Hae
Outi Karita

RV 38 ja syysflunssa päällä

RV 38 ja aivot ei oikein raksuta, mutta koitetaan koostaa kuulumiset. Tämän raskausviikon nimittäin ”kruunasi” syysflunssa, joka iski loppuviikosta päälle ja pää on tällä hetkellä tosi raskas ja olo ihan vetämätön. Täytyy oikein kalenterista katsoa mitä tähän viikkoon onkaan kuulunut, paljon kaikenlaista kyllä.

rv 38

RV 38 kuulumiset

Maanantaina pidin täällä kotona Nosh -vaatekutsut ja tuli tilailtua sekä itselle että Tiitille juttuja. Tiitille löytyi Noshin outletista vaunuverho ja peitto, jolla saa kapaloitua pikkuisen. Itselle löytyi hametta ja hupparia. Tuo vaunuverho on niin ihana ja sopii meidän Tiitin vaunuihin ihan täydellisesti! Se oli pakko kuvata nyt tännekin! Parin ystävän kanssa on kahviteltu/lounasteltu ja höpötelty niin livenä kuin puhelimitsekin. Lisäksi mut yllätti ystävän lähettämä ihana synttärilahja, josta myös kuvaa!


Äitiysfyssärikäyntiä ollut viimeisen kerran tässä raskaana ja tuli jotenkin haikeat fiilikset kun alkoi miettiä, mitä eri juttuja tässä on nyt viimeistä kertaa raskaana. Myös odottajien kahvilassa kävin tällä viikolla ja sinnekään en enää ehdi tämän raskauden aikana. Noh, mutta sitten alkaa uudet jutut, hassua kuitenkin miten iskee haikeus… Parturissa myös kävin tällä viikolla ja neuvolakäynnillä, jotka nyt onkin joka viikko. Neuvolassa edelleen kaikki hyvin!

Torstai-illalla oli jo kurkussa vähän sellainen flunssaa enteilevä olo ja hörpein reilusti lämmintä glögiä ja teetä. Perjantai kun koitti, niin kurkussa oli kuitenkin kaktus ja siitä olo nyt mennyt kyllä ihan flunssaiseksi. Tässä on koko viikonloppu otettu tosi iisiä ja huilattu lähinnä. Mitä nyt eilen tuli nopeasti piipahdettua kaupungissa ja samalla pyrähdyksellä otettiin vähän syyskuvia. Ihanan raikas ilma ollut ja sitä teki kyllä hyvää saada! Nyt vaan toivon, että tää flunssa tästä talttuisi ja saisi taas kehon hyvään tasapainoon ja vointiin, varsinkin ennen synnytystä. Muutaman 500 g Panadoliin oon joutunut turvautumaan ja muuten onkin otettu kaikki c-vitamiinitankkaukset ja nenäkannut käyttöön häätämään tätä tautia. Paljon myös kuumaa juotavaa tulee litkittyä ja nestettä muutoinkin!

rv 38

RV 38 raskausvoinnit ja Tiitin kuulumiset

Ennen flunssaa kroppa olikin tosi rento ja hyvinvoiva, samoin mieli! Äitiysfyssärkin sanoi, ettei mulla oo kertaakaan tässä raskauden aikana ollut näin rentoa kroppaa kun oon hällä käynyt. Viime viikolla olikin kropassa monenmoisia tuntemuksia, mutta tällä viikolla ollut jotenkin rauhallisempaa, nyt ei tunnu yhtään siltä, että olisin lähipäivinä vielä synnyttämässä ja enhän tosiaan välttämättä olekaan. Kahden viikon päästä on laskettu aika, mutta voi mennä kuitenkin se neljäkin viikkoa vielä. Supisteluja on päivittäin, mutta nyt taas vähemmän niitä kipeämpiä vaikka jokusia sellaisia viiltäviäkin supistuksia on tullut. Flunssasta nyt tosiaan olisi tietty kiva päästäkin ennempää eroon! Eikä muutenkaan ole raskausolojen vuoksi mikään kiire päästä synnyttämään, että eiköhän tässä vielä rustailla se rv 39 postauskin tänne blogiin 😀

rv 38

Tiiti touhuilee oman päivärytminsä mukaan aikalailla tiettyihin aikoihin päivästä ja nyt kun oon ollut flunssassa niin jotenkin Tiiti ollut rauhallisempi. Tiedä sitten voiko johtua mun flunssaoloista ja siitä että lähinnä makoilen enkä ole läheskään niin aktiivinen kuin muutoin. Jokapäivä nyt kuitenkin tuntuu liikkeitä ihan säännöllisesti.

Preglife sovellus kertoo vauvan olevan nyt keskimäärin n. 50 sentin mittainen ja painavan viikon alussa n. 3,2 ja viikon lopussa n. 3,37 kg. Vauvan ympärillä on litran verran lapsivettä, joka uusiutuu jatkuvasti.

rv 38

Tsekkaappa tältä viikolta myös postaukset

RV 37 – Raskaus täysaikainen

Synnytystoivelista ja aktiivinen synnytys

Täysimetys – tavoitteita ja toiveita

Mun torstaipäivä

Instagramissa

@outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.