Hae
Outi Karita

Skoolaus ystävyydelle ja arvonta

Romantiikkaa, ystävyyttä, kuplivaa…

Mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle?

Minulle se on sekä romantiikkaa että ystävyyttä. Vaikka ystävänpäivä on päivä monien joukossa ja ne ystävät on tärkeitä joka päivä, niin kyllä mä tykkään siitä, että on tällainen erityinen ystävänpäivä. Meillä on illalla tiedossa Rikun kanssa helmikuun treffit ja Rikulla on suunnitteluvuoro, en yhtään tiedä mitä on luvassa. Mulla on myös pieni paketti Rikulle. Olen vähän sellainen yltiöromantikko ja must ystävänpäivään kuuluu parisuhteessa se romantiikkakin, onhan tämä myös rakastavaisten päivä, valentine´s day <3

Saatan aina ystävänpäivänä huomioida ystäviä kirjein, kortein, viestein, joskus saatetaan sunnitella jotain pariskuntajuttuja, tyttöjen iltoja yms. ystävänpäiväntienoilla. Jokainen ystävä olisi varmasti oman kirjoituksensa arvoinen, mutta nyt kerron teille uudenlaisesta ystävyydestä elämässä. Raskaus- ja sen jälkeinen aika on tuonut uusia ihmisiä elämään, kavereita, ystäviä. Olen taas rikastunut silläkin saralla huomattavasti. Kuulun muutamaankin ”mammaporukkaan” ja viime viikolla taas treffattiin pienen poppoon kera.

Henkell halusi tarjota ystävänpäivän kunniaksi uutuus kuohuvaansa Henkell Sparkling Rosé Alkoholfrei –alkoholitonta kuohujuomaa ja siitä lähti idea meidän pienen mammapoppoon viimeisiimpiin treffeihin, jotka oli muuten viime viikon perjantaina. Kutsuin äidit vauvoineen meille ja koottiin yhdessä brunssi kuohuvineen. Ennen brunssia meillä oli Noshin vaate-esittelijä ja saimme tutustua uuteen naistenmallistoon ja shoppailla naisten- ja lastenvaatteita. Brunsilla saatiin äitien vatsoihin hyvää ja maukasta täytettä ja Henkell:n alkoholiton uutuus Rosé kuohujuoma maistui kuplivan hyvälle!
Meitä oli kaikkiaan 7 äitiä vauvoinemme paikalle ja päästiin oikein kunnolla höpisemään vauva-arjen kuulumisia ja mammojen juttuja. Meitä on kyllä onnistanut, meillä on nimittäin tosi hyvä porukka, joka on muodostunut hyvin tiiviiksi. Ei ole aamua, jolloin ei voisi lukea viestejä meidän wappiryhmässä, ei ole aihetta mistä emme keskustelisi. Meillä on hyvin avoin, lämmin, ymmärtäväinen ja tiivis porukka.

Me skoolattiin viime perjantaina, mutta tänään haluan skoolata näin virtuaalisesti jokaiselle ystävälleni,
olette kaikki todella tärkeitä!

”Kun ystävä on kerran
koskettanut sydäntä
se jälki pysyy siellä aina.”

♥ ARVONTA ♥

Kysyn uudestaan, mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle?

Lähetä kommenttiboxissa terveiset ystävällesi ja rakkaillesi, niille joiden kanssa sinä haluaisit skoolata kertomalla mitä ystävyys ja ystävänpäivä sinulle merkitsee. Näin olet mukana arvonnassa ja voit päästä skoolaamaan Henkell:n alkoholittomalla rosé kuohujuomalla omien ystäviesi ja rakkaittesi kanssa! Kannattaa myös jakaa tämä postaus omille ystävillesi, niin lisäät mahdollisuuksiasi päästä skoolaamaan tällä uutuus kuohuvalla, joka oli kyllä kuplivan hyvää! Sinun ei tarvitse jakaa nimiä, mutta jätäthän oman sähköpostiosoitteesi pyydettyyn kohtaan, niin olen voittajaan sähköpostitse yhteydessä.

Osallistu arvontaan viimeistään sunnuntaina 18.2.2018!

Palkintona!

Yksi laatikollinen uutta Henkell Sparkling Rosé Alkoholfrei –alkoholitonta kuohujuomaa.
Yhdessä laatikossa on 6 x 75cl pulloa.
Palkinnon arvo n. 36 euroa.

 ♥ IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ ♥

0 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Ihana ylläri ystäville jos arpi onni suo?

 2. Ninnu kirjoitti:

  Ihanaa ystävänpäivää kaikille ystäville ? Ystävyys on ihana asia. Jaksetaan yhdessä vaikeidenkin asioiden ylitse. Minulla on muutama ystävä jotka ehdottomasti haluaisin yllättää kuohuviinillä.??

 3. Maare kirjoitti:

  Mulle ystävyydessä tärkeintä on molemminpuolinen ymmärrys ja luottamus ja arvostan ihan hirveästi ystäviäni, koska ne ymmärtää erilaisia elämän kiireitä ja arkisia asioita, ja ymmärtää myös että aina ei välttämättä ehdi ja jaksa nähdä, mutta silti olen täällä ja kun sitten taas nähdään, niin voidaan jatkaa siitä mihin on aiemmin jääty. 🙂 mukana arvonnassa, nää olisi kiva lisä loppukuun synttäri-nyyttäreille, jotka järjestän!

 4. Inka kirjoitti:

  Ystävyys merkitsee minulle tunnetta siitä, että tiedä jossain olevan aina henkilö, joka tukee ja on läsnä, vaikka hän ei olisikaan fyysisesti paikalla. Ystävän kanssa voi myös olla täysin oma itsensä. Ystävänpäivä merkitsee, että erityismuistutetaan ystävää hänen tärkeydestään ja voidaan osoittaa se jollain kivalla tavalla, kuten lempparikahvilassa käynnillä <3. Hyvää ystävänpäivää!

 5. Emmi kirjoitti:

  Ystävyys on se mikä on elämässä yksi kantava voima, se ettö tuedät että aina jossain on se joka vastaa iloisena puheluun, se joka on vilpittömästi onnellinen puolestasi, tulee ja välittä kunditä tarvitsee. Ystävyys on ❤️❤️❤️

 6. Jenni kirjoitti:

  Suurin osa ystävistäni asuu eri paikkakunnilla ja nähdään valitettavan harvoin, mutta onneksi on whatsapit ja facebookit keksitty, jolloin yhteydenpito onnistuu. On tärkeää, että tietää jossain olevan jonkun, jolta voi aina kysyä neuvoja ❤?

 7. Jenni K kirjoitti:

  Ystävänpäivä merkitsee rakkaiden muistamista ja heidän kanssaan olemista. Tänä ystävänpäivänä ajatuksemme mieheni kanssa pyörii tulevan poikamme ympärillä mutta nyt on vielä hyvää aikaa nauttia kaksin olosta ❤

 8. ninna kirjoitti:

  Ystävänpäivänä olen kiitollinen niistä ystävistä joita minulla vielä on ja kuinka arvokkaita tärkeitä he ovat. Muistelen myös edesmenneitä ystävyyssuhteita mitä ne ovat minulle antaneet. aina ei ystävyys jatku ja kanna mutta silti kokemus on arvokas. Ystävänpäivänä koitan myös olla itselleni ystävällinen.

 9. camilla kirjoitti:

  Ystävänpäivänä saan mieheltäni kukkia hänen rakkaudenosoitus lämmittää. Muistan ystäviäni soittamalla heille sillä se on arvokkaampaa kun tekstiviesti. Ystävänpäivänä tehdään hyviä asioita eikä murehdita turhia.

 10. seppo kirjoitti:

  Rakkautta ja läheisyyttä.

 11. Marja-Liisa kirjoitti:

  Tänäänkin on ystävänpäivä, kuten oli eilenja huomennakin on. Kaikkien teidän joita kannan sydämessäni.

 12. Anni kirjoitti:

  Hyvää ystävänpäivää ystäville <3

 13. JennaO kirjoitti:

  Ihanaa ystävänpäivää kaikille <3 Toivottavasti pian päästään skoolaamaan vauvauutisia 😉

 14. Jensu kirjoitti:

  Ystävänpäivänä minulle on tärkeä muistaa läheisimpiä ystäviä ja sukulaisia. Monet asuvat kaukana, mutta se ei vähennä heidän tärkeyttään. Perheen kanssa nautittiin yhdessä ystävänpäiväherkkuja. 🙂

 15. Um kirjoitti:

  Hauskaa ystävänpäivää ystävilleni ?

 16. Anne-Mari kirjoitti:

  Minulla on pari sydänystävää ja heidän kanssaan side on jotain ainutlaatuista. Olemme tunteneet toisen kansssa 3 vuotiaasta (nykyään olemme 28vuotiaita) ja toisen 8 vuotiaasta. Jaamme ilot ja murheet. Olen tietenkin kiitollinen kaista ystävistäni, ilman heitä elämä olisi todella tyhjää.

 17. Janita kirjoitti:

  Minulle ystävyys merkitsee sitä että voi puhua ihan mistä vaan. Voi olla eri mieltä mutta aina tuetaan toista ja autetaan jos ob tarvis. Muutin itse 3 v sitten pois suomesta ja siinä samalla katosi aika monta ystävää. Kuitenkin muutama on jäänyt vielä ja nä ä ovat niitä kallisarvoisimpia ystäviä. Vaikka ei aina ehdi näkemään, on yhteydenottotapoja monenlaisia. Tämän kuohuvan voitto olisi aivan ihana tapa muistaa näitä ystäviä seuraavalla Suomen reissulla.
  Hyvää ystävänpäivää sinulle!
  T. Blogisi hiljainen lukija Janita

 18. Maria kirjoitti:

  Mulla on ihan parhaat ystävät ja varsinkin näin äitiysloman aikana kun on tunteet seilannu laidasta laitaan, on kaverit pysyny ja kuunnellu kaikki ilot ja surut ❤️ Vaikka kilometrejä on välissä monta sataa ja ystävät ympäri suomea ei sillä ole merkitystä 🙂 lisäksi ihan kaikista ihaninta musta on yllättää ystävänpäivänä se kaikista paras, eli rakas mieheni ❤️ Tänä aamuna tein hälle eväät ja muutaman pikku yllätysherkun töihin mukaan ja minä sain kukkia ja pizzaa! Ihanaa ?

 19. Marianne kirjoitti:

  Juuri oli uutisissa, että ystävyyssuhteet voimaannuttavat ja auttavat jaksamaan, jonka takia kannattaisi solmia ystävyyssuhde toisen iästä sukupuolesta ja kulttuuritaustasta huolimatta, mikäli henkilön kanssa tuntuu synkkaavan! Minulle ystävyys tarkoittaa juurikin tällaista sidettä ja yhteenkuuluvuudentunnetta, mitä on vaikea sanallisesti kuvailla. Montaa ystävää minulla ei ole, mutta laatu korvaa määrän ehdottomasti. Kiitollinen olen jokaisesta heistä, ihana kun on ihmisiä, joiden kanssa voi puhua asiasta kuin asiasta <3

 20. Siinatar kirjoitti:

  Ystävänpäivä on kiva piristys talveen! Mukaan kivaan arvontaan!

 21. Tanja kirjoitti:

  Ystävät ovat elämän sokeri, suola ja pippuri. Ja niin rakkaita!!!

 22. Juuli kirjoitti:

  Ystävänpäivä merkitsee ehkä sitä, että vietän aikaa ystävieni kanssa tai soittelen heille ja kyselen kuulumisia. Pyrin kuitenkin siihen, että mahdollisimman moni päivä olisi ”ystävänpäivä” ja että rakkaita muistettaisiin pienin elein ympäri vuoden.

 23. tt3 kirjoitti:

  Ystävät ovat tärkeitä ja auttavat jaksamaan elämän eri tilanteissa. 🙂 Muistin ystäviäni korteilla ja viesteillä. 🙂

 24. Venla kirjoitti:

  Ystävänpäivänä muistan olla kiitollinen siitä, että elämässäni on ystäviä, joille kelpaan sellaisena kuin olen.

 25. Helena kirjoitti:

  Minulle ystävänpäivällä on erityinen merkitys, sillä se on meidän hääpäivän aatto. Ystävänpäivänä lisäksi ajattelen usein paljon niitä ystäviä, jotka ovat kauempana, mutta silti sydäntä lähellä. Aikana, jolloin ystävyyden merkitys on syventynyt, haluan myös kiinnittää huomiota yksinäisiin ihmisiin ja olla osaltani vaikuttamassa siihen, ettei kenenkään tarvitsisi olla yksin. Jokainen meistä tarvitsee ihmisiä ja erityisesti ystävän vierelleen. Me juhlimme tänään hääpäiväämme parhaan ystäväni, aviomieheni kanssa ja juhlistamme pitkää ystävyyttämme ja kumppanuuttamme. Arvontaan halusin osallistua, sillä en ole koskaan päässyt maistamaan Henkell‘n alkoholitonta kuohuvaa ja voiton osuessa kohdalle skoolaisin ensi kesänä tulevan kuopuksemme ristiäisissä läheistemme kanssa.?
  Blogiasi on kiva lukea ja olet ihanan positiivinen porilainen. Mukavaa loppuviikkoa!?
  T. Yksi niistä hiljaisista lukijoistasi

 26. jasmine kirjoitti:

  kiitos kaikille ystävilleni jotka olette pysyneet rinnallani jo monta vuotta! olette tärkeitä! <3

 27. EevaA kirjoitti:

  Ystävyys tuo onnea ja sisältöä elämään. Ystävän kanssa jaettu ilo on suuri ja jaettu suru on helpottamaan päin.

 28. saya kirjoitti:

  Ystävänpäivä merkitsee ainakin kiitollisuutta ystävistä ja läheisistä 🙂 Kauempana asuville ystäville ja parille sukulaiselle laitoin kortit, poikaystävälle ja opiskelukavereille toivotin ystävänpäivät livenä. Mitään sen suurempaa aktiviteettia ei ystävänpäivään kuulunut, tentin jälkeen käytiin ystävän kanssa kahvilla 🙂 Mutta kyllä ystäviä kelpaisi juhlistaa kuohujuomillakin, niiden kanssa voisi herkutella (vähän myöhässä) laskiaispullilla!

 29. Tiia kirjoitti:

  Mä olen kyllä niin kiitollinen niistä ystävistä jotka on pysyny elämässä. Todella vaikeat 2 vuotta takana, suurin osa ystävistä käänsi selkänsä vaikeimpana aikana. Mutta ne pari tyyppiä jotka jaksoi kannustaa ja pysyivät elämässä ovat kultaakin kalliimpia! Ja mies..parhain ystävä kaikista ❤ miehen kanssa ystävänpäivää vietettiinkin kahdelleen kotona niinkin vaatimattomasti kuin leipomolta pieni kakku ja kotona kakkukahvit kynttilänvalossa. Ystäviä muistin kauniilla ystävänpäivärunoilla tekstarilla. Koen että sitä parasta ystävien muistamista on ne arjen pienet teot ja avut ja yllätykset kun ystävä sitä vähiten osaa odottaa. ?

 30. Hanna-Mari kirjoitti:

  Ystävänpäivänä muistaa aina erityisesti sen kuinka tärkeitä ystävät oikeasti ovat ja missä kaikissa tilanteissa ne ovatkaan auttaneet ja olleet tukena. Ilman ystäviä ei elämästä tulisi mitään ❤️

 31. Johanna kirjoitti:

  Ystävyys on side kahden ihmisen välillä, se ei katkea välimatkaan tai kiireeseen eikä ajan kulumiseen vaan säilyy vahvana! Mulla on yksi todella hyvä ystävä, jonka kanssa olemme tunteneet yli 15v. ajan. Ystävyys on säilynyt vuosien ajan, vahvistunut vain. Toki puoliso on ns.paras ystävää, mutta ennen kaikkea kumppani.
  Hyvää ystävänpäivää, joka voisi olla joka päivä!

 32. Minna G kirjoitti:

  Ystävänpäivä merkitsee minulle paljon. Silloin me pidämme oikein kunnon romanttisen päivän kihlattuni kanssa. Teemme yhdessä hyvää ruokaa, katselemme elokuvia, käymme ulkoilemassa ja annamme toisillemme lahjan. Tämä on myös yksi niistä päivistä, kun molemmat sulkee puhelimet ja koneet pysyy kiinni, Olemme vain me kaksi <3
  Laatikollinen kuohuvaa kelpaisi, sillä kihlattuni valmistuu lakimieheksi niin voisimme tarjota kuohuvaa valmistujaisissa 🙂

 33. pipsa kirjoitti:

  Ystävyys on välittämistä, ymmärtäväisyyttä ja luottamusta <3

 34. Suvituulia kirjoitti:

  Ystäväni tuovat elämääni niin paljon rakkautta, välittämistä ja naurua että kiitokset heille pitäisi kyllä muistaa sanoa päivittäin 🙂 Mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin juhlistaa ystävyyttä kuohuvalla!

 35. Mallukka kirjoitti:

  Kiireetöntä ja aitoa läsnäoloa leivoskahvien merkeissä!

 36. J kirjoitti:

  Ystävänpäivänä muistan läheisimpiä ystäviäni viestillä tai kortilla. Puolisolta sain nyt ensimmäisen kerran kukkakimpun ystävänpäivänä, muuten emme päivää erityisemmin juhli. Pyrin muistamaan läheisimpiä ihmisiä ympäri vuoden sanoin ja teoin.

 37. Mjai kirjoitti:

  Tällee sinkkuna ystävänpäivä on ehkä jopa vähän yksinäinen sillä moni viettää aikaa lähinnä kumppaninsa kanssa mutta onneks ystävänpäivä voi olla muulloinkin.

 38. Titta kirjoitti:

  Mun ystävät saa mut nauramaan, itkemään, seikkailemaan, asettumaan, keskustelemaan, hulluttelemaan! ❤️

 39. Minttumaaria kirjoitti:

  Minulle ystävänpäivä on ennemminkin rakkaani muistamista, joten skoolaisin kultani kanssa <3

 40. Xeveliina kirjoitti:

  Vastailen vähän jälkijunassa, mutta ystävänpäivähän on vain yksi päivä vuodessa ja ystäviä pitäisi muistaa huomioida muutenkin kuin 14.2. Eli voisin kohottaa maljan ystävieni kanssa vaikka toukokuun 7. päivä tai marraskuun 22. päivä! 🙂

 41. Salli kirjoitti:

  Ystävänpäivänä lähetin kortit ystävilleni. Ja paras ystäväni kävi leivoskahvilla. Ystävyys on luottamusta toiseen.

 42. Leila kirjoitti:

  Skoolaisin kevään synttäreillä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.