Hae
Outi Karita

C-vitamiinipommi x 2!

C-vitamiinipommi, tänään tällainen lyhyt vinkkipostaus. Itsellä kun iski viikko sitten flunssa päälle niin tämä pommi ollut ahkeraakin ahkerammassa käytössä. Muitakin tehokeinoja ja kikkakolmosia ollut käytössä, alkuun myös Panadol. Kekseinpä kuitenkin myös uuden hyvän juoman tai voihan olla, että tämän on keksinyt jo joku muukin. Tyrnin monet tietävätkin sisältävän paljon c-vitamiinia ja yksinään se onkin aika tuju juoma ja harva taitaa tykätä pelkkään veteenkään sekoitettuna. Tyrniä on helppo lorauttaa smoothieen tai ottaa vaikkapa tuoremehun seassa, joskus olen myös jakanut tyrniglögiin ohjetta, joka on myös äärimmäisen hyvä flunssankarkoitusjuoma! Nyt kuitenkin kekkasin kokeilla lorauttaa kivennäisveteen tyrnimehua ja ai että, kun tulikin raikas ja kupliva juoma! Suosittelen siis testaamaan!

c-vitamiinipommi

Jakakaa myös omat flunssan tainnutus tehojuttunne!

Tsekkaa myös

Satokauden flunssalääke no:1: Tyrniglögi


Instagram: @outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.