Hae
Outi Karita

Meidän viikonlopun reissu

Toinen yökyläilyreissu perheenä tehty viime viikonloppuna. Pari viikkoa sitten oltiin Turun suunnalle yksi yö ja nyt oltiin sitten Espoossa kaksi yötä. Kuvia ei juurikaan ole reissusta taaskaan, ulkoilulta muutamia kuvia ja sitten ruokakuvia. Niin se kuvaaminen ja some jää vähemmälle vaan automaattisesti kun ollaan seurassa.

Vähän jännäsi tälläkin kertaa, että miten yöt sujuu, mutta sujui tosi hyvin, oikeastaan paremmin kuin viimeksi. Automatkat sujui myös tosi hyvin ja Luka nukkui ajomatkat päiväuniaan. Espoossa on vähän erilaiset rytmit ja Luka päätti osittain mukautua niihin ja heräili kumpanakin aamuna jo kuuden aikoihin vaikka yöunet aloitti kyllä oman rytminsä mukaan kympin maissa. Ei sentään jäänyt reissusta päälle nämä aikaiset aamut vaan maanantaina jo nukuttu taas pidempään. Hieman taisi olla myös reissusta väsähtänyt poika ja nukkui su-ma välisen yön todella hyvin kotona. Nyt kun on ollut vähän tätä 4 kuukauden hulinaa päällä niin on ihan kiva saada välillä vähän pidempääkin unipätkää. No, mutta nyt lähtee juttu harhailemaan, palataanpa takaisin Espooseen.

Perjantaina lähdettiin ajelemaan Hattulan kautta Espooseen. Hattulassa/Parolannummella pysähdyttiin mun äidinluona eli mummolassa ja siinä Luka olikin hetken hereillä. Unet jatkui pojalla kuitenkin taas kun auto starttasi ja melkein perille asti nukuttiin. Espoossa oltiin ystäväperheen, Marissan perheen luona tosiaan pe-su ja lauantaina siellä kävi muitakin ystäviä muutamia. Vietettiin sellaista rentoa oleilua, ei mitään kummempia. Syötiin hyvin ja juteltiin niitä näitä ja söin muuten ihan parasta pannaria ja suklaajäätelöä ikänäkään, kiitos näistä kuuluu viikonlopun isännälle, joka oli kummatkin itse loihtinut! Miehet kävi avannossa, mutta meitille riitti ihan vain sauna. Ulkoilumaisemat oli todella upeat kun meren rannassa oltiin. Oli kiva irtiotto kotiympyröistä, mutta kiva oli kotiinkin palata.Sunnuntaina lähdettiin aamupäivästä hyvissä ajoin liikkeelle, mutta käytiin vielä Rikun kummitädin luona, joka myös asuu Espoossa. Siellä meitä odotti aivan ihana sunnuntaibrunssi. Lukaa odotettiin siellä kovasti ja pojalla olikin monta syliä taas missä olla vuoroperään. Luka ei vierasta juurikaan vaan viihtyy kyllä toistenkin syleissä hyvin pääsääntöisesti jos ei ole väsy tai ruokaa vailla. Hieman taisi kuitenkin olla pojan pää viikonlopusta, uusista paikoista ja ihmisistä pyörällä. Kotimatkan nukkui koko automatkan Espoosta Poriin ja tosiaan su-ma yökin meni tosi hyvin!

Mä oon tykännyt aina välillä reissata kotiympyröistä vaikka viikonlopun viettoon ystävien tai sukulaisten luo. Viime aikoina sitä on aika vähän tullut tehtyä ja en halua jatkossakaan kaikkia viikonloppuja ohjelmoida, mutta sopivissa määrin kotiympyröistä poistuminen ihan itsessään tekee hyvää. On myös niin paljon rakkaita ja tärkeitä ihmisiä ympäri suomen, että täytyyhän niitä päästä näkemään, aina ei pelkät puhelinlinjat riitä, tarvii saada kunnon kosketus ja aikaa <3

Aurinkoista viikon alkua!


Instagramissa: @outikarita
Lue myös:
Luka 4 kk tässä moro!
Tältä näytän 4kk synnytyksen jälkeen
Mitä mulle kuuluu 4 kuukautta synnytyksestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.