Hae
Outi Karita

Dates of the year – Sunnuntaiaamun treffit!

Dates of the year ja Rikun vuoro oli suunnitella huhtikuun treffit

Piti olla aamusta kuulemma valmiina n. 9 aikaan, mut ei kuulemma niin tarkkaa ja kotoa starttailtiinkin kympin maissa. Noh, mähän arvasin mielessäni kyllä mitä on luvassa kun sunnuntaiaamuna pitää olla valmiina. Ei se silti haitannut yhtään vaikka arvasinkin, olin erittäin mieleissäni! Ihan varmaa ei ollut ennen aamua tuleeko Luka mukaan vai ei, aamulla sitten päätös syntyi ja vietiin Rikun vanhemmille Luka. Luka nukahti aamupäikyille jo vähän ennen kun vietiin, mutta ei ehtinyt olemaan kuin kymmenisen minuuttia hereillä siellä ilman meitä herättyään, vaikka tovi oltiin poissa. Mutta mennäänpä niihin treffeihin!


Sunnuntaiaamun treffit oli aamiaisbrunssi Sokos Hotel Vaakunassa, jossa on viikonloppuisin yhteen asti tuo aamupala tarjolla ja se on todella kattava ja herkullinen! Riku oli miettinyt toistakin brunssipaikkaa, missä ei olla käyty, mutta siellä ei ollutkaan tänään brunssia tarjolla. Vaakunan brunssi on kyllä aina aivan mahtava! Tuli tankattua sen verran hyvin, että meikäkin pärjäsi aika pitkälle päivään ennenkuin tarvi syödä välipalaa. Siis oikeasti aloin iltapäivällä miettiä, että oonpas ollut jo kauan syömättä 😀
Brunssin jälkeen lähdettiin Rikun vanhemmille sitten ja sanoin siinä autolle kävellessä, että on niin ihana ilma, että voitais tulla Lukan kanssa vielä vähän köpöttelemään tänne keskustaan, kun harvoin täällä tulee ihan vaan käppäiltyä. Niimpä käytiin Rikun vanhemmilla ja hetki siinä oltiin ja sitten otettiin uusiksi suunta keskustaan. Ei tullut kuin muutama kuva otettua ja nyt harmittaa sen puolesta, että olisi ollut kiva jakaa teille kuvina se kauneus. Harvoin tulee ihasteltua Porin keskustan vanhoja rakennuksia lähellä jokirantaa ja keskustan puistoja kun tosiaan harvoin siellä tulee vain käppäiltyä ja lapsena ne oli niin tuttuja jokapäiväisiä maisemia. Kuvat jäi ottamatta kun keskityttiin fiilistelyyn ja tietty meidän kannalta parempi niin 😉 Siinä alkoi tehdä mieli vielä latten ja yhdestä kahvilasta poikkesin kätöseeni hakemassa vaniljalatten.

Ihana fiilistelyaamupäivä ja päivä kyllä jatkui muutenkin kevään fiilistelyillä!


Dates Of The Year

Tammikuun treffit

Helmikuun treffit Rikun tyyliin

Maaliskuun treffit – Gastropubia ja pikkutuhmaa

Instagram: @outikarita
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.