Hae
Outi Karita

Maaliskuun treffit – Gastropubia ja pikkutuhmaa

Maaliskuun treffit Dates of the year -treffeistä oli mun vuoro järkätä ja suunnittelin meille ohjelmaa päivälle ja illalle. Päivälle gastropubia Luka mukana ja illalle pikkutuhmaa kaksin Rikun kanssa tai miten sen nyt ottaa, paikalla kun oli aika paljon muitakin 😀

Maaliskuun treffit

Maaliskuun treffit alkoivat perhepäivällä. Meillä jatkui nyt maaliskuussa tämä ravintoloiden, joissa ei olla käyty kiertäminen. Ajomatkalla Riku vähän jo arvaili oikein kohdettamme, mutta sain matkan varrella vielä vähän hämättyä. On jo tosi pitkään pitänyt käydä Porin Reposaaressa sijaitsevassa gastropubissa, The merry Monk:ssa syömässä ja nyt se tuli tehtyä. Sanoin Rikulle että varustaudutaan rennoilla housuilla, että mahdollisesti pientä ulkoilua myös tiedossa. Ajattelin myös, että varsinkin alkupäivästä Merry Monk:ssa on varmasti sen verran rento tunnelma, että rennot vaatteetkin passaa hyvin. Reposaari on aivan ihana paikka ja tuttavallisemmin nimettynä Merimunkki sijaitsee meren rannassa. Merimunkki oli tosiaan rentopaikka ja tunnelma oli kyllä hyvin gastropubimainen. Palvelu oli hyvin ystävällistä myös. Syömisen jälkeen hieman pyörähdettiin räpsöön katuja pitkin, mutta aika vähäiselle ulkoilu kyllä jäi. Olisi varmaan kävelty pidempi kiepsaus jos aurinko olisi enemmän näyttäytynyt. Ruokapaikan valinnassa ajattelin vähän Rikua, hänen kun on tehnyt mieli maistaa fish&chipsejä ja olin kuullut että Merinunkissa ne on tosi hyviä. Itsekin teki kyllämieli paikka testata ja mä söin open burgerin, jossa oli mm. karitsanlihasta tehty pihvi, fetaa ja tzatzikia, ihan älyttömän hyvää. Niin oli myös jälkiruoka hyvää, tyrniä, marenkia ja kermaa, mikä voisi mennä pieleen. Pisteitä paikalle myös lähiruuan runsaasta käyttämisestä mm. lihojen suhteen.

Maaliskuun treffit
Maaliskuun treffit
Maaliskuun treffit


 

Luka nukkui koko tämän meidän päiväohjelman läpi tyytyväisenä ja me Rikun kanssa juteltiin taas monenmoisista asioista, itseasiassa paljon liikunasta, mun fitneksestä, Rikun treeniajatuksista, mahdollisesta yhteisestä liikuntaharrastuksesta… Paljon vain ajatuksia, mutta mullahan alkaa heti suunnitelmat  keräämään kierroksia päässä ja vaikka tässä kohtaa puheissa oli suunnitelmien esiasteita vasta, niin… Ehkä kuulette joskus lisää 😀

Maaliskuun treffit

Illalla maaliskuun treffit sitten sai jatkoa kahdenkeskisellä ajalla ja Luka vietiin hetkeksi mammalaan hoitoon ja me suunnattiin Rikun kanssa elokuviin, tämän Riku kyllä arvasi. Niin sitä pikkutuhmaa tarjoili siis Fifty shades Freed -leffa. Ollaan jokainen Fifty shades leffa käyty yhdessä katsomassa, niin pitihän tämä päätösosakin yhdessä katsastaa. Edellistenkin sarjan leffojen lailla tykkäsin tästäkin. Meillä tuli vaan kummallakin Rikun kanssa about puolessa välissä elokuvaa ikävä Lukaa, voi meitä… <3

Maaliskuun treffit

Maaliskuun treffit olivat kyllä kivat ja onnistuneet! Kaiken kaikkiaan, meillä oli ihan superkiva perhe- ja treffipäivä!
Leffa oli ehkä enemminkin itsekkäästi itseäni ajatellen valittu, mutta The merry Monk enemmän Rikua ajateltu vaikka sinne kyllä itsekin halusin.
Ja Riku sai ne pitkään havittelemansa fish and chipsit 🙂

Maaliskuun treffit
Maaliskuun treffit
Tsekkaa myös edelliset treffipostaukset:
Helmikuun treffit Rikun tyyliin
DOTY – Tammikuun treffit
Seuraa Instagramissa:
@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.