Hae
Outi Karita

24 H vuorokaudessa, terveiset flunssan keskeltä

Tää viikko ei alkanut kovin vahvasti. Sunnuntaiaamuna herätessäni ikävä tunne kurkussa on kasvanut  ja jo sunnuntaina sain todeta, että flunssa on iskenyt. Mulla kun kurkku kipeytyy niin se on usein menoa sitten. Täytyy vaan toivoa ettei tämä kestäisi kauaa ja menisi kovin pahaksi, eikä tarttuisi Lukaan. Nyt koko pään alue on yhtä jyskytystä ja ihan kosketusarkana, blaah… Ei siis kovin energinen fiilis, kuten kuvistakin ehkä näkyy, mutta paljon oon silti ajatuksissani saanut aikaiseksi ja kevättä on rinnassa, se alkaakin pikkuhiljaa näkymään sisutuksessa! Niin ja siis kuvatkin on tosiaan täältä flunssan keskeltä 😀

Kalenterissani oli maaliskuulle seruraavanlainen ajatelma;

”Me kaikki saamme 24 tuntia vuorokaudessa. Se on ainoa asia maailmassa, jonka suhteen me kaikki olemme tasa-arvoisia. Sinun tehtäväsi on päättää, mitä teet noilla 24 tunnilla. Voimme täydellisesti hukata ne tai voimme päättää, että täytämme ne kaikella hyvällä. Valmistautuminen, työnteko, touhu, keksiminen ja tekemisen halu – nämä on kaikki vanhanaikaisia sanoja, mutta ne ovat rakentaneet maailman.”

Musta tää oli hieno ajatelma! Mun työ on tällä hetkellä kotona, en ole rakentamassa koko maailmaa, mutta olen rakentamassa pienen poikamme maailmaa yhdessä hänen isänsä kanssa, sillä me olemme tällä hetkellä hänen koko maailmansa. Olen aikoinaan tehnyt työtä sen eteen, että olen karsinut elämästäni pois paljon turhaa, olen priorisoinut asioita joihin panostaa. Tärkeää on elää niin kuin itsestä tuntuu hyvältä ja tehdä asioita, jotka itsestä tuntuu hyvältä. Joskus on hyvä miettiä mihin ne tuntinsa vuorokaudessa käyttää ja miltä se tuntuu. Itse usein siinä viikon vaihteessa tsekkaan kalenteriani, mitäs tällä viikolla tapahtuikaan,mitkä olivat niitä kohokohtia ja miltäs tuleva viikko näyttää.

Viime viikon huippuhetkiä olivat:

Viikon liikunnat toivat hyvää fiilistä ja etenkin ulkoilu vaunulenkeillä
Maratonpuhelu ystävän kanssa
Lukan neuvolakäynti
Rikun kanssa yhteinen lounas
KiVa-kahvila
Lauantain perhe- ja treffipäivä
Pitkästä aikaa Party Lite kutsujen pitäminen esittelijän roolissa

Luka oppi kierimään
Luka on naurahdellut pienesti
Luka puskenut eteenpäin jaloillaan ja pyörii akselinsa ympärikin
Luka ottaa jaloilleen vahvasti
Paljon siis uusia taitoja

Noh, kuten sanottu mun pää on tällä hetkellä aika tukkoinen jatkuvan jyskytyksen ansiosta, mutta tällaisia ajatuksia tähän maanantaihin ja uuteen viikkoon.
Mukavaa viikkoa!


Tsekkaappa muuten eilinen Day by Luka -postaus ja jätä sinne kysymyksesi Lukalle, niin Luka vastailee ensi sunnuntaina 😉
My Day by Luka – Kotipäivä
Instagramissa: @outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *