Hae
Outi Karita

Parisuhteen piristystä – Parisuhdejoulukalenteri

Parisuhdejoulukalenteri on yksi parisuhteen oiva piristäjä!

parisuhdejoulukalenteri

Parisuhteen piristystä

Parisuhdetta on hyvä hoitaa ja huoltaa, pienet piristykset, toisen huomioimiset ja yhteiset tekemiset ovat tällaisia asioita. Niitä pitäisi tapahtua parisuhteessa pyytämättä ja sopimattakin, mutta joskus sitä voi yhdessä suunnitellakin jonkin kivan piristyksen. Jo yhdessä suunnittelu on parisuhteen piristystä! Yhteinen parisuhdejoulukalenteri voi mm. olla sellainen juttu. Mä ideoitsin 2 vuotta sitten mulle ja Rikulle joulukalenterin ja siitä tuli parisuhdejoulukalenteri. Kahtena vuotena se on ollut jo käytössä ja viime vuonna muistan Rikun kysyneen, että kai tää tehdään taas ensi vuonna. Tästä tehtiin siis perinne! Kalenterissa on paljon asioita, joilla vuoden aikana saattaa muutoinkin joskus toista huomioida, ei niiden juttujen tervitse siis sen ihmeempiä ollakaan, mutta vois inne jonkun yllättävänkin jutun ideoida, se vasta piristääkin 😉

parisuhdejoulukalenteri

Parisuhdejoulukalenteri

Tänä vuonna siis joulukuusta tulee taas tällainen toisen huomioimiskuukausi oikein extrasti meillä, kun parisuhdejoulukalenteri alkaa joulukuun ekasta päivästä ja kestää sinne jouluaattoon. Tähän ei paljoa tarvita. Meillä on pussukka, jonka sisälle laitetaan toiselle joku pieni lahja. Lahja voi olla lämpimät sukat, suklaapatukka, toisen kiinnostuksen mukainen lehti, saunajuoma. Se voi olla myös lappuun kirjoitettu lupaus jalkakylvystä, hieronnasta, kirje omalle puolisolle, lupaus lounaalle / kahvilaan viennistä, illallislupaus joko kotona tai raflassa…. Ne voi olla ihan pieniä toisen huomioitsemisia tai suurempia, arkisiia tai ei niin arkisia, pariskunnan näköisiä. Ja koska jouluaattona on kiva, että kummatkin saa jotain, niin ollaan sovittu kaksi päivää joina kummatkin laittaa toiselle pussiin jotain, muuten jokatoinen päivä on itsellä vuoro ja joka toinenpäivä puolison vuoro.

Ollaan myös  puhuttu tämän jalostamisesta niin että joka kuukausi olisi toisen tehtävä kehitellä joku kiva yhteinen juttu/tekeminen, mutta tämä on ollut vasta siinä vaiheessa, että on puhuttu, että olis kiva…. Saas nähdä jalostuuko joskus, mutta ainakin tänävuonna meidän kuusen juurelta löytyy taas sama pussukka, parisuhdejoulukalenteri. Ja siis kyllä, kuusi laitetaan heti joulukuun alusta! No, katsotaanonko heti 1. päivä pystyssä,mutta ainakin tulevan viikonlopun aikana!
parisuhdejoulukalenteri

Ja jos innostuit tällaisesta parisuhdejoulukalneteri -ideasta niin tämänhän ehtii hyvinkin vielä toteuttaa, ei mullakaan ole hankittuna kalenteriin kuin yksi juttu vasta ja osa kun ne jutut voi olla ihan ilmaisiakin juttuja, paperilapulle rustattuja.

Parisuhdekalenterui tai ei, niin joka tapauksessa,
Ihanaa joulun odotusta!


Seuraa myös Instagramissa:
@outikarita

0 kommenttia

 1. Laura Veija kirjoitti:

  Vitsi miten kiva idea! Tätä on pakko kokeilla miehen kanssa. Kiitos ideasta! ?

  • Outi Karita kirjoitti:

   Ihanaa, että nappasit ideasta kiinni!
   Ihanaa joulunodotusta teille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *