Hae
Outi Karita

Tammikuun staili – Kaipuu hyvin istuviin housuihin

Mulla on ollut jo pitkän aikaa kaipuu hyvin istuviin housuihin. Kaikki sopivat housut on legginsejä tai jotain collegekankaan tyyppistä matskua, sellaisia rentoja vaikkakin ihan siistejä housuja, mukavan pehmoisia ja joustavia päällä. Kuitenkin kaipuu on ollut muunlaisiinkin istuviin housuihin, farkkuihin yms. Vanhat housut ei vielä mene jalkaan, ei niiden kanssa paljosta ole kiinni, muuta on kuitenkin. Tulin siihen tulokseen, että en nyt enää odottele, että ne vanhat menisivät jalkaan, että nyt ostan ainakin yhden hyvin istuvat housut, vaikka kävisikin sitten jonkin ajan kuluttua isoiksi. En nyt tietty edellä mainitun takia halunnut kauheasti rahaa laittaa noihin housuihin. Halusin ostaa sellaiset mustat kiiltäväpintaiset nahkahousujentyyppiset housut, mutta joustavat. Vero Modastahan ne löytyi ja löytyi myös ihana neule ja niin syntyi tammikuun uusistaili. 

Kyllä se ihan mieltä piristää saada välillä vähän uutta vaatettakin. Viimeksi tullut ostettua uutta vaatetta imetyspaitojen ja -liivien muodossa, mut tämmöset löysähköt neuleet on myös ihan oivia myös imettäessä. Ihan paidan malli ei kunnolla näy näissä kuvissa, nimittäin tuo on takaa pidempi kuin edestä. Tosi kivan mallinen ja vaikka myyjä sanoi, et seuraavalla viikolla tuun jo ostaan toisen eri kuosissa niin enpä oo mennyt vaikkakin tästä paidasta olis voinut ostaa kaikilla ihanilla kuoseilla kappaleen. Yläkropan vaatteilla ei oo ihan samaa ongelmaa kuin alakropan vaatteilla. Jotkut vanhat vaatteet kyllä krinnaa rintojen kohdalta, mutta muuten vaatteiden istuvuus ongelma on tällä hetkellä tuolla housuissa entisten vaatteideni suhteen. Alakroppa mulla onkin se joka kerää painoa jos paino nousee, niin siellä se suurin osa raskauden aikana tulleista vielä jäljellä olevista kiloista taitaa olla.

Nyt voi taas (ehkä) hetken olla ostamatta itelleen uutta vaatetta. Tosin parit vaatekutsut on edessä… 😉

0 kommenttia

 1. Ida kirjoitti:

  Hienot housut! Mikä noiden housujen mallin nimi on? Jos kävis sovittamassa… 😉

  • Outi Karita kirjoitti:

   Mul on jänyt vastaamatta kun en oo saanut tsekattua tuota mallua, mut näitä oli vero modassa matalalla ja korkeammalla vyötäröllä. Ite otin tuolla korkeammalla. Tosi mukavat ?

 2. Petra kirjoitti:

  Se on ihana fiilis raskauden jälkeen, kun saa jotain uutta päälle pantavaa, nimittäin ainakin täällä koko raskaus mentiin aika suppealla garderoobilla, joka oli about sama kuin ekassa raskaudessa ja jo siksikin niiiin nähty! ? ihana asu! P.S. Mä hankin samat pökät samasta paikasta ekan raskauden jälkeen ja mul oli niin badass-äiti olo ???
  Petra
  http://www.arkeenkatkettyaarre.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.