Hae
Outi Karita

Vauvan värikkäät lelut, sisältäen alekoodin

Meillä tykätään väristä, onneksi me vanhemmatkin. Lapsethan tykkäävät paljon väreistä ja ne stimuloivat lapsia. Lasten lelut onkin usein värikkäitä vaikka nykyään onkin myös tehtyä vaaleampia leikkimattoja ja mobiileja, jotka istuisivat sistuskseenkin monille. Jokainen tyylillään, me kuitenkin tykätään väreistä ja mun mielestä lasten lelujen ei tarvi edes välttämättä sopia sisustukseen, mutta plussaahan tietty on jos sopii. Me ollaan paljon hyödynnetty leluhankinnoissa Porin Lastentarvike -liikettä ja on ollut aina mukava asioida heidän luona. Tässä postauksessa esittelenkin jokusen lelun, joita meillä heiltä ostettuna on ja samalla Porin Lastentarvike tarjoaa teille, blogini lukijoille heiltä liikkeestä ostettuna alennukset seuraaviin tuotteisiin huhtikuun 2018 ajan. HUOM! Alennukset koskevat Porin Lastentarviketta ja sieltä paikan päältä ostettuna kyseenomaisia tuotteita. Mainitsemalla olevasi blogini lukija saat nämä alennukset! Tarjoukset voimassa tämän huhtikuun loppuun.

Tiny Love Here I Grow -leikkimatto

Tämän leikkimaton bongasin jo odotusaikana Lastentarvikkeessa ja siitä asti se on jäänyt mun mieleeni. Tuossa vuodenvaihteessa tämä tuli sitten ostettua. Se miksi tämä kiehtoi heti minua oli leikkimaton pitkäikäisyys ja hyvä materiaali, joka ei kerää karvoja tms. ja on helppo putsata pyyhkimällä. Leikkimatto viihdyttää ja toimii kehityksen tukena vauvasta taaperoon. Ensin meilläkin Luka makoili ja katseli leluja ja valoja musiikin soidessa. Luka tykkäsi kun palloja tai leluja heiluteltiin ja jossain vaiheessa hän hoksasi itse niitä huitoa. Rapiseva seepra ja helisevä lintu on olleet alusta asti suosikkeina ja ne ovatkin välillä irti leikkimatosta ja muuten Lukan leluina ja onkin kiva, että leluja saa irroitettua matosta muuhunkin käyttöön. Leikkimatolla Luka onkin nykyään paljon mahallaan, kuten hän lattialla nykyään viihtyy. Siinäkin alustan värit kiehtovat, alustan raapiminen on kivaa ja alustassa oleva purulelu mieleen. Luka tykkää myös, että häntä tuetaan istumaan leikkimaton luona ja hän voi siitä hämmästellä roikkuvia leluja. Luka on alkanut myös viihtymään kovasti seisoen ja siitäkin leikkimattoa on kiva tutkailla ja maistella. Taaperollehan tästä leikkimatosta löytyy jos jonkinmoista touhuilua myös, lue lisää Tiny Love Here I Grow.

Leikkimaton tarjoushinta 65 € (norm. 89€)

Tiny Love Ensikirja

Tätä meillä tutkaillaan nykyään paljon, kun ollaan lattialla. Tämä viihdyttää Lukaa pitkäänkin ja se on helppo napata mihin huoneeseen milloinkin tai vaikka hoitolaukkuun mukaan kyläilemään lähtiessä, saa tämän kiinni myös pinasänkyyn. Kirjassa on kaksi puolta, joista musta-valkoinenpuoli on suunniteltu vastasyntyneeelle ja värikäs puoli antaa enemmän kun lapsi erottaa kirkaita värejä. Meillä Luka viihtyy kummankin puolen parissa. Kirjaa on mukava rapisutella, musta-valkoisen puolen peili kiehtoo ja värikkään puolen tunnustelujutut ovat mielenkiintoisia. Kirjasta on kaksiversiota, Princess versio ja sitten tuo meiltäkin löytyvä eläin versio. Katso lisää Tiny Love Ensikirja ja Tiny Love Princess Ensikirja.

Ensikirjan tarjoushinta 10 € (norm. 17,90€)

Tiny Love Take Along Mobile

Meillä on hieman erinäköinen, mitä Lastentarvikkeella tällä hetkellä on myynnissä, mutta samaa sarjaa ja muuten samanlainen. Mobiili jonka saa mm. pinnasängyn yläpuolelle ja siitä saa myös mobiiliosan irroitettua mukaan vaikka autokaukaloon. Helppo oikestaan laittaa mihin vain kiinni ja siirtää paikasta toiseen. Meillä tuo mobiili on ollut pinnasängyn yläpuolella ja vaikka Luka ei pinniksessä nukukaan niin on hän siinä välillä makoilemassa kun minä touhuan jotain. Silloin mobiili toimii viihdykkeenä ja tällä hetkellä olisikin kova sana, jos nuo saisi suuhunsa. Luka siis ylettyy nyt noihin mobiilin otuksiin ja suu auki niitä tavoittelee. Pisteet hyvästä musiikista ja pitkään kestävästä soimisesta! Tästäkin löytyy kaksi verisota, katso lisää Tiny Love Mobile Take Along Meadow Days ja Tiny Love Mobile Princess Take Along.

Mobiilin tarjoushinta 18 € (norm. 29€)

Tarjoukset vauvan leikkihetkiin!

Kertauksena tarjoukset ovat voimassa 2018 huhtikuun loppuun asti ja koskee Porin Lastentarvikemyymälästä paikan päältä ostettuna seuraavia tuotteita. Alennuksen saat mainitsemalla olevasi blogini lukija.

Tiny Love Here I Grow.
Leikkimaton tarjoushinta 65 € (norm. 89€)

Tiny Love Ensikirja ja Tiny Love Princess Ensikirja.
Ensikirjan tarjoushinta 10 € (norm. 17,90€)

Tiny Love Mobile Take Along Meadow Days ja Tiny Love Mobile Princess Take Along.
Mobiilin tarjoushinta 18 € (norm. 29€)

Kipinkapin siis ostoksille!


Lue myös edellinen postaus 
Maitojää vauvalle
Instagram: @outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *