Hae
Outi Karita

Sisustusinspiraatiota ja keväistä pääsiäiskotia

Keväisin kyllä iskee aina ”pieni” sistusinspiraatio.

Oon sellainen kausisisustaja myös, että tykkään vuodenaikojen mukaan vähän vaihdella verhoja ja somisteita. Sitten erilaiset teemat ja juhlat tykkään myös huomioida somisteluissa ja nythän pääsiäinen lähestyy niin aloin laittamaan tuossa loppuviikosta pikkuhiljaa pääsiäissomisteita esille ja keittiön sekä olohuoneen verhot sai vaihtua keväisempiin väreihin. Meidän olkkariin paistaa niin ihanasti päivisin isoista ikkunoista aurinko, että siinä on aivan ihanan lämmin olla ja päiväkin on jo niin pidentynyt, että vielä alkuillastakin saa viiden aikoihin nauttia edelleen auringosta!Niinhän sitä sanotaan, että keittiö on kodin sydän ja mulle on jotenkin tosi tärkeää, että keittiö olisi aamuisin siisti. Niin ihana häärätä muutenkin aina siistissä keittiössä. Siisteys tuo myös rauhallisemman tunnelman ympärille ja aamupalahetket on mulle nautintoja! Toki tää siisteys juttu kyllä soveltuu ihan koko kotiin, mä ainakin pystyn rentoutumaan parhaiten siistissä ympäristössä. Sisustus tuo siihen sitten omat persoonalliset elementtinsä niin rauhoittajana kuin piristäjänkin. Nyt kuvailtuna vain ruokailutilaa, mutta ehkäpä voisin tehdä pian keittiöpostauksenkin koko keittiöstämme.
Mä sain a-lehdiltä jokusien lehtien näytenumeroita ja myös teille lukijoille kivan tarjoushinnan eri lehtiin, joista voi hakea vaikkapa sitä sisustusinspiraatiota tai makuideoita. Yksi tän vuoden kohde meillä on myös terassi ja piha, tai ainakin terassi. Katsotaan sitten mihin rahkeet ja rahat riittää pihassa sen jälkeen tänä vuonna. Tähänkin löyyy omaa inspiraatiota tuomaan Viherpiha. Lehtitarjouksessa on monia muitakin lehtiä, klikkaa alta ja tilaa itsellesi mieluisaa kevät lukemista 5 lehden verran!

Tilaa kevät lukemista tästä!

Tuleeko sun luettua lehtiä, mikä voisi olla sun suosikkisi?

Musta lehtiä on kiva selailla ja lukea, jotenkin kivempaa kuin nettiä, siksi tykkään myös reseptikirjoista!

Itseäni on jäänyt kutkuttamaan tuo Kotivinkki- ja Maku -lehden tilaus ja tilaajalahjaksi ehdottomasti valikoituisi herkulliset piirakat -kirja. Avotakka on välillä mulle tullutkin ja Viherpiha oli kyllä tervetullut uutuus itselleni ja mieskin tuota varmasti innostuu selailemaan. Kotivinkki oli siitä kiva, että siinä oli hyvin monipuolisesti arkista elämää, sisustusta, kokkausta, elämää. Avotakka antaa sisustusinspiraatiota, maku taas tarjoilee laajan kattauksen erilaisia reseptejä ja keittiöinpiraatiota. Viherpiha taas antaaideaa niin kodin kuin pihankin laittoon.

Tilaa kevät lukemista tästä!

Tilaa kevät lukemista tästä!

Seuraa ig:ssä @outikarita
Luitko jo?
Luka vastailee kysymyksiin
Työni lastentarhanopettajana
Maaliskuun treffit – Gastropubia ja pikkutuhmaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.