Hae
Outi Karita

Kiitos lukijat ja seuraajat! (Arvonta)

Mä olen kirjoitellut blogia monia vuosia. Tän blogin arkistosta löytyy ekat kirjoitukset 2013 vuoden helmikuulta, jolloin kirjoittelin blogia blogspotin puolella ja blogin nimi oli Outin Fitnesselämä. Olin jo aiemmin alkanut kirjoittamaan Outin elämää blogia, mutta sitten tein Fitnesspainoitteisen blogin. Kun siirryin 2014 vuonna kirjoittelemaan tänne FitFashionille niin päätin yhdistää nämä blogit ja jonkin aikaa blogi kulki edelleen nimellä Outin Fitnesselämä. Jossain kohtaa oli aika kuitenkin vaihtaa nimi, koska koin blogini olevan niin paljon muutakin ja nykyään aika vähän enää tuota fitneessfitnestä. Outi Karita on musta hyvä nimi, se sisältää kaiken, se sisältää mut!

Blogin aiheet elää mun elämän mukana. Kantavana ajatuksena on kuitenkin positiivisuus ja hyvinvointi olleet kokoajan. En tiedä onko siellä lukijoissa ihan alusta asti mukana olleita, mutta sen tiedän, että teitä tulee jatkuvasti uusia lukijoita. Kun mä aloitin blogini, niin se lähti pienenä harrastuksena, haluna kirjoitella ajatuksia ja jakaa positiivisuutta. Fitnesselämä blogi lähti treenipäiväkirjan pidosta alkujaan pakkotoistolla ja treeni-ja fitnessjuttuja oli kiva kirjoitella bloginkin puolella. Nyt blogi sisältää paljon vauva-arkea luonnollisesti, mutta myös monenmoisiamuita juttuja ja ajatuksia, edelleen myös kaikkea hyvinvointiin liittyvää. Tykkään edelleen kirjoitella harrastuksena, mutta en olisi ikinä arvannut kun bloggaamisen aloitin, että siitä tulee näin iso juttu. Olen saanut paljon uusia ihmisiä elämääni bloggaamsien kautta, joidenkin kanssa ihan ystävyydeksi muodostuneita suhteita.

Blogi on myös hirmuisesti kasvanut! Vuorovaikutus on hienoa täällä somemaailmassakin, vaikka kannattaa muistaa, ettei some ole kenenkään ihmisen koko elämä eikä kerro kaikkea. On kiva kirjoitella juttuja, mistä ehkä muut voivat saada jotain irti, samalla kun saan itse purkaa ajatuksiani. Joskus taas on kiva jakaa erilaisia hyvinvointivinkkejä, liikunnasta, treenistä, levosta, ihmissuhteista… Musta on aina kiva kun kilahtaa ilmoitus tulleesta kommentista. Itsekin tykkään jättää kommentteja postauksiin joista olen tykännyt tai ainakin painaa sitä tykkäyssydäntä, kiva kertoa toiselle, että hei, tää oli hyvä juttu, tuntuuhan se kivalta. Viimeaikoina varsinkin instassa olen alkanut saamaan paljon viestejä ja musta on kiva olla teidän kanssa vuorovaikutuksessa. Jos aina ehtisin, niin vastaisin viesteihin heti. Harmittaa jättää viesteihin vastaaminen roikkumaan, mutta tällä hetkellä vauva-arki vie välillä niin mennessään, että vastaamiset venyy. Musta on silti ihana saada teiltä viestejä ja ne tuovat hymyn huulille!

Olet sitten hiljainen bloginlukija tai keskusteuun osallistuja, niin haluan kiittää sinua. Kiitos kun viihdyt matkassani!

Mä laitan tähän yhteyteen nyt pienen arvonnan!
Kerroppa vaikka kommenttikentässä miten sä oot eksynyt mukaan mun matkaani, mitä juttuja on kiva lukea, olisiko toivepostauksia tai kysymyksiä?
Mitä mieleesi sitten tuleekaan.
Arvontaan ehdit osallistumaan tämän koko loppu tammikuun.
Helmikuun ekana päivänä sitten suoritan arvonnan ja palkinto jääköön vielä pieneksi yllätykseksi, sanotaan että jotain tuoksuvaa, jotain maukasta, jotain lämmintä….
Ja hei, 3 pakettia lähtee matkaan!

Pst.

Oon myös saanut viimeaikoina kivoja yhteistyöjuttuja ja haluaisinkin, että tekin saisitte niistä vielä enemmän hyötyä kuin postaukset ja vinkit. Niinpä luvassa on kuukausittaisia arvontoja nyt ainakin tän talven ja keväänajan! Tää ajatus lähti myös siitä kiitollisuuden vuosi ajatuksesta. Tän kertainen arvonta on ihan multa ilman yhteistöitä puhatasta kiitoksesta teille. Yhteistyöjutuista haluan sen verran sanoa, että teen sellaisia yhteistyöjuttuja, jotka oikeasti sopivat mulle ja tuntuvat hyviltä, oon jo monista kieltäytynytkin, koska tätä ei tehdä ”rahan takii vaan rakkaudest lajiin” 😉

Muista myös mun IG stoorit: @outikarita

0 kommenttia

 1. marinaadi_ kirjoitti:

  Moikka. Taisin löytää blogisi ja ig-tilisi jotain reittiä instagramista. Juttujasi on kiva lukea käsitteli ne aihetta kun aihetta, koska ne ovat aina niin positiivisia. Itse vielä opettelen positiivisuutta nii olet hyvä malli siinä asiassa ? Toinen asia mikä on lähellä sydäntä on Pori. Itse asun Kouvolassa (kaukana Porista), mutta mieheni on kotoisin Ulvilasta, joten Porissa ja Ulvilassa tulee käytyä muutaman kerranvuodessa. ? -Mari-

 2. Elina Kovalainen kirjoitti:

  Heips ? mää taisin eksyä mukaan vasta vähän aika sitten mutta taisin sut löytää ihan vaan kun selailin eri blogeja jotka mua voisi kiinnostaa. Positiivinen elämän asenteesi tempaisi mukaan ja ylipäätään hyvinvointi kiinnostaa ja erityisesti näin äitinä mielellään ottaa hyviä vinkkejä vastaan.
  Kiitos ihanan positiivisesta ja pirteästi blogista tätä on ilo lukea?
  Elina

 3. Aurora kirjoitti:

  Muistan joskus lukeneeni hetken sun fitnessblogia myös pakkotoistolla, mutta vakituisemmaksi lukijaksi taisin ryhtyä sun stoorin kautta kun Marissa ehkä suositteli sun juttuja ? tykkään sun positiivisesti asenteesta ja nyt vauvan myötä samanlaisista ajatuksista myös vauvaelämään❤️ Tykkään just siitä et kirjoitat monista aiheista ja mun mielestä on hyvä että perustelet mielipiteesi hyvin tai kerrot jos sulla on jotain lähteitä sun kirjoituksiin? jatka samaan malliin ☺️

 4. janicajasmin kirjoitti:

  Hei!
  Aloin seuraan elämääsi ihan sattumalta instan kautta ku törmäsin kuvaasi sitten olenkin joka päivä kattonut tarinoitasi ja lukenut blogiasi vaikka oonkin vasta parikymppinen nainen mut ne on nii kivoja ja hyväntuulisia. Oon todella jäänyt niihin koukkuun! 😀 Minusta olet niin symppis ja positiivinen tapaus että omaki päivä paranee tarinoitasi kattoessa ja kuunnellessa jatka samaan malliin ! 🙂

 5. Skyr kirjoitti:

  Blogiasi on tullut seurattua jo useampia vuosia, varmaan Fitfashionin alusta asti. Mukavaa luettavaa ja elämänvaiheet menee aika lähellä, meille kun syntyi pikku prinssi viime heinäkuussa.

 6. ninna kirjoitti:

  fitnesskisakokemuksistasi aikoinaan eksyin tänne ja ruokapäiväkirjat. nyt lukenut blogiasi vähemmän vauvajuttujen takia jotka eivät ole itselleni ajankohtaisia ja kiinnostavia.

 7. Paula Mäenpää kirjoitti:

  Heippa! Löysin blogisi sattumalta kun selailin instaa. Itselläni on lokakuun lopulla syntynyt tyttö ja taisimme tavata Lintulassa odotusaikana jos muistan oikein ? on kiva seurata teidän touhuja koska oma elämä tällä hetkellä samanlaista ja pystyn samaistumaan moneen asiaan. Hyvää kevään odotusta ja ehkäpä tapaamme jossain vaiheessa Lintulassa ?

 8. Tuuli kirjoitti:

  Heippa!
  tykkään lukea ihan vain ajatuksia ja mietteitä, sekä esimerkiksi ruokapäiväkirjat ovat mielenkiintoisia! 🙂
  Mukavaa viikonloppua 🙂

 9. Jensu kirjoitti:

  Seurailin aiemmin blogiasi epäsäännöllisesti, mutta raskausaikanasi aloin seuraamaan säännöllisesti. Oli ihana lukea raskauteen liittyviä postauksia, koska olen itsekin (vielä muutaman viikon) raskaana. Synnytykseen liittyvät tekstit oli todella kiinnostavia ja olen lukenut niitä useaan otteeseen. Toiveenani olisi hyvin samanlainen synnytys kun mikä teillä oli. 🙂 Kaikki vauvapostaukset kiinnostavat tällä hetkellä, koska ne asiat ovat itsellä pian edessä.

 10. Eveliina kirjoitti:

  Hei! Eksyin matkaasi vasta joitain kuukausia sitten, oisko ollut peräti viime kesää. Olit silloin raskaana ja päivitit fitfashionin instaa. Jotakin kautta selvisi, että olet Marissan ystävä ja kun Marissa on niin positiivinen ihminen ajattelin sinunkin olevan. Päätin sitten kurkata blogiisi ja sillä tiellä ollaan. Tykkään lukea postauksiasi, sillä niistä huokuu aito elämä ja positiivisuus:)
  -Eve

 11. Malla kirjoitti:

  Kaveri laittoi joskus viime vuoden puolella linkin instaasi, että käyppä katsomassa yhden höpsähtäneeen äidin ig-stooreja. Menin ja ihmettelin kuinka kukaan jaksaa, viitsii ja ehtii kuvailla tuollaisia määriä ”hölynpöly”-videoita (älä ota pahalla! 🙂 en keksinyt parempaa sanaa), kuin sinä kuvailet. Edelleen ihmettelen usein samaa (hih!), mutta jäin kuitenkin täysin koukkuun juttuihisi ja arkesi seuraamiseen 🙂 blogia luen harvemmin mutta instaa seuraan päivittäin!

 12. Anne-Mari kirjoitti:

  Fitfashionin kautta löysin blogisi. Täällä esikoisen LA ensiviikolla, niin ollut kiva lukea sinun kokemuksia synnytyksestä ja vauva arjesta. Olen lukenut blogiasi kuitenkin yli vuoden, jo ennen plussia. Treeni ja ravintojutut myös kiinnostaneet.

 13. A kirjoitti:

  Oloin lukea blogiasi, kun kerroit raskaudestasi. Olen samassa elämäntilanteessa, joten kaikki vauva-aiheet kiinnostaa! ?

 14. Veera kirjoitti:

  Sun blogiin olen alunperin eksynyt seuraamalla marissaa instagramissa, sun ruokaa koskevat päivitykset instassa ja blogissa on mun suosikkeja! ? Ja satutpa vielä asumaankin aika lähellä, mikä on virkistävää vaihtelua pääkaupunkiseudun bloggaajiin!

 15. Taru kirjoitti:

  Päädyin blogiisi reilu pari kolme kuukautta sitten, kun etsiskelin raskauteen liittyviä blogeja ja olikohan vielä raskausdiabetes testi, josta kerroit. On ollut mukava lukea sun postauksia raskauteen ja nyt vauva arkeen liittyviä juttuja kun itsellä on enää pari viikkoa laskettuun aikaan. Olen itse ollut kovin urheilullinen ennen raskautta ja sit alussa oli huono-olo ei tullut liikuttua. Liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvät asiat kiinnostaa.

 16. saya kirjoitti:

  Oon selaillut fitfashionissa eri blogeja, täälläkin tulee käytyä säännöllisen epäsäännöllisesti 🙂

 17. Jenni kirjoitti:

  Oon löytänyt sun blogin pariin ihan tämän Fitfashionin kautta. Sun teksteistä välittyy positiivisuus, harvoin valitat mistään ja sellaisia tekstejä on kiva lukea. Tällä hetkellä kiinnostaa lähinnä kaikki vauva-aiheiset postaukset johtuen omasta raskaudestani 🙂 Toki kaikki kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvä myös kiinnostaa.

 18. Ansku kirjoitti:

  Fitfashionin kautta olen blogisi löytänyt. Tykkään kun aiheet vaihtelee, pysyy mielenkiinto yllä 🙂

 19. Roosa kirjoitti:

  Luen tiettyjä blogeja fitfashionilla ja tätä kautta olen sinunkin blogisi löytänyt. Vaikka aiheet eivät ole itselleni kovin ajankohtaisia (olen yliopisto-opiskelija), niin silti mielelläni luen blogiasi, sillä sinusta sekä teksteistäsi välittyy aitous ja positiivisuus 🙂

 20. Noora kirjoitti:

  Heippa! Jännä juttu kun satuin törmäämään sun johonkin kuvaan synnäriltä ja itse olin silloin samoissa tunnelmissa samassa paikassakin vielä! Tottakai heti kiinnosti kun niin lähellä ja sama tilanne 🙂 siitä asti olen lukenut blogiasi ja seurannut instassa! Imettäessä tulee kuunneltua sun storya joskus samalla ja samaistua juttuihin, itselläni myös siis poika joka syntyi 25.10 Porissa 🙂 eli kiinnostaa vauva-arki jutut ja saa positiivisuudestasi energiaa omaankin vauva-arkeen johon kuuluu vielä lisäksi 3v tyttökin 🙂 eli täällä suht tuore seuraaja, ihanaa lopputalvea!

 21. Hanna kirjoitti:

  Hei! Löysin Ig-tilisi ja blogin sattumalta instagramista. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaaliminen lapsiperhe arjen keskellä sai kiinnostumaan ja seuraamaan juttujasi??? Monta hyvää vinkkiä olen saanut omaan arkeen. Olen jopa jäänyt smoothiekoukkuun innostamanasi??

 22. Jasmina kirjoitti:

  Olen lukenut varmaan jo 5-vuotta 😮 Ja eniten kiinnostaa ruokapäiväkirjat yms 🙂 mutta ihan kaikenlaisia juttuja luen mielelläni 🙂 kuten tuo vauvajumppa!

 23. Sari kirjoitti:

  Löysin blogiisi fitfashionin blogeja selaillen jojonkin aikaa sittem. Aloin lukea kirjoituksiasi, kun vaikutit heti niin positiiviselta ja maanläheiseltä tyypiltä. Ruoka-aiheiset postaukset ovat olleet mukavia ja toivottavasti niitä saadaan lukea jatkossakin! 🙂

 24. Ida kirjoitti:

  Eksynyt Fitfashionin etusivulta 😀 ja kiva lukea treeni ja ruokajutuista 🙂 sekä hyvinvoinnista yleensä

 25. Ani kirjoitti:

  Etsin joskus satakuntalaisia blogeja. Positiivisuus ja eräänlainen tavallisuus iski minuun. Ei koko ajan esitellä kotia, jossa on samanlaiset matot ja huonekalut kuin kaikissa muissakin blogeissa. Sinulla on jotain ihan omaa, sinua itseäsi.

 26. JV kirjoitti:

  Mä eksyin tänne sun body fitness-juttujen perusteella, fitness-aiheiset postaukset kiinnostaa! Toki kaikenlaiset arkiset kuulumiset ja mielipidepostaukset on kivoja. Sulla on aito, elämänmakuinen blogi jota on helppo ja kiva lukea 🙂

 27. Leila kirjoitti:

  Blogisi on kiva, koska se on aito. Normaaleja ajatuksia elämästä ja normaalia arkea.
  Fitfashionissa olen seurannut alusta asti!

 28. Satuj kirjoitti:

  Fitfashion.fi selatessani törmäsin hyvän mielen blogiisi ja sillä tiellä ollaan ?

 29. Emilia kirjoitti:

  Luen ff blogeja, sun juttuihin eksyin sun lapsen tultua, tai jo raskausjuttuihin:)

 30. HeidiÄ kirjoitti:

  Mä oon ollut nyt reilun vuoden vakkarilukijana, jäin koukkuun kun tömän portaalin kautta siirryin lukemaan tekstejäsi? ja ig storyjä tulee kans katteltua lähes päivittäin☺️

 31. Piude kirjoitti:

  Fitfashionin etusivulta tuli aina silloin tällöin klikattua myös sun juttuja (joiden positiivisuus ilahdutti), mutta vauvauutisen jälkeen olen lukenut sun kaikki julkaisut säännöllisesti 🙂 Itsellä LA parin kuukauden päästä.

 32. Tinde kirjoitti:

  Oloin lukea blogiasi, kun kerroit raskaudestasi. Olen samassa elämäntilanteessa, joten kaikki vauva-aiheet kiinnostaa!
  Myös ruokajutut on kiinnostavia. Olet hyvällä tavalla tavallinen; ilonen ja helposti samaistuttava! ?

 33. Heini kirjoitti:

  Eksyin blogiisi instan kautta joskus niihin aikoihin, kun kerroit raskaudestasi. Oma poika oli tuolloin muutaman kuukauden ikäinen, joten oli mukava seurata odotusaikaasi, joka oli itselläkin vielä tuoreena mielessä ja nyt vauva-arkeasi. 🙂 Muitakin vauvajuttuja käsitteleviä blogeja on tullut seurattua, mutta aktiivisimmin tykkään seurata sinun blogiasi! Jatka samaan malliin! 🙂

 34. Tiina paananen kirjoitti:

  Hei, taisin vaa selata instaa ja sun ihana kuva tuli vastaan, sitten huomeasin että olet samalta suunnalta kotoisin kuin minä. Aina aamukahvisin katson ja ootan sun stooria. Teillä on ihana Lukapoika ❤ ja olette ihana perhe. Itsellä ei vielä lasta ole mutta ihana katsoa miten ihanaa arkea teillä on ja odotan omaani vauva-arkeani kun se päivä koittaa. Ihanaa kevään ja kesän odottelua teille koko perheelle❤

 35. Suvi kirjoitti:

  En enää muista oliko se kevättä, kesää vai syksyä, mutta näin sun kuvia instassa #marraskuiset2017 ja koska meillä oli päivän erolla lasketut ajat, niin jotenkin sitten jäin seurailemaan sun ig tiliä ja jossain vaiheessa aloin lukemaan myös blogia. Ja koska Pori. ??

 36. Minttu kirjoitti:

  Ystäväni! Mä näen sut paljon useammin kuin sä mut, kun seurailen sua täällä somessa. Oot superrohkea ja aito, kun avaat elämäsi kuvioita ja ajatuksiasi kuvin, videoin ja kirjoituksin meille muille. Kiitos ❤️

 37. jasminen kirjoitti:

  päivistäsi on kiva lukea ja josku ruoka juttuja myös. monikpuolinen sisältö

 38. Miia kirjoitti:

  Hei Outi! Löysin blogisi noin vuosi sitten. Aloin seuraamaan sua myös ig:ssa ja ihastuin aitoon ja positiiviseen olemukseen. On ollut kiva seurata sua, blogitekstit ovat monipuolisia ja kiinnostavia. Se miten huomioit muut, miehesi ja vauvasi sekä myös meiät seuraajat, on ihastuttavaa! ?
  Tykkäsin todella kovasti sun kotitreenipostauksesta, jossa reenasit Lukan kanssa. Niitä olisi kiva lukea lisää! ?

 39. henriikkav kirjoitti:

  Mä oon seurannut sun blogia ihan fitfashionin alkuajoista lähtien, silloin kun sä treenasit fitnesskisoihin 😀 Eli tosi kauan! On ollut ilo seurata sun elämän kehitystä kilpaurheilijasta äidiksi. Olisi kiva päästä lukemaan miten sä yhdistät aktiivisenarjen lapsen kanssa! Tiedän, että se ei ole helppo yhtälö!

 40. Ulla kirjoitti:

  Fitfashionin kautta olen blogisi löytänyt ja kaikki treenaamiseen ja hyvinvointiin liittyvät kirjoituksesi on tullut luettua.. itse olen elänyt jo vauva/pikkulapsivaiheen ajat sitten joten ne kirjoitukset eivät enää kiinnosta minua henkilökohtaisesti =)

 41. maikki kirjoitti:

  Mä rupesin seuraamaan sun blogia aktiivisesti, kun oltiin molemmat Tuukan ja Monnan muutosvalmennuksessa mukana yhtäaikaa 🙂 Sitä ennen olin vieraillut blogissasi vain satunnaisesti Fitfashionin kautta.
  Tykkään sun blogista koska se on tavallisen mukavaa sillisalaattia, eikä sellainen ns. pinnallinen blogi, joka on vaan täynnä kaupallisia juttuja tai väkisillä väännettyjä aiheita..
  Eli just sellaisia arkisia postauksia tykkään lukea 🙂

 42. Teija kirjoitti:

  Hei!
  Taisin löytää blogisi jossain vaiheessa loppusyksystä, kun kenties päivittelit fitfashionin instatiliä viikon?! Sen jälkeen olen ollukki aktiivinen seuraaja ja joka ikinen päivä kataon joka ikisen instastoorisi. Vaikka itsellä vauva-aika jo takana (kuopus 10v) niin jotenkin pidän sun aidosta tyylistäsi ja katselen ja lueskelen silti juttujasi…vaikkei ne siis ajankohtaisia itselleni enää olekaan. Eli pitkäaikainen hiljainen täällä terve <3 😀

 43. Elisamm kirjoitti:

  Marissan ig-tilin kautta löysin ensin sun istan ja sitä kautta tänne blogiin, oon suht tuore lukija kun sun raskausaikana vasta blogin löysin. Mutta onneksi löysin, blogia tulee seurattua suht aktiivisesti mutta instan puolella vielä huomattavasti aktiivisemmin, kiitos etenkin jokapäiväisistä arjen makuisista story-videoista! ?

 44. Jade kirjoitti:

  Tykkään lukea tämmöisiä elämänmakuisia postauksiasi!!

 45. Laura kirjoitti:

  Ihan täältä Fitfashionin kautta on löytynyt ja tartuin heti mukaan! 🙂

 46. Minttu kirjoitti:

  Heippa! Joskus kesällä mun äiti vinkkas sun blogista, kun meillä oli samassa kuussa laskettu aika. Kävin kurkkaamassa ja siitä asti oon aina innolla odottanu postauksia ensin raskausajasta ja sitten vauva-arjesta! 🙂 Oli/on ihanaa lukea sun kokemuksista äidiksi tuloon.

 47. Salli kirjoitti:

  Fitfashionin sivuilta olen blogiisi tutustunut. Vaikuttaa luonnolliselta . Kiva lukea.

 48. AK kirjoitti:

  Googlailin kesällä raskausaikaisia blogeja, ja blogisi tuli vastaan. Täältä on ollut mukava lukea mm. aktiivisesta synnytyksestä ja vauva-arjen alkutaipaleesta. Myös insta storystä on päässy haistelemaan vauva-arkea, joka itelläkin aivan pian edessä (rv 39+5).. 🙂 Jatkossa olisi kiva lukea enemmän myös treenijuttuja.

 49. Hanna kirjoitti:

  Sattumalta löysin aikanaan sivuillesi ja huomasin juttujen olevan kiinnostavia ja omaa elämää lähellä olevia. Myös positiivisuutesi saa aina iloiseksi. Kiitos siitä!

 50. Julia kirjoitti:

  Mukana alusta asti, ihan kunnolla ja silmätarkkana aloin lukemaan kun tultiin raskaaks samoihin aikoihin, jolloin oli mielenkiintosta lukea ajankohtaisia juttuja raskaudesta ja saada vertaustukea ym. Muutenkin oot valloittava ja tää blogi on todella inspiroiva ja positiivinen 🙂

 51. PM kirjoitti:

  Löysin blogisi alunperin täältä FF:ltä ja vaikka luen nykyään paljon vähemmän blogeja kuin aiemmin niin sun blogi on yks niitä harvoja mitä tulee luettua säännöllisesti. Tykkään myös sun instajutuista paljon vaikka oma itse en mitään vauva-arkea eläkään. Jatka siis samaan malliin ?

 52. Heidi kirjoitti:

  Hei!
  Tutustuin sinuun kuntosalilla ja sen myötä olen alkanut lukemaan blogejasi. Ensin luin yhden, oli kiinnostavia ja hyviä niin sen jälkeen olen lukenut kaikki kirjoituksesi. Kirjoituksesi on hyviä ja mielenkiintoisia!

 53. Iina kirjoitti:

  Instassa jossain törmäsin nyt ihan muutama viikko sitten! ?. Vaikutat ihanan positiiviselta..

 54. Anni kirjoitti:

  Moikka! Joskus viime syksynä eksyin sattumalta eka sun instaan ja sitten blogiin ja jäin koukkuun insta storeihisi :). Meillä marraskuussa syntynyt poika joten kiva lukea juttuja sun vauva-arjesta :).

 55. Jaana kirjoitti:

  Moi!
  Päädyin lukemaan blogiasi n. 4 vuotta sitten ystäväni kautta. Säännöllisesti olen lukenut juttujasi siitä saakka. Ruokaan liittyvät jutut on inspiroivia.

 56. Minttumaaria kirjoitti:

  Olen lueskellut FitFashion blogeja jo useamman vuoden, sun blogi on yksi suosikeistani. Pidän tavallista elämää kuvaavista blogeista.Yks mun lemppari on ollut sun ruokaviikko postaukset, hyviä vinkkejä omaan arkeen.Nyt on ollut ihana seurata Lukan kanssa touhuiluja ja kyllä, sun myönteisyys tuo hyvää mieltä itsellenikin.

 57. Pinja kirjoitti:

  Fitfashioniin kautta seuraillut (Y)

 58. Tarja kirjoitti:

  Olen ollut matkassasi jo useamman vuoden, kuulun niihin hiljaisiin lukijoihin. Löysin Outin Fitnesselämää -blogin kun kiinnostuin fitness-jutuista, ja googlettelin aiheeseen liittyviä blogeja. Kiinnostuin, ja jäin seuraamaan. Siinä vaiheessa kun ajan kanssa ”tutustuu” bloggaajaan, lukee mielellään mitä vaan juttuja, ihan tavallisesta elämästä, ja monipuolisuus on aina hyväksi. En osaa siis sanoa mitään kummempia toiveita, jatka vaan samaan malliin 🙂

 59. Tanja kirjoitti:

  Eksyin blogiisi kun perheesi kasvoi. Tykkään elämänmakuisista ajatuksista ja elämäntyylistäsi.

 60. Tiina kirjoitti:

  Aloin seuraamaan blogiasi viime alkusyksystä, mutta en muista enää eksyinkö tänne blogeja selatessa vai ig:n kautta, molempia seuraan nykyään ? Blogiasi aloin pääasiassa seuraamaan, koska olin itsekin raskaana ja esikoinen oli odotettu syntyväksi joulukuussa. Viola syntyi kuitenkin jo marraskuun puolivälissä eli ikäeroa Lukaan on vain pari viikkoa. Tämänkin vuoksi on ollut kiva lukea juttuja teidän vauva-arjesta ja aion kyllä jatkossakin seurata sekä instan että blogin kautta, kirjoitat mukavan positiivisesti asioista ja höpötyksiäsi on kanssa mukava kuunnella ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.