Hae
Outi Karita

VKO 12 Ylä- ja alamäkiä, liikunta- ja ruokapäiväkirja

Viime viikolla koettiin ylä- ja alamäkiä. Flunssasta vielä toivuttiin alkuviikosta ja jätettiin Bailamama ja Pilates -tunnit välistä. Annettiin kehon muutenkin vielä paljolti levätä. Loppuviikosta olikin hyvä meininki jo ja oltiin lukan kanssa kaksin reissussakin Raisiossakaksi yötä. Sitten sunnuntaina iskikin vatsatauti ja what more can i say. Veto oli totaalisesti pois ja vatsalaukku tyhjennetty vatsahappoja myöden. No, tästä tällä viikolla uuteen nousuun ja suoraan pääsiäisherkkujen kimppun sitten. Palataanpa kuitenkin vielä siihen viime viikkoon. Mietein kyllä, että voisi taas kiinnittää vähän huomiotanoiden herkuttelujen määrään, mutta onneksi oli tullut tankattua ennen vatsatautia hiilaria. Kiinnitetään niiden määrään huomiota sitten tarkemmin pääsiäisen jälkeen 😉

MAANANTAI

Päivän aktiivisuus 50%, aktiivinen aika 4 h 20 min
Aktiivisuuseuranta pois käytöstä 3 h 17 min
Askeleet 7923
Kulutus 2053 kcal

Päivän syömiset

Jääneet osittain kuvaamatta!

Aamusmoothie
Aamupalana puuroa, tuoremehua ja teetä
Lounaana valkosipuli-perunakeittoa ja patonkia tomaatilla ja mozzarellalla
Veriappelsiini, teetä ja suklaata
Päivällisenä limelohta, röstejä, parsakaalia ja porkkanaa
Iltapalastaen muista mitä söin

Päivän liikunnat 

TIISTAI

Päivän aktiivisuus 89%, aktiivinen aika 7 h 28 min
Askeleet 11 323
Kulutus 2464 kcal

Päivän syömiset

Aamuyöstä proteiinipirtelö imetysnälkään
Aamusmoothie
Aamupalana kaurapuuro mustikoilla, chiasiemenillä ja mehukeitolla, tuoremehua ja teetä
Lounaana tomaatti-mozzarellamunakas, jossa myös lehtikaalisilppua
Vaniljacappuchino ja tummaa suklaata
Välipalana kreikkalainen mustikka-vaniljajugu ja banaani
Päivällisenä BMT subi
Iltapalana veriappelsiini ja Ehrmannin proteiinivanukasta mansikoilla

Päivän liikunnat

Vaunulenkki 40 min, 2,66 km, 235 kcal

KESKIVIIKKO

Päivän aktiivisuus 59%, aktiivinen aika 7 h 15 min
Askeleet 8824
Kulutus 2321 kcal

Päivän syömiset

Aamusmoothie
Aamupalana kaurapuuro mustaherukoilla ja vadelmilla, chiasiemenillä ja mehukeitolla, tuoremehua ja teetä
Lounaana cafe solossa tonnikalaleipää, cookie ja moccachino
Päivällisenä jauheliha-makaroonilaatikkoa, jossa myös porkkanaa seassa sekä salaattia
Iltapalana rahkaa ja ananasmurskaa, hapankorppuja kinkulla

Päivän liikunnat

Vaunulenkki, n. 40 min

TORSTAI

Reissupäivä Raisioon
Aktiivisuusseuranta pois käytöstä 2 h 40 min
Päivän aktiivisuus 50%, aktiivinen aika 6 h 25 min
Askeleet 9147
Kulutus 2215 kcal

Päivän syömiset

Aamusmoothie
Aamupalana kaurapuuro chiasiemenillä ja mehukeitolla, tuoremehua ja teetä
Lounas jäänyt kuvista pois, mutta jauheliha-makaroonilaatikkoa
Välipalana proteiinipirtelö ja veriappelsiini
Päivällisenä broilerinjauhelihaa ja riisi-kaurasekoitusta, raejuustoa ja kurkkua
Iltapala kahdessa erässä; karjalanpiirakoita juustolla ja kinkulla ja raejuustoa
Toinen erä; Ehrmannin proteiinivanukas

Päivän liikunnat

Pientä vaunulenkkeilyä Raisiossa

PERJANTAI

Päivän aktiivisuus 50%, aktiivinen aika 7 h 42 min
Askeleet 7776
Kulutus 2305 kcal

Päivän syömiset

Ruisleipää kinkulla, juustolla ja tomaatilla, turkkilaista jugua mehukeitolla ja myslillä, teetä
Lounaana Myllyn Classic Pizzassa Pizza Colore (iso suositus!)
Jälkkärinä M-Bakeryn kinuskikakkua ja jäälatte (voihan nam mikä paikka!)
Päivällisenä broilerinjauhelihaa ja riisi-kaurasekoitusta ja tomaatti sekä veriappelsiini
Iltapalana proteiinipirtelö ja paahtoleipää kinkulla ja juustolla
Mämmiä kermalla

Päivän liikunnat

Shoppailua Myllyssä

LAUANTAI

Reissupäivä kotiin
Päivän aktiivisuus 64%, aktiivinen aika 6 h 54 min
Askeleet 7586
Kulutus 2323 kcal

Päivän syömiset

Ruisleipää kinkulla, juustolla ja tomaatilla, luonnonjugua mehukeitolla ja myslillä, teetä
Lounaanabataatti-porkkana-kukkakaalimuusia ja pinaattilettuja
Päivälisenä tonnikala-fetapastaa ja kasviksia(pastassa myös lehtikaalisilppua ja aurinkokuivattua tomaattia)
Lakumix pussi menee ainahujauksessa
Iltapalana kreikkalainen mustikka-vaniljajugu ja ruispaahtoleipää kinkulla ja juustolla

Päivän liikunnat

SUNNUNTAI

VATSATAUTI ISKI HETI AAMUSTA!

Päivän aktiivisuus 125%, aktiivinen aika 6 h 13 min
Aktiivisuuseuranta pois käytöstä 1 h 36 min
Askeleet 2294
Kulutus 2483 kcal

Oli sykkeet vähän korkeella kokopäivän

Päivän syömiset

Lähinnä nestemäistä, kuten jugurttia, tuoremehua, mehukeittoa, jaffaa ja mehujäätä. Myös kaksi paahtoleipää syöty ihan väkisin…
Pakko kuitenkin saadajotain alas ja mitään kiinteää ei edes tehnyt mieli.

Näihin tunnelmiin päätetään viikko 12

Vielä kuitenkin…

VIIKON PARHAAT
RESEPTIVINKKINÄ

Valkosipulikeitto

Seuraa instagramissa:

@outikarita

Tilaa kevät lukemista tarjoushinnalla tästä!

0 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Ihan hyvältä näyttää kokonaisuus. Syöt kyllä todella paljon ja tiheään siihen verrattuna ettet treenaa. Toki kulutusta tulee, mutta silti… herkkuja liikaa, sen myönsit itsekin. Omaan silmään melko raskaita hiilaripitoisia aterioita ja liikaa leipää. Itse suosin smoothieita, salaatteja, munakkaita… mutta ihan hyvää perusruokaa. Onko sulla painonpudotus tavoitteissa? Tuolla energiansaannilla sitä ei valitettavasti tule. Mites treenien suhteen, salitreenit aloitit oletko jatkanut? Kuinka usein? Onko kiinteytys, lihaksenkasvatus vai mikä tavoitteena?
  Tsemppiä! Ja kommenttini ei ole pahalla kirjoitettu :)))

  • Outi Karita kirjoitti:

   Hei!
   En ottanut pahalla:)
   Ruoka-aikojahan tässä ei ole,mutta en sanoisi syöväni liian tiheään, sillä syön nälkääni. Joitakin tiheämpiä välejä toki tulee, kuten aamun smoothie + aamupala, mutta tällekin on syynsä. En näitä vain joka päiväkirjapostauksessa avaa uudelleen.
   Hiilareita en ole ikinä karttanut ja itseasiassa imettävän ruokavaliossa ne on hyvin tärkeässä osassa, sillä imetys kuluttaa nimenomaan hiilarivarastojaja riittävä hiilarin saanti turvaa myös maidon riittävyyttä. Toki herkkujen muodossa niitä tulee turhaan, mutta muuten olen aina syönyt hiilaria ruoassa ja mun kropalle se toimii.
   Tavoitteita tällä hetkellä ei ole sen kummemmin kuin hyvä olo! Toki ajan myötä on ihan kiva tästä kiinteytyä ja pääsrtä eroon lopuistakin raskauskiloista, mutta synnytyksen jälkeen mulla paino on seisahtunut tiettyyn lukemaan ja imetyksen takia en ole valmis aloittamaan ns. laihdutusta. Aina voi toki järkevöittää syömisiä, mutta itseasiassa muutoksillakaan ruokavaliossa, herkkujen lisäämisellä eikä vähentämisellä ole ollut vaikutusta painoonainakaan alkuvuoden perusteella, jolloin kirjoitin postauksen ”Mitä tapahtui kun vähensin herkkuja?” ( http://outikarita.fitfashion.fi/2018/02/13/mita-tapahtui-kun-vahensin-herkkuja/ ) . Toisillahan imettäessä paino tippuu huimastikin ja toisilla taas imetyshormonit pitävät kiloista kiinni. Jokatapauksessa ajattelin taas hieman kiinnittää herkkuihin huomiota niin katsotaan tuleeko vaikutusta tässä keväällä varsinkin kun liikunta tulee varmasti taas pikkuhiljaa monipuolistumaan 🙂
   Sali- ja kotitreenit on kuvioissa kyllä, mutta näin sairastellessa ovat luonnollisesti olleet katkolla. Vauva-arkenihan on hyvinkin aktiivista, mutta nyt parisen viikkoa menty muutamilla kevyillä lenkeillä sairastelujen vuoksi, mutta nyt täältä taas noustaan aktiivisemman arjen ja liikunnan pariin. Tulevissa päiväkirjoissa nämä taas näkyvät! 🙂

 2. ulla kirjoitti:

  Sun ruuat on niin nam. ??
  Ihanan monipuolista ja rentoa .

 3. Jaana kirjoitti:

  Komppaan TIinaa, energiaa tulee kyllä runsaasti ja ihmettelen jos saat painosi pysymään samassa. Tätä taisinkin joku aika sitten kommentoida. Toki imetys kuluttaa ja hiilareita tarvii jne., mutta veikkaan, että pidemmän päälle paino kyllä tällä ruokavaliolla nousee. Luin aikaisemman tekstisi herkkujen vähentämisen vaikutuksesta, mutta kyllähän aikaväli pitäisi olla pidempi kuin viikko tai pari niin vaikutuksen kehon koostumukseen oikeasti näkisi.
  Toki pääasia on hyvä olo :), mutta en nyt kyllä painon jumittamista tässä kohtaa pistäisi imetyshormonien piikkiin.
  Todella herkullinen ruokapäiväkirja ja maistuisi mullekin :D.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Mitä tähän nyt sanoa, mielenkiintoista analysointia. Kuitenkin vaatisi annoskoko ja kaloritiedot että voisi tehdä kunnon päätelmät.
   Herkkuja kyllä vähensinkin tuolloin vuodenvaihteesta ihan pidemmäksi aikaa, eikä nytkään herkuttelu sitä tasoa ole mitä oli joulukuussa vaikka tässä maaliskuussa päässyt taas vähän lisääntymään 😀
   Jos tuo Polarin antama kulutusmäärä pitää yhtään paikkaansa niin siihen kun lisää imetyksen kulutuksen niin kyllähän sekin korkeaa on 🙂
   Rennolla kehoa kuuntelevalla meiningillä jatketaan tästäkin eteenpäin 🙂

 4. Niya kirjoitti:

  Niin, kumma juttu kun toisilla raskauskilot karisee vaikka söisi suklaata levyn päivässä ja sitä pidetään ihan normaalina tapahtumana. Sitten taas kun käy toisinpäin eli raskauskilot junnaa, siihen on syynä vain herkuttelu ja liikkumattomuus, ei puhettakaan että hormonit voisi vaikuttaa. ?? Täällä siis toinen jolla paino junnaa (ei nouse kuitenkaan) ja imetän. Ihan normaalia että joskus tulee herkuteltua enemmän, joskus vähemmän.

 5. Jaana kirjoitti:

  Noooo, jos tarkasteltaisiin näiden ”laihtuvien imettäjien” ruokapäiväkirjoja niin tuskinpa vetelevät mitään 3000 kaloria päivässä kuitenkaan. Moni imettäjä varmasti sen suklaalevyn päivässä syökin, mutta ainakin mulla se vei ruokahalua sen verran tehokkaasti, että kokonaisenergiansaanti ei mennyt hirveästi plussan puolelle.
  Onhan tässä ruokapäiväkirjassa aika heviä settiä :D, mun suosikki oli toi jättiläiskeksi, kermavaahtokahvi ja se leipä. Voi NAM! Ja viikonloppuna pitsa, kakkupala ja illalla mämmiä kermalla niin onhan tossa ihan hurja määrä energiaa. Mutta siis ihanaa jos osaat nauttia elämästä, muutamasta kilosta viis! Eikä tämä ole henkilökohtaista vaan ihan matemaattista analysointia 😀 jos oikeasti mietitään miksi paino ei putoa.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Noooo, eihän tässä tietty väittelemään tarvitse 🙂
   Sun suosikki on kyllä munkin suosikki, oli hyvä tuo kahvilasetti 😀
   On tässä heviäkin settiä ja juurikin tuolta meen reissulta tuo perjantai ystävän kanssa kun pistettiin herkutellen. Sentään nyt kaikki päivät ei ole yhtä heviä eikä kaikki viikotkaan. Hyvähän sekin oli että olin tankannut ennen vatsatautia 😀
   Täytyi muuten oikein tarkistaa mitä olin kirjoittanut, mutta ihan kuin ajatuksistani tuo 3000 kcal, niillä paikkeilla veikkaan kulutukseni liikkuvan aktiivisimpina päivinä imetys mukaan lukien. Oli siis pakko tarkistaa olinko kirjoittanut tuon 3000 kcal, kun osuvasti sen lukeman sinäkin tuossa hiemjan eriasiassa mainitsit 🙂

 6. Tarja kirjoitti:

  oon jo jonkuin aikaa seuraillut blogiasi ja näitä ruokapäiväkirjoja.
  ja mä tykkään tavastasi joka ainakin mulle näistä välittyy,rento suhtautuminen syömiseen.
  kommentit painosi putoamisesta sai minut miettimään,
  onko se nyt tässä hetkessä kaikkein tärkeintä.mielestäni ei.
  sinulla on ihana pieni elämän alku siellä ja mä ajattelen ,että tässä hetkessä tärkeintä
  on sinun hyväolosi joka heijastuu tietty myös lapseesi.
  hyvin voiva äiti-hyvin voiva lapsi 🙂
  ihanaa kevättä teidän perheelle ja jatka samaan malliin rennolla otteella,
  elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi.
  p.s. sori oikeinkirjoitusvirheet kommentissa 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos paljon! 🙂
   Näitä asioitaolenkin pyrkinyt välittämään näillä postauksillani 🙂
   Ei, painon putoaminen tai junnaaminen ei ole mulle tällä hetkellä olennaista. tokion joskus kiva päästä eroon raskauskiloista, mutta oikeasti, eihän tässä ole kuin 5 kk synnytyksestä vasta.
   Todella hyvin kirjoitit ja allekirjoitan nuo ajatukset täysin! <3
   Ihanaa kevättämyös sinne! 🙂
   Ps. en ole kielipoliisi ja itselläni jää varmaan joka postaukseen virheitä 😛

 7. teija kirjoitti:

  Hei! Nyt on kyllä pakko kommentoida,olen just se laihtuva imettäjä ja käsi sydämellä voin kertoa että syön vielä enemmän kuin sinä! Ja useasti päivässä,syön herkkuja,hiilareita ja reilusti sitä oikeaa kotiruokaa. Ja syön aina kun on nälkä,ei väliä sillä kauan edellisestä kerrasta on tai mitään muuta naurettavaa. Imettävän energiankulutus on ihan valtava joten tässä vaiheessa ei kannata murehtia kalorimääristä vaan mennä fiiliksen mukaan. Asiat tärkeysjärjestykseen. Ja sulla on aivan ihana blogi <3 ollaan niin samassa elämäntilanteessa että parasta seurattavaa tällä hetkellä! t. 11.11. syntyneen pikku-jäbän mamma

  • Outi Karita kirjoitti:

   Ah, ihanaa, että tuli tällainenkin kommentti joukkoon. Kiitos!
   Tiedän muitakin joilla näin käy, toisilla taas prolaktiinihormoni lykkää tässä kohtaa kropan säästöliekille.
   Kiitos myös kehuista ja ihania kevät päiviä pikkujäbän kanssa <3

 8. Salla kirjoitti:

  Moi!
  Pakko oli tulla lukemaan tää teksti ja kommentit näin jälkijunassa vielä, kun olit laittanu maininnan tästä uuteen ig-kuvaan.
  Musta tuntuu että tosi suuri osa ihmisistä ei ymmärrä sitä, että juuri tiheä ateriaväli, TARPREKSI ruokaa ja siihen vielä liikunta auttaa useimmiten paremmin painonpudotuksessa, kun silloin ei mennä kitukaloreilla ja aineenvaihdunta pelaa! (Et ole maininnut tavoittelevasi painonpudotusta mutta jostain syystä tässä osa kommentoijista on ottanut asian esille 😀 )
  Itselläni paino alkoi tippua vasta kun aloin kuuntelemaan kroppaani ja syömään tarpeeksi, pari vuotta ennen raskaaksi tuloa. Nyt raskaana ollessani olen syönyt jär-kyt-tä-vän paljon ja hikoilen kuin pieni sika ja olen janoinen 24/7 eli aineenvaihdunta toimii. Painoa on tullut 8 kiloa viikolle 34 mennessä eli hyvinkin normaaliin tahtiin ja olen myös harmitellut silloin kun mieli tekee. Nämä on toki yksilöllisiä asioita mutta kroppani tuntien uskon että nimenomaan se syöminen ja aineenvaihdunnan toimiminen on pitänyt painonnousuni kurissa. Mielenkiinnolla odotan miten kroppani toimii raskauden jälkeen, mutta se on varma että stressaamalla ainakaan kiloista ei pääse eroon 😉
  Teki vaan mieli tulla tämä kertomaan koska tuntuu että yhä edelleen niin monet naiset syö liian vähän! Hyvä että itse pidät energiansaannistasi huolta, ja saat varmasti kaikki tarvitsemasi hivenaineet.
  Muuten, Piia Pajusen nyt jo vanha postaus ”Mitä jos te kiinteytymistä tavoittelevat naiset vaan söisitte” on ihan huippu! 🙂
  Huh, tulipa pitkä sepustus:D hyvää pääsiäistä koko teidän perheelle! Sulla on huippu blogi!

  • Salla kirjoitti:

   Haha, puhelin muutti sanan herkutellut = harmitellut 😀

  • Outi Karita kirjoitti:

   Ihan ensiksi pakko kertoa, että Piia Pajunen tuli nyt ihan mun uniin asti.
   Pian on tehnyt monta hyvää postausta syömisistäkin jahän antaakyllä fitneksestäkin hyvääja tervettä kuvaa. Juuri tänäänluin taas Piian postauksen sokerista. No, mutta lähtee sivuraiteille, muistan tuonkin mainitsemasi postauksen ja se oli todella hyvä!
   Kiitos muutenkin kommentistasi!
   On totta, että monet syövät hirmu vähäisiä määriä.
   Sulla on tullut ihanan maltillisesti ja kuitenkin varmasti ihan sopivasti painoa, ihanaa ja rentoa loppuraskautta tässä kohtaa täytyykin toivotella ja pidä tuo rento asenne. Nimenomaan, stressaamalla se paino ei ainakaan lähde ja jokaisen meidän keho toimiihieman eri tavoin.
   Jostain syystä tällä kertaa ruokapäiväkirja sai melko paljon analysointia.
   Kuitenkin se on elämää, että joskus herkutellaan enempi ja liikutaan vähempi, varsinkin kun ollaan oltu kipeitä 😀
   Tuli nyt munkin vatsauksesta pitkähkö 😀
   Ihanaa pääsiäistä ja tosiaan loppuodotusta sinne! <3

 9. kata kirjoitti:

  Mielenkiintoisia kommentteja täällä! 😀
  Nam oikeesti mitä annoksia, näyttää niin hyvältä! 🙂
  Itellä tullu kans vähän turhan kans herkuteltua ja täällä oltu myös kipeenä ja sen myötä menny kans syömiset plörinäks 😀 Jospa sitten pääsiäisen jälkeen koittais kunnostautua, ehkä 😉

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos, hyvää on ollutkin 😀
   Joskus sitä tuleevähän enempi herkuteltua ja vähemmän liikuttua, kipeänä helposti käy juuri näin 😉
   Ihanaa pääsiäistä ja paranemisia! 🙂

 10. Taru kirjoitti:

  On tullut seurattua sun blogia jo vähän pitempää. Täällä tullaan muutaman kuukauden perässä (tyttö 6vk). Nämä viikottaiset ruoka ja liikunta merkinnät on kivoja. Syöt monipuolisesti ja imetät, niin haluaisin kysyä onko Lukalla ollut mitään vatsavaivoja tai oletko joutunut välttämään jotain ruoka-aineita.
  Oletko seurannut unta sun aktiivisuusmittarilla? Olisi myös kiva nähdä koko viikon aktiivisuus saldo, prosentti, askeleet, matkat.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Heippa!
   Lukalla ei ole ollut ihmeemmin masuvaivoja, joskus nyt tietty ilmaavatsassa, mutta se johtuu paljolti mun tisseistä 😀 Maitoa tulee paljon ja suihkuten, niin ilmaakin menee välillä enempipojan masuun.
   Mutta siisei ole mistään syömisistäni reagoinut, ettäs en puolesta olen voinut syödä mitä vaan 🙂
   Untakin tulee seurattua ja se onkin mielenkiintoista välillä aamuisin katsoa varsinkin kun on ollut vähän yöhulinointia menossa 😛
   En ookkaan tuota viikon saldoa koskaan tsekkaillut, pistetään mieleen 🙂

 11. Heini kirjoitti:

  Nää ruoka- ja liikuntapäiväkirjat on kivoja! 🙂
  En tiedä, onko tänne arvostelevia kommentteja kirjoittaneet, imettäneet itse, mutta imetys kyllä kuluttaa ihan uskomattoman paljon! Olen itse ollut aina normaalipainoinen ja haluan sellaisena pysyäkin, joten normaaliaikana joudun todellakin kiinnittämään huomiota herkkujen määrään ja yleensäkin siihen, mitä syön. Mutta imettäessä olen saanut syödä, mitä vaan. Meinasi lähteä herkuttelu alkuvaiheessa ihan lapasesta. 😀 Silti minulle kävi niin hyvin, että laihduin ennen raskautta olevaan lähtöpainoon muutamassa kuukaudessa, mutta siihen paino jämähti. Ei noussut eikä laskenut, vaikka söin mitä! Toisethan saattaa laihtua ihan luurangoiksi, mutta niin ei käynyt mulle, onneksi.
  Nyt kun imetys alkaa olla loppusuoralla (lapsi on 1v2kk ja imetyksiä kerran päivässä), huomaa, että paino meinasi lähteä nousemaan, joten aloin taas kiinnittämään huomiota enemmän ruokailuihin.
  Mutta kannatan siis rentoa syömistä varsinkin imetysaikana. Toki herkkujen määrään kannattaa kiinnittää huomiota ja syödä mieluummin jotain ravitsevampaa. Itsekin alkuaikojen jälkeen rajoitin herkuttelua esim. vain viikonloppuihin. Mutta minusta pitää tehdä niin kuin sinäkin, ettet niuhota liikaa syömisten suhteen, vaan teet niin kuin hyvältä tuntuu. Ja hienoa, että pystyt ajattelemaan niin, että kiloista ehtii päästä eroon myöhemminkin. Niin se oikeasti on! Pakko myöntää, että itse tuskailin jo ihan liian aikaisin, kun entiset housut ei menneet jalkaan. Nyt kun aikaa on kulunut, niin se tuntuu ihan tyhmältä. Ei voi kuvitella olevansa entisissä mitoissa heti synnytyksen jälkeen. Ja tuo 5 kk:kin on vielä lyhyt aika!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Kiitos kommentistasi!
   Juurikin niin, imetyskuluttaa hyvin paljonja sen huomaa kyllä nälän tunteessakin.
   Aurinkoista kevään jatkoa taaperon kanssa 🙂

 12. Anna kirjoitti:

  Sinä olet blogisi perusteella aurinkoinen ja lämmin ihminen, joka nauttii elämästä. Olet saanut elämääsi suurinta rakkautta, jota ihminen voi tuntea. Minun ohjeeni sinulle onkin, että nauti elämästä, nauti arjesta, ruuasta, nauti lapsesta, miehestä ja eritoten tästä ajasta kun saat olla lapsesi kanssa kotona! Syö mitä tykkäät, älä stressaa, ehtiihän sitä myöhemminkin kiinteytyä JOS haluaa. Sinun kohdallasi voin rehellisesti sanoa, että sinulla on tälläkin hetkellä oikein kaunis vartalo enkä ymmärrä miksi jonkun mielestä täytyisi syödä vähemmän:’D (Söin itsekin imetyksen aikana oikeasti PALJON enkä vahtinut kaloreita tai hiilareita tai painoani ja silti painoni putosi; hyvin yksilöllisistä tänäkin siis!) Mutta jokatapuksessa Aurinkoista kevättä Outi!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Tämä oli iavan mielettömän ihana kommentti, kiitos tästä! <3
   Aurinkoista kevättä sinullekin Anna! 🙂

 13. Miia kirjoitti:

  Nam, mitä ruokia!
  Täällä myös yksi imettävä äiti! ? Taapero 1v 4kk. ❤
  Imetys kuluttaa tosi paljon, ja varsinkin hiilareita tarvii syödä paljon. Huomaan aamuisin, jos en ole syönyt tarpeeksi (varsinkin hiilareita), mua alkaa huimaamaan. Kuulun niihin, jotka laihtuu imetyksen aikana, vauvan täyttäessä vuoden en ole enää laihtunut, sen jälkeen onkin pitänyt kiinnittää enemmän huomiota syömisiin, herkkuja vähemmälle, mutta tavallista ruokaa edelleen paljon ja usein.
  Tykkään sun postauksista tosi paljon, oot niin ihanan rento, lämmin ja kaunis nainen! Moni äiti saisi ottaa sinusta mallia niin ruokailussa kuin vauvan hoitamisessa. Luka saa varmasti paljon huomiota vanhemmiltaan ja tulevaisuudessa terveen ja tarpeeksi rennon suhteen ruokailuun. ❤
  Aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Heips!
   Tääoli aivan ihana kommentti, pahoittelut että vastaaminen on nyt kestänyt <3 🙂
   Mä huomaan tosi nopsaan jos on tullut syötyä liian vähän hiilareita, koska silloin iskee oikein kunnolla hiilarinälkä ja pääkin helposti särkee 😀
   Aurinkoa myös sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.