Hae
Outi Karita

Viikko eroa masukuvilla

Heippa perjantai-iltaan!

On taas muutama päivä vierähtänyt, niin etten ole koneelle istahtanut. Tää viikko onkin ollut aika aktiivinen vauvaviikko, mutta voisin siitä kertoa paremmin sunnuntaina. Nyt ajattelin tehdä tällaisen pikaisen pienen postauksen ja kaivella kännykästäni parit kuvat teille. Kuvat 2 päivää ennen synnytystä ja kuvat kun oltiin päästy kotiin. Sama nainen, samat vaatteet, mutta vähän erikokoinen masu.

Jestas kun onkin hauska katsoa tuota viimeisten hetkien raskausmasua. Oli se aika ihana, mutta on myös helpottavaa kun vatsa ei ole enää ”tiellä”. Noista kotiutumiskuvistakin vatsa laskenut, mutta pistetään sitten taas joskus uudempia vertailukuviakin. Tässä ei kuitenkaan itsellä ole mikään kiire kropan ulkoisenkaan palautumisen kannalta, enkä ole oikeastaan sen eteen mitään tehnytkään. Enemmän muuhun kropan palautumiseen panostanut riittävällä levolla, pienellä kropan huollolla, riittävällä energiansaannilla ja nyt myös vaunulenkkeilyllä. Syönyt olen kaksin käsin ja se onkin tärkeää imetyksen kannalta. Lenkkeilyyn olen jäänyt nyt koukkuun, siitä saa nyt niin paljon hyvää oloa ja energiaa, sekä äiti että Tiiti nauttii.

PS!
MUISTAKAA MINISUN ARVONTAPOSTAUS!
Hyvinvointi raskausaikana ja Minisun ARVONTA!

Instagramissa @outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *