Hae
Outi Karita

DOTY Tammikuun treffit

DOTY – Dates Of The Year

Sovittiin Rikun kanssa, että pidetään kerran kuussa treffit niin että vuorokuukausina suunnitellaan. Sovitaan yhdessä päivä ja yllätyksenä tulee aina toiselle, että millaiset treffit on luvassa. Mahdollisuuksien mukaan pidetään treffejä ihan kaksin, joten mitään kokopäivän treffejä nämä eivät ole. Tehdään niitä juttuja sitten perheenä. Tällä hetkellä kahdenkeskiset treffit ainakin onnistuu ja onkin hyvä hyödyntää päiväuniaikaa näihin treffeihin, kuten nyt tammikuussa tehtiin kun mulla oli treffien suunnitteluvuoro. Luka nukkui läpi meidän treffien kun mamma ja pappa vei vaunulenkille ja lenkin perään nukkui vaunuissa vielä pitkän tovin. Olin varuiksi pumpannut maitoa pulloon ja oltiin sovittu, että soittaisivat meille jos Luka herää. Soittoa ei tullut eikä pulloa tarvittu. Periaatteessa poika olisi voinut olla meidänkin mukana, mutta oli ihan kiva olla kaksinkin vaikkakin vähän outoa ja vähän jännitti, että mitä jos poika herää eikä äiti ja isä ole kuumatkaan siinä, vaikka mammakin on jo hyvin tuttu eikä Luka tällä hetkellä vierasta muita ihmisiä.

tammikuun treffit

Tammikuun treffit

Vein meidät syömään lauantailounasta Nepalilaiseen Yak & Yeti ravintolaan. Viime kesönä syötiin ekan kerran Nepalilaisessa ravintolassa ja se oli hyvää kummankin mielestä. Niin oli nytkin. Tää oli mulle toinen kerta Porissa, Rikulle eka. Lounaan jälkeen mentiin jälkkärille Cafe Soloon ja sitten jo soiteltiinkin Rikun vanhemmille, että miten pojan kanssa sujuu ja hyvinhän siellä sujui pojan nukkuessa. Nopsaan käytiin Vero Modassa shoppaamassa mulle uudet housut ja heräteostoksena myös uusi neule. Shoppailu nyt ei kuulunut treffiajatukseen, mutta hyvin sekin siihen soljui ja se nyt oli pikashoppailu.

tammikuun treffit
tammikuun treffit
tammikuun treffit
tammikuun treffit

Oli tosiaan jännä fiilis olla ilman poikaa. Luultavasti hän olisi nukkunut, mutta nyt ei tarvinnut sitäkään miettiä kun ruokaa söi, että jos poika herääkin pian. Juteltiin niitä näitä rauhassa, kunnes alkoi tulla kiire pojan luo, ei siksi, että hän olisi herännyt vaan ei se napanuora vielä kovin pitkä ole, eikä ainakaan irronnut 😀

Treffien jälkeen haettiin poitsu ja hän heräsi reilu 3 tunnin päikkäreiltään siellä missä oli nukahtanutkin, kotona

Tällaiset oli tammikuun treffit, saas nähdä mitä helmikuussa on luvassa 🙂

Lue myös paljon huomiota saaneet postaukset

Kiintymysvanhemmuus- Olenko kiinni vauvassani?

Äitien lihoaminen puhuttaa

Instagramissa: @outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.