Hae
Outi Karita

Helmikuun treffit Rikun tyyliin, maaliskuun…

Helmikuun treffit vietettiin Rikun tyyliin ja maaliskuun teffit on tänään edessä. Muistinkin, että mulla on jäänyt postaus tekemättä helmikuun Dates of the year -treffeistä. Me ollaan sovittu, että vuorokuukausina suunnitellaan yllätystreffit, sovitaan vaan päivä yhdessä ja loppu tulee toiselle yllätyksenä. Mahdollisuuksien mukaan treffit kahdenkesken, mutta jotain voi olla perheenäkin. Tykkään ajatuksesta että lapsi kulkee monessa mukana, mutta tekee hyvää se kahdenkeskeinenkin aika joskus.

helmikuun treffit

Helmikuun treffit yhdistyi ystävänpäivään ja vaikka kiva olisikin ollut nämä ihan erillisinä juttuina, niin pienen vauvan kanssa oli ihan hyvä ajatus nyt tällä kertaa yhdistää nämä.

Riku ilmoittimihin aikaan mun pitää olla valmis ja laittaa poika valmiiksi myös. Luka vietiin hoitoon Rikun vanhemmille. Kellonajan perusteella ajattelin, että voisi olla kyse elokuviin menosta, tiesin Fifty Shades -leffan näytösajan nimittäin ja se olisi ollut ihan potentiaalinen vaihtoehto, kun puhuttu sen katsomaan menemisestä, kun jokainen ollaan yhdessä käyty katsomassa. Eipä kuitenkaan menty leffaan ja toinen arvaukseni olisikin ollut syömään meno. Käytiin siis ystävänpäiväiltana syömässä ja en olisi paikkaa arvannut. Oltiin syömässä Rossossa ja tässä ajatuksena oli Italialaisuus ja paikka jossa emme ole yhdessä Porissa käyneet. Viiime kesänä meillä olikin puhetta, että tarvisi kiertää Porin ruokapaikat läpi, joissa ei olla vielä käyty yhdessä. Nyt vuorossa oli Rosso ja saatiin kyllä oiekin maittavat ruuat! Ei se sen ihmeempiä tarvitse. Pieni irtiottoarjesta kahden kesken, käsi kädessä kulkemista, hyvää ruokaa ja juttelua mm. matka-ajatuksista tälle vuodelle.

helmikuun treffitTänään on vuorossa maaliskuun treffipäivä ja siitä kuulette ensi viikolla lisää, jotain palasia myös tarjoilla instagramissa, mutta paremmin sitten täällä blogissa ensi viikolla 😉
@outikarita

Harrastaako muut tällaisia treffipäiviä?

Tsekkaa myös postaukset:
DOTY Tammikuun treffit
Onko enää omaa tai parisuhdeaikaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.