Hae
Outi Karita

Mikä on Olennainen?

Mistä löytyy Olennainen? Mikä on Olennainen?
Olennainen löytyy siitä thaihieronnan ja seksikaupan välistä. Löytyy ihan oikeasti, ainakin täällä Porissa 😉
Olennainen on naisten hyvinvointikeskus.

olennainen

Naisten hyvinvointikeskus Olennaisessa vietettiin viime torstaina avajaisia. Olin itsekin ihan täpinöissäni kun avajaisiin suuntasin, taidan olla Olennaisen ihanaisten fani, heh. Ei vaan, ihan älyttömän hienoa, että tällainen paikka avasi ovensa ja olen kyllä innoissani yrittäjienkin puolesta. Olennaisessa toimii 6 ihanaista naista kokoamalla yhteen laadukkaan äitiysalan osaamisen ja mahdollistaen asiakkaille helpomman reitin löytää itselleen parhaat palvelut äitiyden ja naiseuden matkalla.

olennainen

Ennen Olennaista olen tutustunut jo näihin naisiin mm. synnytysvalmennuksen, äitiysfysioterapian ja aktiivisen synnytyksen kautta. Yksi ihanaisista, Maija oli jo ystäväni entuudestaan ja ihana synnytysvalmennuksen pitänyt kätilö Eliisa osui myös synnytyksessä hoitavaksi kätilökseni ja auttoi meidän pienen Lukapojan maailmaan. Olin siis senkin takia varmasti täpinöissäni, että tiesin millainen naisenergia tätä Olennaista on perustanut. Olen hyvin onnellinen heidän kaikkien vuoksi ja oli iloita heidän mukanaan avajaisissa. Itse aloitin tällä viikolla ensimmäisen kurssini Olennaisessa, Äitien oman Pilateksen ja helmikuussa Bailamamat bailataan Olennaisessa.

Minulle Olennainen merkistee hyvinvointia!

Kahden kuukauden muutos…

Alla vielä Olennaisten ihanaisten esittelyt ja jo tiedossa olevia tapahtumia sekä kursseja.

Keitä te olette ja miksi Olennaiseen kannattaa tulla sinun näkökulmastasi?

”Olennaisessa ammattilaiset tarjoavat laadukasta palvelua. Sinne saa tulla hengähtämään ja rauhoittumaan- nauttimaan naiseudesta. Kattavasta valikoimasta löytyy kaikenikäislle naisille jotakin. Äitiysfysioterapeutit, kätilöt, vyöhyketerapeutti ja doulat yhdessä tekevät ihmeitä vauvaperheille.”

olennainen
 
Eliisa Karttunen
Kätilö, imetysohjaaja (who), also in english:

Olennaisessa mun valmennus kokoaa yhteen viimeisimmän tutkitun tiedo, parhaat teoriat ja toimivimmat metodit meiltä ja maailmalta hyvään synnytykseen ja nautinnolliseen alkuun vastasyntyneen kanssa. Just tämän alueen naisille ja just tämän alueen sairaalaan. Tietoisia valintoja voi tehdä vain tietämällä riittävästi.
Kätilön vastaanotolle taas pääsee kun tarvitsee ja siellä käydään läpi asiat, jotka ovat vailla vastausta tai tarvitsevat käsittelyä.
Rakentavasti ja lempeästi. Pitkällä kätilön kokemuksella.
Elisa Lahtinen
Kätilö, doula, sairaanhoitaja, imetysohjaaja (who):

Tarjoan osaamiseni kätilönä ja doulana raskauteen, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen ja arvostaen mm. yksityisin neuvolakäynnein ja valmennuksin. Voit valmistautua synnytykseesi rauhassa ja luottaa siihen, että rinnallasi on luotettava ja kuunteleva kanssakulkija.
Kätilö- ja doulapalveluiden lisäksi valikoimasta löytyy ihania hemmottelu- ja rentoutushoitoja. Tule nauttimaan intialaisesta päähieronnasta, kuumakivihieronnasta, vyöhyketerapeuttisesta raskaushieronnasta, synnytyksen jälkeisestä hieronnasta tai synnytykseen valmistavasta hemmotteluhoidosta.
Leena Jahnsson
Sairaanhoitaja, doula, vyöhyketerapeutti, äitien hyvinvointivalmentaja, imetysohjaaja (who), kantovälinetukihenkilö, also in english:
Olennaisessa haluan olla mukana tukemassa matkaa naisesta äidiksi, palauttaa entisaikojen yhteisöllisyyttä ja sisterhoodia nykyaikaan ja korostaa ”neljännen raskauskolmanneksen” tärkeyttä. Näissä olen mukana tarjoamalla erilaisia ryhmiä, workshopeja ja naistenpiirejä.
Tarjoan myös vyöhyketerapiaa vauvoille ja aikuisille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.
Maija Korkeamäki
Äitiysfysioterapeutti, joogaopettaja, doula, PhysioPilates -ohjaaja, Physiotherapy also in English:
Tarjoan äideille hyvinvointia äitiysfysioterapian muodossa odotusaikana ja synnytyksen jälkeen. Repertuaarista löytyy Pilates ja kehomieli -kurssit. Tarjoan myös toiminallista synnytysvalmennustaja doulapalveluista.
Myös vauvojen hoitoa, mm. kehon kireyksissä ja imuoteongelmissa
Karoliina Paavilainen
Äitiysfysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja, Bailamama -ohjaaja, Physiotherapy also in English:
Tarjoan äideille hyvinvointia äitiysfysioterapian muodossa odotusaikana ja synnytyksen jälkeen.
Pidän Pilates- ja Bailamama kursseja raskausaikaan ja synnytyksen jälkeiseen aikaan.
Anni Lähdemäki
Doula, imetysohjaaja (who), also in English:
Tarjoan synnytys- ja perhedoulapalveluita, synnytysvalmennusta, imetysohjausta sekä kantovälinetukea.
Äitiysfysioterapia
Raskauteen, äitiyteen, synnytyksestä palautumiseen on tarjolla paljonapuja. Haluaisimme, että äidit löytäisivät palvelumme, eivätkä jäisi yksin kipujen ja ajatusten tai mahdollisen epätietoisuuden kanssa. Tee hyvä teko itsellesi ja vauvallesi, haeapua. Olennaisen äitiysfysioterapeuteilla on vahva erityisosaaminen sekäodotusajan että synnytyksen jälkeisestä kuntoutuksesta ja haluamme aina kohdataihmisen kokonaisena.
Maija hoitaa myös vauvoja esimerkiksi kehonkireyksissä pitkittyneen synnytyksen jälkeen.
Äitiysfysioterapeutteina toimivat Maija Korkeamäki ja Karoliina Paavilainen
Doulapalvelut
Doulana tarjotut palvelut kumpuavat aina äidin ja perheen tarpeesta. Meiltä löytyy erilaisia, räätälöitävissä oleviapaketteja aina laajoista paketeistapikadoulaukseen. Doularyhmämme ansiosta pystymme takaamaan varadoulamahdollisuuden.
Doulina toimivat Elisa Lahtinen, Leena Jansson, Maija Korkeamäki ja Anni Lähdemäki

Olennaisen löydät myös facebookista!
Naisten hyvinvointikeskus Olennainen

TERVETULOA OLENNAISEEN

olennainen
olennainen olennainen
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.