Hae
Outi Karita

Mommystyle ja otsatukan comeback

Mikä ihmeen mommystyle?

Miten mommystyle näkyy mussa vai näkyykö? Edelleen äidiksi tultuani tykkään pitää ulkonäöstäni niin sanotusti huolta samoin kuin ennenkin, meikata ja käydä kampaajalla. Toisilla vaatteiden osto itselle vähenee kun on pieni jolle ostella, mutta mähän ostan meille kummallekin,heh. Tää nyt kuulosti, että oon joku himoshoppaaja, mut suurimmaksi osaksi ostan ihan tarpeeseen ja välillä on vaan kiva hemmotella itseään jollain uudella kauniilla vaatteella. Tykkäsin meikata ja laittaa tukkaani ennen Lukan syntymää ja tykkään edelleen, mut mä oonkin aika nopea meikkaaja ollut aina, en ikinä oo jaksanut siihen kauheesti käyttää aikaa ja ainakin vielä löytyy se aika siihen pikameikkiin ja tukanlaittoon. Täyskotipäivät on sitten eri juttu, silloin on se ”kotiäitilook” ihan mieluusti 😉

Mä oon aina ollut tyyliltäni aikamoinen kameleontti, tykkään monenmoisesta, mut silti tietyt jutut on enempi mua. Mun tyyliä on vaikea kuvailla, mut kyllä siinä joku punainen lankakin on, vaikka se saattaa olla rokahtavasta hipihtävään ja sporttisesta korkkareihin… Mun mommystyle ei oikeastaan poikkea mun aiemmasta tyylistä. Näin vauva-aikaa elellessä vaatteet miettii paljolti imetyksen kannalta. Ei kaikkien vaatteiden tarvitse olla suoranaisia imetysvaatteita, mutta kuitenkin sellaisia joissa imetys luonnistuu helposti. Jokunen ihan imetysvaatekin on tullut ostettua, mutta kyllä niissäkin se oma maku ratkaisee.

Sitten osalla tulee äidiksi tultua tukkatyylin uusiminen, jotkut leikkauttavat lyhyemmän tukan. No mähän leikkautin edestä lyhyemmän ja otsatukka tuli takaisin. Mullahan on siis joskus ollut otsis ja nyt sitä tosissaan puolisen vuotta mietein, että josko olisi otsatukan comebackin aika. Oon niin tyytyväinen, että leikkautin otsiksen. Muuten kun haluan pitää tällä hetkellä pitkänä ja punasävyisenä tukan niin muutosta on hankala saada jos sellaista kaipaa ja mä vähän kaipasin. Parturireissulla aina myös laitetaan kulmat kuntoon! Uus tukka piristi, kuten myös uus Espritin imetyspaita, joka on niin mun tyylinen.

mommystyle
mommystyle
mommystyle

Onko sulla selväoma tyyli?
Entä onko tyyli muuttunut äidiksi tultua?

IG: @outikarita

0 kommenttia

 1. Kepa kirjoitti:

  Ihanat hiukset, sulle sopii otsatukka ja edellinen malli yhtä hyvin. Onnekas! Sulla on myös aivan upea hymy!
  Mitä aktiivisuusranneketta käytät? Suositteletko?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi kiitos ?
   Mulla on Polar A370 ja oon tykännyt nyt reilu viikon käyttäneenä ?

 2. Sanna kirjoitti:

  Oon ennenkin kehunut sun hiuksia☺ punainen sopii tosi hyvin ja otsis on piste iiin päälle?

 3. Aurora kirjoitti:

  Kivannäköinen paita, onko se ihan imetyspaidaksi suunniteltu vai siihen sattumalta sopiva?
  Mulla on kans hyvin moninainen tyyli, sporttinen, kivat leggarit ja tunika, farkut ja neuletakit ? monenmoista. Nyttemmin jo vähän vähemmän mietin imetysmahdollisuutta, mutta on kiva että löytyy vaatteita mistä on helppo edelleen imettää ? mulla on lapsen syntymän myötä hiukset kasvanut hurjasti ja nyt oonkin miettinyt että vois ehkä taas rohkaistua tekemään näille hiuksille jotain ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Juu, tää oli ihan imetyspaita, Zalandolta löysin 🙂
   Sitä on kiva hakea hiuksiinkin välillä jotain uudistusta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.