Hae
Outi Karita

Isimies ja varpajaiset

Varpajaiset tuntuvat jakavan mielipiteitä, toiset ei ymmärrä yhtään ja joillakin on neutraali suhtautuminen ja sitten on taas tämmösiä kuin minä. Meikäläinen nimittäin järjesti miehelleen yllärivarpajaiset!

Varpajaiset

Vähän naisellinen kortti, mutta lisäilin siihen vähän miehekkyyttä, heh.
Kortissa toivotin parhaalle miehelle ja isälle hyvin ansaittuja ja mukavia varpajaisia.

varpajaiset
Rikun kanssa oltiin puhuttu ennen pojan syntymää varpajaisista. Ensin Riku sanoi, ettei pitäisi sellaisia ja mä olin vähän ihmeissäni ja sanoin, että kai sä nyt pidät, voi ne vähän myöhemminkin pitää. Siihen Riku tuumas, että niin no jos vähän myöhemmin pitäis. Ihanaa, must oli ihanaa, että mun mies oli ajatellut ettei halua pitää  heti vauvan synnyttyä. En mäkään siihen kohtaan niitä olis halunnut. Riku kuitenkin aikas vähän käy ulkona ja kavereidensa kanssa istumassa iltaa, joten must oli ihan kiva ajatus, että saisi pitää jossain kohtaa poikien illan. Riku jossain vaiheessa sitten mietti, että josko tammi-helmikuussa joskus pitäisi. Sen koommin ei aiheesta olla kuitenkaan puhuttu ja mähän aloitin sitten joulukuussa varpajaisia jo suunnittelemaan. Must oli ihan sikakiva järkätä yllärinä nää Rikulle ja hyvin sain Rikun kavereitakin messiin.

Eilen sitten siinä koti-iltaa vietellessä ja Netflixiä katsellessa hyvän ruuan jälkeen, Luka siinä meidän kanssa olkkarissa oveen koputettiin. Riku kysy, että ketä siellä nyt on ja lähti avaamaan ovea. Kyllä mulla oli pokassa pitelemistä, oli ollut jo paripäivää. Sielläpä oli kaks Villeä hakemassa Rikua ja oli isimies kyllä hämillään, katsoi vuoroin Villejä ja mua, että mitä ihmettä, varsinkin kun toinen Ville oli ihan Espoosta asti. Siinä sitten tokasin, että sulla on kulta tänään varpajaiset ja annoin valmiiksi pakatun repun mukaan. Ja niin Riku lähti viettämään varpajaisiaan.

Varpajaiset oli yhden Rikun kaverin luona ja paikalla oli Rikun lisäks 8 miekkosta. Mä olin hoitanut sinne syötävää ja vähän juotavaakin, myös varpajaisvieraita olin kaikkia pyytänyt viemään Rikulle yhden erikoisoluen. Subista oli tilattuna subtarjoti, oli vähänmakkaraa, patonkia ja Rikun äidiltä tilattua makaroonisalaattia. Oli sauna lämpimänä ja kutsuipa miehiä vielä Porin yöelämäkin. Kotiinkin selvittiin ilman mekastusta, sikeästi ollaan pojan kanssa nukuttu kun ei mitään havaintoa Rikun ja Espoon Villen meille tulosta.

Rikun tipaton sai katketa päiväksi ja kiitos vaimon, isimies kärsi pientä krapulaa tänään, mutta kyllähän sitä ihan parhaalle miehelle ja isälle on kiva järkätä tällainen ylläri!

”kiitos vaimolle järkkäämisestä ja siitä, että huolehtii miehensä ryyppäämisestäkin nykyään”

😀

Oon mä ehkä vähän höpsö välillä, mutta miks ei?
Yks mun tuttukin sanoi, ”kuulostaahan tuo vähän harvinaiselta että vaimo järkkkää miehelleen varpajaisia, mutta sut Outi tuntien en ihmettele”.

Mitäs mieltä siellä varpajaisista?
Onko ketään muu järkännyt miehelleen?
Onko mies itse pitänyt varpajaisia?

Meitin juttuja Instassa myös storyn puolella:
@outikarita
 

0 kommenttia

 1. Jane kirjoitti:

  Olipa kivasti tehty! 🙂 Mäkin olin mukana yllätyksessä, kun omalle miehelle pidettiin varpajaiset pari kuukautta vauvan syntymästä. Mun mies osallistuu myös perheen ja kodin elämään siinä missä mäkin ja siksi halusin ”palkita” hänet vapaaillalla kavereiden kanssa. Olin ihan fiiliksissä, kun näin miten iloinen mies oli <3

  • Outi Karita kirjoitti:

   Oi ihanaa 🙂
   Ja juurikin niin, vaikka kotihommat olisikin itsestäänselvyys niin voi niistä silti joskus kiittää ja palkita toista.
   Toiset kun sanoo että mitä sitä isä juhlii kun nainen tekee sen työn (raskaus ja synnytys), mutta kyllä mun mies omi niin iso tuki ja apu mulle niin raskaudessa kuin synnytyksessäkin ❤
   Ja se toisen ilostuttaminen on kyllä ihan parasta, siitä tulee niin hyvä mieli kummallekin 🙂

 2. Anu kirjoitti:

  Oot huippu! ☺️ Mahtava idea!??

 3. Anna kirjoitti:

  Varpajaiset isälle ja rotinat äidille ?

 4. Aurora kirjoitti:

  Ihana ylläri! Meilläkin miehelle pidettiin varpajaiset kaverit kyllä suunnitteli sisällön, mutta yhdessä mietittiin päivä ja et kuka tuli mun kaveriksi vauvan kanssa, kun mies oli kaverilla yötäkin, kun olis anyway nukkunut sohvalla.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Mulla oli tässä vähän iltaseuraa ja mies kömpi sohvalle kolmen aikaan yöllä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *