Hae
Outi Karita

Mun torstaipäivä

Tässä postauksessa pääsee päivään mun kanssa…

Heräsin inan ennen kuin Rikun kello soi kuudelta. Oon nyt aika monena aamuna valvonut siitäkun riku herää siihen kun lähtee töihin. Tänään en kuitenkaan alkanut sitten enää nukkumaan. Ensimmäinen puoltuntia tuntui, että uni vois vielä tulla, mutta eipä tullut. Puol seiskan aikaan aloin selailee facea, instaaja sitten lueskelemaan blogeja. Siinä seiskan jälkeen aloin höpöttelemään omaan sekä FitFashionin IG storyyn jotain höpinöitä. FitFashionin storyn taisin lukea hyvän mielen ajatelma pätkän Sisäinen voima kirjasta. Siinä meni varmaan puoli kasiin nopsasti kello ja sitten aloitinkin sängyssä mun joka aamuiset kropan availut ja venyttelyt, vartin verran siinä ainakin kroppaa herättelin päivään ja sitten kömmein aamupuuhille. Kasin maissa olin laittamassa aamupalaa…

Aamupalapöydässä viihdyin varmaan ysiin asti lueskellen ja kirjoitellen. Sitten olikin aika alkaa laittautumaan. Kympiltä oli parturi aika ja kävin värjäyttämässä juurikasvun niin kestää sitten olla tuonne joulukuulle asti ilman parturia, ennen nimiäisiä täytyy käydä sitten tukka laittamassa kuosiin, jotain pinnallisuutta täytyy olla… Oon siis tukkaa kyllä uskaltanut silloin tällöin värjätä tässä raskausaikana, eihän se nyt itsestään näin punaisena ole pysynyt pian yhdeksää kuukautta 😉

Erään vanhan ystävän kanssa olikin pitkästä aikaa treffit lounaan merkeissä ja käytiin Aschanilla salaatilla, siellä on kyllä hyvät salaatit uuniperunoineen! Oli ihana treffata ja jutella, meidän tarvisi nähdä useamminkin, nuorena hän oli kuin isosisko minulle <3 Jäin siitä vähän kaupoille katselemaan anopille synttärilahjaa ja tuhlaamaan omaa synttärilahjaani, Vilan lahjakorttia, jonka summan taisin vielä tuplata… 😀 Riku oli meinannut mulle ostaa mun katselemani ponchon, mutta ei ollut arvannut ostaa kun koko… ja osti sitten lahjakortin, mutta eipä tiennyt että ponchot oli yhden koon ponchoja. Ostin tietty sen ponchon ja vähän muutakin, imetykseenkin sopivan pirtsakan keltaisen kietaisumekon ja pari mustaa pitsisreunaista toppia…


Kotiin päästyäni hetken löhöilin ja sitten aloin vihdoin rustaamaan mun synnytystoivelistapostausta blogiin, joka on ollut pääkopassa työn alla jo tovin. Toivelista sairaalaa varten on kyllä paperilla kalenterin välissä äitiyskortin kanssa. Illalla suuntasin vielä Lapsikselle Odottajien kahvilaan, jossaaiheena oli imetys. Oli mukavakeskusteluilta pienellä porukalla. Kottin lähtiessäni huomasin vain kurkunolevan hieman karhea ja kotona hörpeinkin lämmintä glögiä pari mukillista ja rustailin blogipostauksen loppuun. Jännityksellä sen julkaisin ja se saikin jo illan aikana hyvän vastaanoton 🙂

Haluan vain vielä tässäkin kirjoittaa, etten ole tekstissä viitannut kenenkään yksittäiseen sanomiseen, vaan lainaukset ”ikävistä” kommenteista on olleet useampaan otteeseen kuultuja/luettuja kun keskustellaan aktiivisesta synnytyksestä / lääkkeettömyydestä. On eroa myös, miten näistä asioista keskustellaan vaikka oltaisi eri mieltä, niin silti keskustelu voi olla hyvä henkinen, mutta aina se ei sitä ole. Tekstissä on kuitenkin päälaimmäisenä kys aivan muusta kun näistä muutamista kommenteista joita käytin tekstissäni 🙂

Tuo postaus:
Synnytystoivelista ja aktiivinen synnytys

Ruokailut meni vähän hassusti, kun lounaasta tulin niin täyteen, että söinkin sitten päivällisen vasta iltapalaksi ja siinä normi päivällisaikaan riitti kevyt itse tehty smoothie. Vatsa kun ei vedä hirmuisesti tällä hetkellä ja kulutuskin aika vähäistä…

Rikun kanssa löhöiltiin illan lopuksi yhdessä sohvalla ja katsottiin jakso Modern familyä. Ennen nukkumaanmenoa Riku paineli muutamat akupisteet mulla ja tehtiin spinning babies harjoitteita muutamat. Nää on nyt meen iltarutiinit synnytykseen valmistautumiseen ja nää on muodostunut kyllä ihan kivoiksi rutiineiksi. Täytyy vaan joku ilta vähän hieroa vaikka ton miekkosenkin niskoja niin saa sekin vähän rentoutusta 🙂


Tällainen oli kutakuinkin mun torstaipäivä ja illan kurkkutuntumat enteili flunssaa, josta nyt kärsitään ja yritetään toipua mahdollisimman nopeasti…
Instagram: @outikarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *