Hae
Outi Karita

Miten sä pidit itsestäsi tänään huolta?

Kirjoitin eilen instagramissa kuvapäivitykseen:

”Ihanaa naistenpäivää kaikki ihanaiset! Ollaanhan itseämme kohtaan hyviä, silloin voimme olla sitä toisiammekin kohtaan.”

Aloin miettimään, että joka päivä on tärkeää muistaa myös itseään ja tehdä itselleen hyvää. Tämmöisiä asioita on arjessa paljonkin, mitä emme niinkään ajattele, koska ne on rutiineja. Sitten on jotain spesiaalijuttuja millä voi tehdä itselleen hyvää. Oman hyvinvoinnin eteen on tärkeä panostaa. Silloin kun voi hyvin, niin se heijastuu ympäristöönkin, se vaikuttaa parisuhteeseen, lapsiin, perheeseen, ystävyyssuhteisiin ja ehkäpä jopa bussipysäkillä kanssasi seisovaan.

Arkiset itsestä huolehtimiset ovat paljon rutiineja, kuten kasvojen hoito aamulla. Sitten on spesiaaleja juttuja, joista saa hyvää oloa, kuten esimerkiksi, eilen kun ostin itselleni uudet imetysliivit. Sain mä myös naistenpäivähuomiointia mun mieheltä, kukkia sain jo aiemmin tällä viikolla ihan muuten vaan ohikauppalistan ostettuna ja naistenpäivänä hyviä imetyseväitä mun makuuni. Aina ei tarvi olla spesiaalipäivä itsensä tai toisen huomiointiin, eihän?

Ruualla ja liikunnalla pidämme huolta myös itsestämme. Tänään mä kävin salitreenillä. Paljon on muuttunut siitä, kun salitreeni oli 5 kertaa viikossa se juttu, nyt kerta viikossa on ihan huippujuttu. Elämän eri vaiheet näkyvät myös siinä mitkä ovat ne tavat pitää itsestä huolta ja hemmotella itseä. Itselläni liikunta on aina ollut tärkeä juttu, mutta ennen kaikkea kropan hyvinvointi! Synnytyksen jälkeen olenkin kokenut tärkeäksi lähteä palauttelemaan ja kuntouttamaan rauhassa kehoa. Liikunnalla voi tehdä paljon hyvää keholleen, mutta myös paljon hallaa. Raskauden ja synnytyksen jälkeen onkin tärkeää huomioida erkauma, vatsalihasten ja lantionpohjan lihasten palautuminen ja vahvistaminen.

Naistenpäiväkevennyksenä tähän väliin:

”Naisen arvaus on paljon tarkempi kuin miehen varmuus”

Miten sä olet tehnyt hyvää itsellesi tänään?

Nordic Fit Mama -verkkokursseilla voit tehdä hyvää itsellesi!
Mä oon näissä mukana, lähdetkö säkin mukaan mun kanssa?

Nordic Fit Mamalla on kaksi verkkokurssia synnytyksen jälkeiseen aikaan, joihin mulla on tarjota alla olevien linkkien kautta ilmoittautuessa mukavat hinnat.

Kuntouta keskivartalo 69€ (ovh.99€), alkaa 19.3

”Kurssin opeilla saat tuntuman vatsa- ja lantionpohjanlihaksiin ja aktivoit ja energisoit koko kehoa. Kurssilla opit, mitä liikkeitä voit turvallisesti tehdä ja harjoittelu etenee progressiivisesti. Rakennamme vahvan tuen ja perustan keskivartaloon, joka toimii myös pohjana haastavamman liikunnan ja treeniliikkeiden tekemiselle turvallisesti jatkossa. Kurssin tavoitteena on lempeästi palauttaa voimaa ja tukea keskivartaloosi raskauden ja synnytyksen jälkeen.”

Treeni, ravinto ja hyvinvointi – Äitikurssi jatko 69e (ovh.89€)

”Valmennuksen harjoituksilla rakennamme vahvan pohjan kovallekin treenille, jos se on tavoitteesi tulevaisuudessa. Rakennamme lisäksi vahvan pohjan terveille elämäntavoille, jotka toimivat terveytesi perustana koko loppuelämäsi ajan. Kurssin tavoite on se, että tunnet itsesi vahvaksi ja voimakkaaksi ja jaksat hyvinvoivana ja iloisena lapsiarjessa.

Tällä kurssilla tulemme yhdessä ottamaan askelia kohti vahvempaa kehoa, terveellisempiä ruokailutottumuksia ja elämäniloa, mahtavaa, että olet päättänyt lähteä mukaan! Tämä kurssi toimii luonnollisena jatkona Kuntouta keskivartalo -äitikurssille, mutta toki voit osallistua tälle kurssille, vaikka et Kuntouta keskivartalo -kurssia olisi käynytkään, jos koet, että keskivartalosi on kunnossa ja tunnet voivasi tehdä jo hieman kokonaisvaltaisempaa, haastavampaa treeniä ja olet valmis tekemään pieniä muutoksia jokapäiväisiin elämäntapoihisi.”

 ♥

Seuraa instagramissa: @outikarita
Lue myös:
Nyt sullakin on mahdollisuus vahvaan keskivartaloon
Mitä mulle kuuluu 4 kuukautta synnytyksestä?
Tältä näytän 4kk synnytyksen jälkeen

0 kommenttia

 1. ravenroxie kirjoitti:

  Tämä päivä olikin oikea kehonhuoltopäivä. Nukuin hyvät yöunet, ja suuntasin aamulla yinjooga tunnille. Siitä sitten kotia syömään, ja päivän vitamiinit naamaan, koska aamulla vähän kiireessä en ehtinyt. Itseasiassa sinun innoittamana, käytän viherjauhetta sekoitettuna c-vitamiini poreeseen, käytän myös macajauhetta Gefilusmehussa ja lopuksi vielä itse tehty inkiväärihömpsy naamariin. 🙂
  Tämän jälkeen loikoilin kissojen kanssa sohvalla ja otin pienet päiväunet vielä. Joskus mun keho vaatii ne ja joskus ei. Nyt olin ollut yövuoroissa alkuviikosta, niin voi olla, että keho vieläkin tarvitsee ylimääräistä lepoa palautuakseen. 🙂 Iltapäivästä suuntasin vielä Jumping tunnille, sen jälkeen hemmottelin itseäni saunalla. <3 Illalla sitten syön tortilloja ja taidan maistaa mämmiä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ja käperryn aviomiehen kainaloon sohvalle, lämpöpeiton alle. Siinäpä asioita, jotka tuli mieleen, että miten kehoa ja mieltä on tänään hoidettu ja hemmoteltu. ?

  • Maare kirjoitti:

   Pakko tähän kommentoida, että mie oon kans blogin myötä ja Outia instagramissa seuranneena innostunut laittamaan viherjauhetta c-porevitamiinin sekaan! 😀 Joka aamu tulee nyt se annos vihreää vedettyä aina ekana napaan muiden päivän aikana syötyjen kasvisten lisäksi. 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Ravenroxie: Oi kun ihana kommentti, välittyipä ihana energia! 🙂
   Maare: onpa kiva kuulla 🙂

 2. Niina kirjoitti:

  Hei. Voitko tehdä postauksen siitä miten ja mistä teillä riidellään ja sit taas kuinka parisuhteesta pidetään huolta? Kuinka toista huomioidaan?
  Vaatteista postaus lempivaatteista (omista ja vauvan). Myös miehen suosikit! Mistä ostat ja kuinka paljon vaatteita? ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Pistetään nämä postaustoiveet korvan taakse ja työn alle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.