Hae
Outi Karita

Voihan Bailamama mikä viikko!

Viime viikko oli täynnä hyvää energiaa. Jotenkin tuntuu myös ettei viikko mennytkään ihan haipakkaa niinkuin monet viikot tuntuneet menneen, jotenkin tuntunut että jatkuvasti alkaa uusi viikko. Tuntuu että puhkun energiaakin ihan uudella voimalla. Uusi vuosi, uusi viikko ja uudet kujeet!

Maanantaina nautittiin uuden vuoden ekasta päivästä kolmistaan perheenä, ilman suunnitelmia ja aikatauluja. Tehtiin aamusti oikein kunnon herkkuaamiainen, leikittiin Lukan kanssa, käytiin lenkillä, katottiin netflixiä, mä lueskelin ja kirjoittelin…

Tiistaina arki palasi elämään, Riku meni töihin ja oli aika paneutua uuden vuoden tavoitteisiin ja haaveisiin. Lenkkeilin ja söin paremmin. Treffasin vanhaa koulukaveria pitkästä aikaa. Se on hienoa, miten monen vuoden tauon jälkeen sitä edelleen yhteys toiseen löytyy ❤

Keskiviikko oli mun suunnitelematon ja aikatauluton päivä. Näitä olisi tavoite pitää viikottain! Mä kävin lenkillä Lukan kanssa ja tein ihan lyhyen synnytyksen jälkeisen joogaharjoitteen kotona.

Torstaina oli Lukan neuvola johon mentiin kaikki kolme. Neuvolalta mä lenkkeilin Lukan kanssa kotiin. Sorruin Jungle juice baarista ostamaan matkaevääksi smoothien vaikka laukussa oli banaani. Aiaiai, ei ollut nyt hyvää nuukailua mikä yksi tän vuoden tavoite, nuukailla ja kerätä enemmän kokemuksia kuin materiaa. No mut, ekaa kertaa Porista uudesta smoothiebaarista ostettua smoothieta voi pitää kokemuksena, eiks vaan? Ja oikein maistuva kokemus olikin ? Illalla käytiin Lukan kanssa vielä aktiivisen synnytyksen keskusteluillassa höpöttämässä synnytysjuttuja ?

Perjantaina oli äiti-vauva kehonhuoltoa aamupäivästä ja mä myöhästyin bussista kun katsoin aikataulut väärin. Onneksi isimies tuli ja pelasti, kyyditsi meidät kaupunkiin. Tunnin jälkeen kävin ostamassa lounassalaatin mukaan ja suunnattiin bussilla kotiin. Luka parka oli ihan hämmentynyt kun heräsi bussista, kotona kun oli viimeksi silmät auki ollut. Ollaan kyllä oltu jo useamman kerran bussissa, mutta aina on poitsu nukkunut ?

Viikonloppuun meillä ei ollut isompia suunnitelmia eikä aikatauluja. Kalenteriin olin kirjoittanut ”unwrap the christmas” ja paljon kodin askareita tehty. Lauantaina kävin myös Lukan kanssa vaunulenkillä ja touiltiin muutenkin pojan kanssa.

Sunnuntai startattiin sitten kovilla täpinöillä ja tärinöillä. Puin uudet treenivaatteet päälle. Riku oli ostanut mulle pari Puman treenipaitaa joululahjaksi ja toinen pääsi päälle nyt. Me otettiin poitsun kanssa suunta Bailamama 2Baby tunnille ja kyllä mulla oli kivaa. Luka nukkui koko tunnin enkä viitsinyt toista herättää kun oli ennen tuntia ollut hereillä jo melkein 3 tuntia. Mä pääsin vähän helpommalla kuin muut mamat, joilla babyt oli sylkyssä suuren osan tuntia. Oishan se kiva bailamamata oman babyn kanssa, mutta kenties joku toinen kerta. Hiki tuli pintaan ja voi sitä liikunnan tuomaa hyvää oloa ja energiaa!!!

Tää oli nyt enemmän tällainen mun kuulumisten postaus, paljon on pojankin kanssa ollut kaikkea kivaa ja jos haluat Lukan kuulumisista lukea niin klikkaa auki postaus LUKA 2 kk kertoo kuulumisiaan.

Mikäli taas kiinnostaa ne mun tän vuoden tavoitteet ja haaveet niin klikkaa auki Tavoitteet & Haaveet vuodella 2018

Kannattaa myös tsekata postaus Vatsalihasten erkauma ja lantionpohjan toiminta 2 kk synnytyksestä Siellä on tärkeää asiaa palautumisesta synnytyksen jälkeen ja pääseepä kurkkimaan munkin palautumista.

Ja hei, meidän menoa ja meininkiä voi seurata myös instagramissa @outikarita

Nyt kohti uutta viikkoa taas! Tehdään siitäkin hyvä pitämällä hyvä fiilis yllä!

PUS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *