Hae
Outi Karita

Blogimietteitä ja arvonnan voittajat julki

Blogimietteitä

Mä tykkään pitää tän blogin elämänmakuisena ja mun näköisenä. Tykkään kirjoitella positiivisella otteella monipuolisesti vähän kaikesta. Vaikka positiivisuus on mun blogin ja juttujen kantava voima täällä somessa, niin tuon myös niitä elämän mutkia välillä mukaan. Haluan kirjoittaa niistäkin, sillä ne ovat monesti hyvin isoja ja tärkeitäkin asioita ja voivat antaa paljon vertaistukea. Olenkin saanut tällaisista teksteistä paljon kiitosta, kuten myös kiitosta positiivisuuden ja ns. tavallisuuden jakamisesta. Jutut on paljon arkista höpinää, joskus mun mietteitä ja ajatuksia jostain asiasta, vinkkejä ja ideoita hyvinvointiin.

Kuvat saa olla hetken räpsyjä tai harkitumpia otoksia, kummatkin on mun makuun. Tykkään hirmuisesti valokuvata ja oon itekin viihtynyt lapsesta asti kameran edessä ja takana. Tykkään myös kauniista maisemakuvista tai vaikkapa kuvasta, jossa on teekuppi kauniisti aseteltuna ja kaikki kuvassa ns. täydellisesti. Tykkään kauniista asioista ja olen hyvin visuaalinen, mutta kaiken ei tarvi silti olla aina siloiteltua, arkikin saa näkyä. Tämänkin postauksen teekuppikuva on hetken räpsy, mutta tää kuva vangitsi niin ihanan hetken, että se itsessään tekee kuvasta kauniin vaikka taustat ym. ei olekaan harkittuja ja siloiteltuja. Todellinen arkikin on kaunista jaihanaa, ei niitä kuvia tarvi aina niin siloitella vaikka joskus sekin on kivaa ja kaunista.

Kiitos!

Kiitos hirmuisesti kaikista arvontapostaukseen tulleista kommenteista! Tosi hienoa että teitä on siellä sekä pidemmän aikaa mukana olleita että uusia lukijoita. Sain teidän kommenteista myös paljon uutta virtaa taas tähän bloggaamiseen. Vaikka tää vie aikaa, niin tää on juttu mistä mä tykkään! Vielä hienompaa tästä tekee se, että te lukijat koette saavanne mun jutuista itellenne jotain inspistä, ideoita, ajatuksia, luettavaa… Jatketaan samalla linjalla ja hei, liikunta- ja ruokajuttujen paluu enemmissämäärin blogiin on alkanut! Vastaan viikonlopun aikana kaikkien teidän kommentteihin tuossa arvontapostauksessa! Haluun  muutenkin aina vastailla kommentteihin, nyt vauva-arjen pyörteissä se välillä vie vaan aikaa, pahoittelut siitä! Kuitenkin on ihana saada kommentteja ja ajatuksia myös teiltä, synnyttää keskustelua.

Ole hyvä!

Teiltä tuli niin kivoja kommentteja, että ajattelin julkaista vielä voittajien kommentit tässä. Olen myös laittanut teille voittajille meiliä tulemaan, joten tsekatkaapa sähköpostinne! Teille lähtee makoisat ja tuoksuvat paketit!

Tarja: ”Olen ollut matkassasi jo useamman vuoden, kuulun niihin hiljaisiin lukijoihin. Löysin Outin Fitnesselämää -blogin kun kiinnostuin fitness-jutuista, ja googlettelin aiheeseen liittyviä blogeja. Kiinnostuin, ja jäin seuraamaan. Siinä vaiheessa kun ajan kanssa ”tutustuu” bloggaajaan, lukee mielellään mitä vaan juttuja, ihan tavallisesta elämästä, ja monipuolisuus on aina hyväksi. En osaa siis sanoa mitään kummempia toiveita, jatka vaan samaan malliin ? ”
Iina: ”Instassa jossain törmäsin nyt ihan muutama viikko sitten! ?. Vaikutat ihanan positiiviselta..”
Elina Kovalainen: ”Heips ? mää taisin eksyä mukaan vasta vähän aika sitten mutta taisin sut löytää ihan vaan kun selailin eri blogeja jotka mua voisi kiinnostaa. Positiivinen elämän asenteesi tempaisi mukaan ja ylipäätään hyvinvointi kiinnostaa ja erityisesti näin äitinä mielellään ottaa hyviä vinkkejä vastaan.
Kiitos ihanan positiivisesta ja pirteästi blogista tätä on ilo lukea? ”

Tällaisia blogimietteitä helmikuun alkuun!
Ja tästä kuusta onkin tulossa hyvin monipuolinen bloggauskuukausiniin vauvakuplastakuin sen ulkopuoleltakin 😉
Pysythän mukana!

Seuraa myös Instagramissa:
@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.