Hae
Outi Karita

Nestepaastolla

Jepulis jep ja heipä hei!

Flunssasta kun toivuttiin niin johan iski vatsatauti. Ei sillä, että kirjaa pitäisin, mutta tää on mun kolmas vatsatauti näin aikuisiällä. Oonkin ajatellut, että mun vatsa on terästä kun työelämässä niin monet vatsataudit nähtynä ja niiden jälkiä siivonneena. Tää iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, aiemmat kaksi on ollut edes hieman ennakoitavissa riskin suhteen, kun kummatkin on olleet töistä napattuja pöpöjä. Nyt ei ole kellään lähipiirissä ollut vatsatautia, mutta voihan sen melkein mistä vaan napata. Vaikka instassa höpöttelin jo jotain spekulaatioita ja epäilen noroa, niin onhan tää voinut tulla mistä vaan ja olla joku muukin vatsapöpö. Sillä nyt niin väliäkään mistä iski ja mikä vatsapöpö, kunhan ohi menee eikä tartuttaisi ainakaan tuota meidän pikkumiestä, joten ei tässä sen enempiä diagnoosiarvauksia tai tulkintoja tarvi tehdä.

Nestemäisellä ruokavaliolla ollaan pääasiassa nyt toista päivää, muutamat paahtoleivät väkisin syöty, mutta teki kyllä huonoa oloa lisää. Mehua, mehukeittoa, jaffaa, smoothieta ja mehujäätä, näillä mennään pitkälti, niin ja paljon paljon vettä. Tärkeää on saada nestettä ja energiaa edes jostain. Vauva-arjen on pakko pyöriä vaikka vanhemmat sairastaa, isimies siis tällä hetkellä myös kipeänä, muttei vatsataudissa. Rikun kanssa vuorotellaan tässä kotosalla ja onneksi on auttava anoppi lähellä!!! Luka onneksi viihtyy nyt aika hyvin myös lattialla möngertäen kun osaa jo liikuskella jonkin verran jahän tuo kyllä hyvällä tuulellaan ja hymyillään lisävoimia.

Oollaan kuulolla enempi taas kunhan olo tästä kohenee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *