imetysaihetta ja imetystarinoita Lukan kertomana!

Postauksen on tarkoitus olla rennon hauska ja lämmin kooste äidin ja pojan imetyshetkistä. Pidetään tää postaus ihan rentona kommenttiboxia myöden ja hauskahan olisi saada sinne vaikka teidän pieniltä joitain imetysarinoita tai ihan vaikka teidän vanhempienkin kertomana! Tää postaus keskittyy nyt imetystarinoihin, jatkossa varmaan tulossa muitakin syömisjuttuja!

imetystarinoita

IMETYSTARINOITA

Syös nyt äiti jo niin mäkin saan ruokaa. Hei, en mä jaksa oottaa, haluun ruokaa nyyyyt!

Jutellaanko äiti vähän välil, mul tuli yhtäkkii kauheesti asiaa mut mä jatkan syömist ihan pian, jooko?

Kyllä sitä joskus reissun päälläkin nälkä tulee ja ei mua haittaa syödä vaikka autossa ja kiva kun äiti on aina ainakin melkein heti valmis antaa mul ruokaa. Mun on vaan vaikee välil odottaa…

imetystarinoita

Nälkäää… Ja nyt kun vatsa on täynnä niin vois vähän kattella ympärilleen, mut siis täh, missä me oikein ollaan, ei ainakaan kotona.

Nyt olis nälkä, muta hei, mehän ollaan jossain jännäs paikas ja vitsit kun täälon paljon katteltavaa. Joo, joo kyl mä äiti otan välil hörppyykin, että älä laita sitä tissiä piiloon. Täytyy vaan välillä vähän kattella ympärilleen…

Miks ihmees nyt jotain vaippaa vaihdetaan kun mul on nälkä. Ai, oliks mun vaatteet jo kosteet tai märät, ei sen väliä, kun mul on nälkääää!

Kylpeminen on must tosi kivaa, mut sen jälkeen on aina tosi kova nälkä ja sit onkin kiva syödä saunan lämmössä ennenku mennään pukemaan.

imetystarinoita

Jes, nyt äiti laskee mut sohvalle ja tulee viereen, tää tietää hyvää ja sit kuuluu se naps ja maitohana on mun edessä, jes nyt saa maitoa!

Hei äiti, jotain sivellisyyttä, jos peitän tän sun rinnan!

imetystarinoita

Iskä kantaa mut makkariin, pääsen äitin kainaloon peiton alle syömään ja tähän on niin hyvä nukahtaa….

Yöl onkin kiva kun äiti on heti siinä vieressä kun mulle iskee nälkä.

Ja sit kun mun vatsa on täynää, ahh, huokaus, kiitos äiti!

imetystarinoita

Seuraa mun äitiä

@outikarita

Ja lue myös

Mites se imetys?

Äiti kertoo siinä miten alkuajan imetys luonasi ja hyvin se on vissiin luonannut tähänkin asti, ainakin mä oon saanut maitoa kun nälkä on iskenyt. Joskuskun äiti on ollut poissa niin iskä tai mamma on antanut sitä maitoa mulle pullosta. Siitäkin muuten on postausta täällä

Pulloruokinta – Syökö Luka pullosta?

Niin ja sit muuten oon saanut myös semmosta maitojäätä, se on ihan sitä samaa mitä oon tissistä saanut. Se on hyvää ja oon saanut sitä ihan ite syödä. Äitiini tuun kun en osaa juttua lopettaa, mut tosta maitojäästäkin on postaus täällä

Maitojää vauvalle

Ps. Tulossa pian äidin postausta taas imetyksestä ja muutenkin mun syömisistä 😉

0 kommenttia

 1. Milli kirjoitti:

  Ihana postaus <3 Mua kiinnostaisi onko Lukalla jotain syömisrytmiä, millaset on välit päivisin ja öin 🙂 ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Oi, nää vaihtelee paljon ja nyt taas rytmi vähän muuttumassa öiden suhteen. Vousi tästä joku kerta kirjoitella postausta 🙂

 2. Senja kirjoitti:

  Moikea Luka mä oon Emma ja äiti mulle tos sano et oon kohta 9 kuukauden ikäinen, mä saan jo syödä muutakin kun vaa maitoa ja on kyl tosi jännää tutkailla mitä äite mun lautaselle on laittanu, jotain vihreää mä sain tänään maistaa ja se maistuu ihan hyvälle äite sanoo että se on parsakaali ja hassua et pidän siitä. Kukkakaali on kas hyvää mun mielestä näitä mä tykkään syödä sormilla ja hauvalle on kiva heittää lattialle ruokaa se hotkii ne niin nopiaa. Äiti antaa mulle myös jotain soseita ja ne maistuu tosi hyvälle kas. Äiti sanoo et on tosi tyytyväinen kun en oo allergiaa saanu vielä mistään mitä oon maistanut ja aika paljon oon saanu maistella jo kaikkea, mutta kyllä parasta on vie äidin maito ja illalla on tosi ihanaa nukahtaa äidin viereen. Yöllä kyllä herään omasta sängystä mutta äiti tulee nostaa mut viereensä kun kuulee mun itkun ja saan maitoa, sit se on taas siirtänyt mut omaan sänkyyn mut aamulla saan jäädä äidin viereen nukkumaan ❤
  Senjariga.blogspot.fi

  • Outi Karita kirjoitti:

   Moikka Emma! Kiva kun kirjotit mulle ja hauska kuulla sun ruokailuista. Nyt kun vastaan sulle niin oon mäkin saanut jo vähän maistella puuroa, luumua ja porkkanaa. Mä oon samaa mieltä että äidinmaito on parasta ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.