Hae
Outi Karita

My name is…

Hei, mä sain tänään nimen ja tää olikin vissiin aika vaikea veikata, kun kukaan ei täällä arvaillut oikein mun etunimeä. Toista nimeä oltiin kyllä arvailtu mun etunimeks. Mun nimiäisvieraistakin vaan yks veikkas oikein.

Mun nimi on:

Kauhee tohina tääl kotonon ollut, jos nuo äiti ja iskä nyt rauhottuis hieman. Paitsi tulee kuulemma joku joulu pian. Jos sitä ei tarttis tohista sit enää niin paljoa. Oli mun juhlat silti tosi hienot kemut ja äiti saa niistä sit kertoa enempi joku päivä. Kuulemma oli hyvät herkut, mä en kyl tarvinnut muuta kun äidin hyvää maitoa. Nyt mua kutsutaan Tiitiksi ja Lukaksi, tuleekohan mulle vielä lisääkin nimiä, tässähän menee ihan sekaisin, kun äiti ja isi sanoo välillä yhtä ja välillä toista. Tiiti ja Luka kuulostaa kummatkin kyllä oikein kivoilta. Äiti vissiin haaveilee nukkumisesta, katotaan nyt maltanko mä näin hienojen juhlien jälkeen rauhoittua kun oon ihan täpinöissäni.

0 kommenttia

 1. miltsu kirjoitti:

  onpa komea nimi pienellä komealla miehellä 🙂 meillä vauva nukkui ristiäisten jälkeen kun tukki, oli rankat juhlat hehe 😀 mukavaa joulua teille 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   Voi kiitos ♡
   Ihana kuulla,meillä olikans ihan hyvä yö 🙂
   Hyvää joulua myö sinne! ♡

 2. Tinski kirjoitti:

  Heippa! Olen satunnaisesti seurannut sinua instagramin puolella ja nyt eksyin blogin puolelle. Tämä ei varsinaisesti liity tähän postaukseen…muttamiksi josakin kuvissa peität lapsesi kasvot mutta josakin annat näkyä….eikö se sitten ole ihan sama jos ne on jo kerran näyttänytettä näkyykö ne uudestaan? Tämä alkoi mietityttää :D:D kiitos jos jaksat näinkin tyhmään kysymykseen vastata…

  • Outi Karita kirjoitti:

   Heippa!
   Tää on ehkä vaikea selittää, mutta yritän 🙂
   Ollaan miehen kanssa puhuttu ja sovittu, että pojan kasvot näkyvät rajoitetuissa määrin. Ei nähdä pahana jos joskus jossain kuvassa näkyy, mutta ei haluta hänestä paljoa laittaa julkisesti kasvokuvia. Yhteinen linja, että just esim. pojan synnyttyä ja nimiäisistä voi olla kuva, jostain isommista pojan hetkistä. Nimiäiskuvan laitoimme myös lehteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.