Hae
Outi Karita

Kiitollisuuden vuosi 2018

Onnen vuodesta kiitollisuuden vuoteen.

Viime vuoden nimesin onnen vuodeksi. Päätin sen jo ennen vuoden vaihdetta, että 2017 tulisi olemaan onnen vuotemme ja kun minä jotain päätän niin… Ajatus lähti siitä, että 17.7.2017 oli meidän 7-vuotishääpäivämme, ennen naimisiin menoa oltiin oltu yhdessä myös 7 vuotta ja elämään liittyi muutenkin monta seiskaa.

kiitollisuuden vuosi
Onnenvuosihan siitä tulikin, kun jo helmikuussa pitkän yrityksen ja toivomisen jälkeen aloimme odottaa meidän pikku Tiitiä. Meidän Luka poika oli saanut alkunsa ja syntyi lokakuun lopulla. Mulla ei ollut viime vuodelle tavoitteita, vain tuo yksi toive, kuten olen kirjoittanut, toive omasta pienestä. Sen toiveen kuiskasin reilu vuosi sitten vuodenvaihteessa tähdille.

Tällä kertaa vuodenvaihteessa seisoin ikkunan edessä pieni Lukapoika sylissäni ja kuiskasin tähdille kiitoksen.

kiitollisuuden vuosi

Olen niin kiitollinen, että saan herätä aamuisin näiden kahden miekkosen vierestä ja yllä oleva kuva onkin tämän vuoden ensimmäinen kuva. Tuo pieni ihme elämässämme on suuren suuri kiitollisuuden aihe, niinkuin jokainen hetkikin hänen kanssaan ja yhdessä perheenä. On myös monta muuta asiaa mistä olla kiitollinen ja niistä tulen varmasti kirjoittelemaan. Tästä se ajatus lähtikin, tämä vuosi kulkekoon nimellä

KIITOLLISUUDEN VUOSI

kiitollisuuden vuosi
Katso myös postaukset:
Kun uuden vuoden toive toteen kävi…
Läpi vuoden 2017
Tavoitteet & Haaveet vuodelle 2018
Seuraa instagramissa: @outikarita
 

0 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Välillä on niin vaikeaa muistaa olla kiitollinen asioista. Minäkin kirjoitin jo useampi vuosi sitten aarrekarttaani sanan ”Kiitollisuus”, se vain tuli jostakin alitajunnasta. Ja niinhän se on, että sen onnellisempia olemme, mitä kiitollisempia muistamme olla pienistäkin asioista. Myös minulla on sama kiitollisuuden aihe vuodesta 2017, koska meillekin syntyi pieni poika.
  Kaikkea hyvää vuodelle 2018 teidän perheelle!
  Olet ihanan valoisa ihminen Outi!

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi kiitos Hanna ❤
   Onnittelut myös teille pienestä pojasta ja ihanaa alkanutta vuotta ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.