Hae
Outi Karita

Farkkurakkautta!

Monet varmasti jakavat tunteen, miten on vaikea löytää hyviä farkkuja ja miten ihanaa on kun sellaiset löytää. Joskus se on ihan työn ja tuskan takana!

Samaistutko yhtään?

Tarkoitus ei ole mitenkään erityisesti mainostaa vaan ihan vinkata ja samalla tehdä tällainen maaliskuun outfit postaus 😉

Mä tykkään farkusta materiaalina ja oon aina ollut myös sellainen farkkutyttö, joskin tyylini on hyvin moninainen. Tykkään eniten bootcut mallista, jossa on leveät lahkeet, mutta ihan viime vuosina oon lämmennyt myös tuollaisille kapealahkeisille, joskin bootcut on edelleen se mun suosikki. Bootcut farkkuja on välillä työn ja tuskan takana löytää hyviä, varsinkin kun matalalantioiset mallit eivät sovi mulle yhtään. Emännöin taannoin Me & i -kutsut ja löysin itseni sovittamasta rekiltä farkkuja. Heti sujahti housut mukavasti jalkaan ja nimensä mukaisesti second skin tuntui päällä tosi hyvältä. Hinta kirpaisi hieman, mutta useimmiten hyvistä ja sopivan mallisista farkuista on saanut pulittaa. Ystäväni vielä kun kehaisi, että hänellä on nämä farkut pysyneet useamman vuoden hyvinä niin ostospäätös oli selvä ja voi vitsikun tykkään! Ainut vaan, että näitä tarvisi lyhentää niinkuin aina mulle käy farkkujen kanssa ja itselläni on sitten peukalo keskellä kämmentä ompelujutuissa.


Jos outfit postaukset kiinnostaa niin tsekkaa myös:

Mommystyle ja otsatukan comeback

Tammikuun staili – kaipuu hyvin istuviin housuihin

Seuraa instagramissa:

@outikarita

Tilaa kevät lukemista tarjoushinnalla tästä!

0 kommenttia

 1. M kirjoitti:

  Me&i:n farkut on ihan parhaita!

 2. Susan kirjoitti:

  Kivan näköiae farkut! ? Itse juurikin tarvin sen matalan vyötärön ja bootcut-lahkeen. Ihan mahdoton yhtälö!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Mun mielestä sulle vois silti sopia myös pillit, mutta ymmärrän senkin että kun ite tykästyy tiettyyn farkkumalliin niin se on sit niin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.