Hae
Outi Karita

Lukan shoppailut

Viime viikonloppuna oli Lukan shoppailupäivä. Meillä oli K- ja S-ryhmän lahjakortit käytettäväksi Lukalle.K-ryhmän korttiin jäi vielä pikkuisen rahaa kun ei nyt väkisin vääntämällä haluttu rahoja käyttää. No mutta, tällaiset ostokset meille kertyi Citymarketista ja Prismasta.

Käheet aurinkolasit. Ostettiin tällaiset ns. tavislasit nyt alkuun, katsotaan sitten tarvitaanko oikein sellaisia parempia vauva-arskoja, jotka paremmin pysyvät (ehkä) päässä. Ajateltiin, että katsotaan nyt ensin mitä poika näistä tuumaa ja tärkeintä kuitenkin, näissä on UV-suoja. Luka ei kyllä yhtään tykkää kun aurinko silmiin paistaa tai tulee liian kirkas, ilmoittaa tämän aika nopeaan. Yllätyin, ettei hän ole ollut moksiskaan laseistaan, nyt ei aurinko häi´i, inan ne on ehkä isot, mutta sitäkin päheemmät.

Merkkiriepu, wow mikä keksintö, heh! Riku tämän bongasi ja yhdessä naureskeltiin, että tää kyllä ostetaan Lukalle! Onko muiden vauvat kiinnostuneita kaikkien lelujen, vilttien, vaatteiden ym. merkkilapuista tai niistä pesulapuista, mitä ne on? Meillä Luka löytää juuri ne laput aina ja ne kiehtoo, tässä nyt on jos jonkinmoista lappua ja materiaalia käsi- ja suutuntumaan. Erilaiset materiaalit ja pinnat ainakin meillä kiehtoo tällä hetkellä niin rapsuttelemaan kuin maiskuttelemaankin.

Sitten ostettiin myös tuollainen palikkatorni ja iiihanat Herra Hakkaraisen purkit! Purkeistahan on iloa moneen ikään ja nyt jo yksi purkki on kylpyleluna ja toinen lattialeikeissä ihasteltavana. Äiti näistä jo kokosi torninkin, että moneen ikään sopii totta tosiaan! 🙂

Ruokajuttuja! Hihallinen essu, luulenpa, että tämä hankinta ei ole turha. Mehujehua mietein, että onkohan ihan turhake, mutta kuulemma todella näppärä keksintö ollut monen instaseuraajani mielestä. Mehujehuun saa siis laitettua pillimehupurkin tai saman mallisen smoothiepurkin eikä lapsi näin lyttää purkkia. Pillinkin saa noista koukeroista niin, että pysyy varmasti matkassa.  Sitten vielä kolmantena kuvassa hedelmäpussi maisteluun. Eli tuohon puusukkaan voi laittaa hedelmää tai miksei muutakin vauvan maisteltavaksi turvallisesti. Koska makua ja muussaantunutta hedelmää tulee verkon läpi. Itse ajattelisin, että esim. sitrushedelmiin ja kovempiin hedelmiin voisi olla ainakin näppärä. Kertokaa joson ollut käytössä, että mitä olette pussin kautta anatneet?!?

No nämäpä NUK -merkkiset vauvan mehujäämuotit olikin jo esillä Maitojää vauvalle -postauksessa ja maitojäähän meillä on osoittautunut hitksi, että luulenpa, että maistuu myös marjoilla maustettu maitojää tai smootheijäät hetken kuluttua pojalle. Voi mikä mehujääkesä onkaan tulosa, koska kyllä meitilelkin varmaan maittaa smoothiejää, NAM! 🙂

Kertokaapa ihmeessä, jos näistä tuotteista teillä jotain kokemuksia!

Niin ja tsekatkaapa nuo Porin Lastentarvikkeen tarjoukset mun blgin lukijoille postauksesta

Vauvan värikkäät lelut, sisältäen alekoodin

Instagramissa

@outikarita

0 kommenttia

 1. Aino kirjoitti:

  En tiedä meneekö tää vinkkinä, mutta toi hihallinen essu on kyllä ihan ehdoton sormiruokailijan kanssa ? meillä ne kyllä menee melkein joka ruokailun jälkeen pesuun, joten niitä onkin kertynyt 4 kappaletta, eikä siinä oo yhtään liikaa ??

 2. M kirjoitti:

  Kivoja hankintoja!
  Voihan merkkiriepu! Olis ollut aikoinaan kätevä meilläkin. Ne laput on jossain vaiheessa varmaan kaikila vauvoilla suosiossa!
  Mäkin luulin, että hihallinen essu olis kätevä tai onhan se mutta olen tullut siihen tulokseen että niitä tarvis olla useampi. Niitä on meinaan paljon vaikeampi pitää puhtaana, kuin esim normi kaukalollista muovista ” ruokalappua”. Normi kaukalon saa pesastua ruokailun päätteeksi vaikka tiskiaineella ja -harjalla. Essuun taas jää sellainen talmainen pinta, että se tekisi mieli heittää pesukoneeseen joka käyttökerran jälkeen. Yhdistelmänä nämä toki vois toimia hyvin. Hihat ylös ja kaukalo kaulaan on mun suositus. Niitä suttuja saa joka tapauksessa eniten siivota sieltä lattialta, oli vauva/taapero suojattu kuinka hyvin tahansa. ? No kokeilemalla sen sitten näkee, mikä teille sopii…
  Hedelmäpussista en ollut ikinä kuullutkaan. Mä olen antanut ensin soseena ja sitten paloina käteen.

 3. Lotta kirjoitti:

  Se hedelmäpussi oli meilläkin käytössä kuopuksella muutama vuosi taaksepäin. Kätevä. Pelkään sitä, et lapsi tukehtuu paloihin. Pehmeitä hedelmiä saa parhaiten mussuteltua 🙂 banaani, mango, päärynä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.